Отговори
# 52 620
А защо името на Дечо е редом до кучетата? Защо не на Калушев примерно? За природата като цяло не знам колко да са я обичали, но вярвам, че са обичали своите кучета. Обаче ми се струва нередно името на Дечо да е така позиционирано.

# 52 621
Кубратова, айде ако обичаш да си задържиш съжалението към нашето дете за себе си.

Напоследък защитниците на версия убийство в темата са станали излишно нападателни. Аз затова и спрях да реагирам на много постове.

След малко тук половината ще сме обявени за хомофоби и расисти и ще съжаляват децата ни с такива родители като нас.

Ама виж "децата на Калушев" са били щастливци, че са имали адекватни родители, които са разбрали в сърцата си какво е най-правилно за тях и са ги предали за отглеждане в групата.
Ами явно с предаването на хижата им е станало ясно че няма много почва за нови конспирации, а предстои да излезе резултата от разследването и се стига до това...

# 52 622
А като свързани с природата хора, защо са спирали свободния достъп на други, вероятно по-истински свързани с природата хора?
По темата с дъгата - както се вижда, добре е, че около някои замесени деца е имало прозорливи хора, които да ги спасят от "лагери" или "отглеждане от рейнджъри". Така че дано повече родители и деца имат аналитично мислене и когато виждат знак, световно признат за символ на хомосексуалната общност, да го разпознават като такъв, пък било то и погрешно.

# 52 623
Ами не си ползвай детето като публичен аргумент, Магента, за да внушаваш защо Ралица била сложила дъга на плочата.
Бих го казала за всички деца, за мен трябва да растат необременени от подобни символики и където и да видят (на живо или не, правя разлика - да уточня) дъга или прилеп, да мислят за тях не като за природни явления/животинки като всички останали, а като за символ на други неща, касаещи сексуалния живот на възрастните.

# 52 624
Излиза, че трупа на котката е бил напълно разложен. Как на око се преценява още в първия ден, че е котката. Тялото претърпява такива прочени при изгаряне и смърт, особено намерено след 5 месеца. Направена ли е някаква експертиза  пт страна на РА или пак трябва да вярваме сляпо?

Защо РА да и прави експертиза на котката и как точно. То други е трябвало да направят и не знам как ще обясняват, че са пропуснали, или зарязали нарочно там трупа и.
Защото тя твърди, че това е котката.

# 52 625
  • у дома...
Кой как си го тълкува си е негова работа.Факт е, че в световен мащаб, дъгата е символ на ЛГБТ и това може лесно да се провери.
И аз свързвам светкавицата с буря, но поставена на знак означава "Високо напрежение"
Защото светкавицата Е високо напрежение. Това с дъгата е нечие перверзно въображение.
ЛГБТ използват дъгата навсякъде- знамена, сайтове, лога. Те с перверзно въображение ли са?

# 52 626
  • София
Скрит текст:
Нали трябва все пак да убеждават по някакъв начин колко светли и чисти "будисти" са потенциалните спонсори и дарители. Бас държа, че ще кажат в някой момент, че сауната и джакузито са били за гостите. Като няма чужди хора, може да са си живяли доста луксозно.
Сауна и джакузи са ми толкова будистки, колкото и Ники Ваджра и агнешките главички, които много обичал да яде според майка му.

Няколко дами тук упорито ме убеждаваха, че полицаите са си пържили яйца (valia61, i.m.i), моля сега да се включат и да обяснят дали закваската, хляба, курабийките и ябълките случайно не са оставени от полицаите. Може и те да са будисти и да са направили приношения пред олтара.
Моля да ме цитираш кога съм писала за пържени яйца.
Моля за извинение, грешката е моя. С mariposa съм коментирала. Ще пробвам да коригирам поста си.

Благодаря!

# 52 627
  • София
Ами не си ползвай детето като публичен аргумент, Магента, за да внушаваш защо Ралица била сложила дъга на плочата.
Бих го казала за всички деца, за мен трябва да растат необременени от подобни символики и където и да видят (на живо или не, правя разлика - да уточня) дъга или прилеп, да мислят за тях не като за природни явления/животинки като всички останали, а като за символ на други неща, касаещи сексуалния живот на възрастните.
Ала-бала-ници..... ...
Децата са информирани, и колкото по-информирани са от различни източници, включително родители и учители, толкова по-добре за тяхното безопасно съзряване и осъзнаване.

# 52 628
  • София
Като стана въпрос за прилепи, може ли някой да каже защо са избивали прилепите в пещерата в Мексико ..тези природолюбители.. Но пък хващали и пускали комарите, които  всъщност са вредители и пренасят болестите.
За хапването на агнешки главички с очи и мозък, даже няма да споменавам.  
Били са природолюбители на хартия...да източват европроектите..

# 52 629
Пример за тампон от двигател, останки от какъвто се опитват да ни пробутат за човешки екскремент. Освен ако изходилият го полицай не е хапнал преди това желязна втулка с болт? Сравнете си сами с видеото на Йончев.
А в подкрепа на хипотезата за престрелка ще кажа, че над черупките от яйца вляво до тавана има дупка от куршум. Не е точно във фоайето или по стълбите - местата с многото гилзи, но все е нещо.

# 52 630
Кой как си го тълкува си е негова работа.Факт е, че в световен мащаб, дъгата е символ на ЛГБТ и това може лесно да се провери.
И аз свързвам светкавицата с буря, но поставена на знак означава "Високо напрежение"
Защото светкавицата Е високо напрежение. Това с дъгата е нечие перверзно въображение.
ЛГБТ използват дъгата навсякъде- знамена, сайтове, лога. Те с перверзно въображение ли са?
Дъгата  представлява многоцветна част от окръжност, с червения цвят от външната страна и виолетовия цвят от вътрешната. Пълната поредица цветове е червено, оранжево, жълто, зелено, синьо, индиго (тъмносиньо) и виолетово. Общо багрите са седем.
Знамето на ЛГБТИ: Основните ЛГБТИ цветове образуват знамето на дъгата, което включва шест цвята: червено, оранжево, жълто, зелено, синьо и лилаво.
Това са разликите.

# 52 631
Пример за тампон от двигател, останки от какъвто се опитват да ни пробутат за човешки екскремент. Освен ако изходилият го полицай не е хапнал преди това желязна втулка с болт? Сравнете си сами с видеото на Йончев.
А в подкрепа на хипотезата за престрелка ще кажа, че над черупките от яйца вляво до тавана има дупка от куршум. Не е точно във фоайето или по стълбите - местата с многото гилзи, но все е нещо.

# 52 632
В тибетския будизъм дъгата е символ на висше духовно просветление, когато тялото при смъртта се превръща в чиста светлина.

Затова е там дъгата, ай стига вече едни и същи глупости.

https://www.kaldata.com/forums/blogs/entry/8313-%D1%82%D1%8F%D0% … 0%B0%D0%B1%D0%B0/

И се определете тия дали са се самоубили защото ще ги уличават в хомосексуализъм/педофилия или са се гордеели с него, та са си го слагали по символите.

Ако (най-вероятно са) се самоубили, друга ще е причината и е време вече разследващите да кажат нещо по въпроса, че все по зле изглежда, особено и с тая (не)намерена котка.

# 52 633
  • София
Интересно кой от шестимата е бил будист, може би авторът на плочата, но той отрича или се крие за тези свои виждания?
Учението на Калушев не е признато от нито една будистка организация в България и в света.

# 52 634
Реално много повече спорове поражда живота им, отколкото смъртта им. Тя смъртта е факт, вече как точно...се е някога ще се изнесе информация.
Относно живота им обаче има много въпроси. Много неща се изнесоха и то точно от близките. И много хора се увлякоха и им симпатизират, и просто въпроса е да няма нови пострадали деца из пущинаците и космоса.

Общи условия

Активация на акаунт