Отговори
# 52 695
Пак задавам въпрос, от официалното разследване ли са писаниците?

Що, вие знаете да има някакво "неофициално" разследване ли?
От официално подадената информация от институциите ли са тези записки? Просто майка, кой е потвърдил, че това са записките дадени в парламента? Съгласно длъжностната си характеристика?

Все пак за някои неща има документи, макар и изтекли в медиите, за други като сървъри, флашки, тайни агенти под прикритие, мафиоти, наемни убийци няма и толкова, просто фантазии...

# 52 696
  • у дома...
Shockkk, вие вероятно знаете, но понеже сте забравили, ще ви отговоря: тези бележки са от материали от официалното разследване, изтекли до медиите, а ние ги познаваме именно от медиите.
Официалното разследване потвърдило ли е, че има изтекли данни? Какви ги говорите.
Ами тогава в твой стил, и по твоя начин с афроамериканците - официалното разследване потвърдило ли е, че има външна намеса в хижата и кемпера? Официалното разследване потвърдило ли е наличието на килъри? Официалното разследване потвърдило ли е нещо от това, което РА и ВлЙ в момента внушават? Официалното разследване потвърдило ли е нещо от това, което ти защитаваш като версия?
Нищо не твърдя, има си хора които трябва да твърдят и потвърждават. Изразявам съмнение във форум.
Не съм казала, че твърдиш нещо. Пак да попитам дали официалното разследване е потвърдило нещо от тези неща?  Сега ще ми отговориш ли конкретно?

Аз също изразявам съмнение в думите на РА, ВлЙ, СМ и СА (която каза, че това са нормални напътствия от учител към ученик и ние нищо не разбираме от будизъм и тантра. То и на нея не ѝ ги обяснил, щото и тя не е била достойна за тези учения, ма ги знае нещата.).

# 52 697
Не бре, не са официални записките. Някой си ги е измислил и публикувал от медията - всичко е измислил, включително инструкциите за мастурбация. Те такива се пишат под път и над път -  колко е да ги напишат и то с почерка на Калушев, който почерк графолог е сравнил с документ, писан от Калушев, и го намира за почерка на същия човек.
Но измислени са, да. Медията търси популярност и е изготвила фалшификати, сигурна съм.
И не, не са на Ивей, Дечо, Пламен или друг сектант.

Може служители на ДАНС в предпенсионна възраст да са ги писали. И някой мъничък агент на възрастта на Леон. Защото аз от тази тема научих, че малолетни и непълнолетни ги подготвят за спец.службите.

# 52 698
Добре, хубаво, нямали са си друга работа, писали са простотии на листчета.
И?

# 52 699
  • София
Писаници и драсканици не е ли нормално да се подлагат под съмнение? Почерк, детайли, това онова потвърдени ли са официално Магента?
Tays ти писа по-горе, да, най-вероятно са. Ние тук имаме право да си ги обсъждаме, защото са от достоверен източник и са подкрепени от снимков материал. Медията пък е потвърдила, че графолог е дал заключението, че почеркът  е на Калушев. За мен са достоверни. Не са фалшиви и нямат друг автор освен самият Калушев.

# 52 700
Питам, знае ли се и официално обявено ли е от институциите, че Лама Калушев ги е писал, или дописвал тези писаници, или не?

Не е обявено официално, но не е отречено официално. И е потвърдено от хора, които са имали достъп до материалите.
РА се опита да пробута тезата, че записките са на ИИ. СМ каза, че това не е почерка на Калушев, но отдолу е неговият подпис.  Обаче и двете не отрекоха истинността им! Част от тях са намерени в Българи. Не знам какво да напиша друго, за да чуя някакво мнение от защитниците, които са си заровили главите в пясъка! Може да се абстрахирате от това дали са истински или не и просто да напишете какво мислите за тях!

# 52 701
Кубратова, изрично съм написала, че имам предвид след края на разследването. Не днес, не утре. Дори сте цитирали коментара ми, в който съм го написала. Копирам го отново, ако не Ви се търси назад.
“Аз се питам Демерджиев дали ще заеме категорична позиция накрая, или ще се опита да угоди на всички, което е невъзможно да постигне. Истината няма да е приятна, каквато и да е, и няма как да бъде при такъв случай. Той разбира се не е отговорен за предшествениците си по случая, но негова ще е отговорността как ще комуникира с обществеността след края на разследването.”
Точно този коментар имам предвид, но съобразявам и правомощията на съответните органи и затова твоето "накрая" го възприемам като "накрая на проверката му", затова и така съм отговорила.
Извинявам се, ако не съм те разбрала, но и в този случая отговорът ми е същият и обяснявам защо:
В края на разследването не е Демерджиев или друг министър, който да оценява качествата на разследването и дали има пропуски, нарушения и т.н. Той въобще с никакъв свой акт не се произнася в края му, преценката е на прокурора в крайния акт, а ако има съдебен контрол - на съда.
Не може прокурорът да е приел начина на разследване, всички извършени процесуални действия и събраните доказателства  и да основе акта си на тях (априори се счита в такъв случай, че според него са спазени всички процесуални правила и разследването е проведено обективно и пълно), а министърът да дава своя оценка на същия материал и производство, включително на действията по разследване, извършени от негови служители. Дано сега да е ясно.

# 52 702
И?
Верно ли са простотии?

# 52 703
Пак задавам въпрос, от официалното разследване ли са писаниците?

Що, вие знаете да има някакво "неофициално" разследване ли?
Извинете, но кога точно разследващите органи са ни давали официална информация за графологичната експертиза на ръкописната бележка? Моля, цитирайте дата, брифинг или официално съобщение на прокуратурата. Благодаря!

# 52 704
И?

Ами ние цитираме тия листчета, а вие твърдите, че ги клеветим и опетняваме паметта им?

И не са просто листчета, а правилник за живота в сектата. Както имаше "преди да четеш к ига или гледаш филм, консултирай се с лама Иво" (цитатът е по памет, не буквален, ще ме извините)

# 52 705
Питам, знае ли се и официално обявено ли е от институциите, че Лама Калушев ги е писал, или дописвал тези писаници, или не?

Не е обявено официално, но не е отречено официално. И е потвърдено от хора, които са имали достъп до материалите.
РА се опита да пробута тезата, че записките са на ИИ. СМ каза, че това не е почерка на Калушев, но отдолу е неговият подпис.  Обаче и двете не отрекоха истинността им! Част от тях са намерени в Българи. Не знам какво да напиша друго, за да чуя някакво мнение от защитниците, които са си заровили главите в пясъка! Може да се абстрахирате от това дали са истински или не и просто да напишете какво мислите за тях!
Ха ха, да се "абстрахитаме дали са истински, или не"? Grinning

# 52 706
Група Ягодка, щом толкова държите на официалната информация, приемете само нея - официално съобщените факти. Аз нямам против да приемете само тях.

# 52 707
  • у дома...
Шоккк, СА потвърди в неин пост на стената, че са истински. Тя достатъчно достоверен източник ли е за теб?

# 52 708
  • Варна
Балистична експертиза не е оповестена още, листчета намерили, че и не свариха да ги покажат.
Яни Макулев не държи явно да е многословен, но ясно показва позицията си като споделя дадени публикации, ето от преди малко:

# 52 709
Шоккк, СА потвърди в неин пост на стената, че са истински. Тя достатъчно достоверен източник ли е за теб?
Къде е този пост? Дайте линк моля

Общи условия

Активация на акаунт