Отговори
# 52 785
За Ралица се разбра, че е с Йончев на хижата. Макулеви дали са и те с тях?

Мисля, че при първото влизане бяха само Ралица и сестрата на Ивей.
Сега не се свщам Майсторова дали беше упълномощила Ралица от свое име или някой адвокат беше.
Не мисля, че Макулеви са отишли и сега.

# 52 786
Аз не разбрах - Йончев снима едновременно в процеса на предаване на хижата ли? Т.е. сигурно е, че не са влизали упълномощените преди той да снима или...

# 52 787
Там беше Ина Лулчева, не бойте се.
Приела е хижата, както си следва.
Никой не може да измами СМ.

ВЙ е възприел изцяло маниерниченето и важниченено на РА. Тя явно го фиксира кое е важното. ПиснА ми да слушам за хляб и курабийки.
А и тъкмо го бил опекъл, тъкмо били яли.
Той стоял 6 месеца, но ВЙ знае , че тъкмо преди разстрела е замесен.
Лудница.

# 52 788
  • София

Чрез които авторът им продължава да се излага. Може би му е платено добре.
От фондацията

# 52 789
Днк са скъпи експертизи, реактиви и т.н. Сутринта писах. И се правят по образувано досъдебно призводство за престъпление от общ характер. Срещу неизвестен извършител 🙃.

Но Демерджиев може да извърши проверка.

Друго, което ми хрумва е, че МВР може да заведе дело за клевета срещу някой автор на тези обвинения. Защото минаха всякаква граница.
Кой ще е пострадал при клеветата?

# 52 790
  • у дома...

От фондацията
беее, по-скоро офнюз са платили, за да снимат.

# 52 791

Сега не се свщам Майсторова дали беше упълномощила Ралица от свое име или някой адвокат беше.
Майсторова имаше упълномощен адвокат Научев, останалите имат пълномощно също. Били са  РА, сестрата на ИИ и активисти от поддръжниците. Не е имало никой от Макулеви

# 52 792
Днк са скъпи експертизи, реактиви и т.н. Сутринта писах. И се правят по образувано досъдебно призводство за престъпление от общ характер. Срещу неизвестен извършител 🙃.

Друго, което ми хрумва е, че МВР може да заведе дело за клевета срещу някой автор на тези обвинения. Защото минаха всякаква граница.
Самото мвр. Ищец. Пиша за гражданско дело за обезщетение за вреди.

# 52 793
  • София

От фондацията
ВЙ ли провежда международното разследване за което се събират средствата..

# 52 794
Не, явно ние по картинките ще разследваме

# 52 795
  • у дома...

Майсторова имаше упълномощен адвокат Научев, останалите имат пълномощно също. Били са  РА, сестрата на ИИ и активисти от поддръжниците. Не е имало никой от Макулеви
Активистите и те ли са с пълномощно?

# 52 796

От фондацията
беее, по-скоро офнюз са платили, за да снимат.
Затова и на час по лъжичка изкарват! За котката- лоялен  суицид- нищо още!

# 52 797
Чакам да покажат стаите и на другите, защо само на Ивей.

# 52 798
Чакам да покажат стаите и на другите, защо само на Ивей.
Съмнявам се да ги покажат!  На гуруто  пък- едва ли биха показали свърталището. На шерпите е по- вероятно!

# 52 799

Самото мвр. Ищец. Пиша за гражданско дело за обезщетение за вреди.
Не знам, като имам предвид, че клеветата е престъпление по НК и пострадал може да бъде само физическо лице, питам си. Гражданските вреди (неимуществени) са последица от нея, ако е налице, затова ми стана любопитно кой в такъв случай ще е пострадал.
Освен това поне в позитивното ни право липсва уредба, според която юридическите лица (каквото е МВР) да могат да претърпят, съответно - да претендират  неимуществени вреди и по чл. 45 ЗЗД. Известна ми е изолирана съдебна практика по този въпрос (между другото, интересното е, че "Свидетели на Йехова" са осъдили медия за твърдения, че били секта и ред други, не помня всички в конкретика), но тя не замества нормативната уредба (нищо, че са тръгнали от ВКС наред да дописват, вместо само да тълкуват и прилагат), няма и приложима норма на ЕКПЧОС. 
Искането за проверка само по себе си не е противоправно (ако е само искане за проверка, а не конкретни неверни твърдения за действия на определени лица), особено при съмнение за каквито и да е нарушения на служители на държавен орган по време на служба - коментирам принципно, избягвам да навлизам в медийните изяви и интриги, откъдето и да идват.   
Аз по-скоро бих насочила вниманието на МВР към проверка на поведението и действията на вчера обсъждания "високопоставен служител" (ако съществува изобщо, а ако не съществува, изводите са в друга посока) с изразените му пред медия опасения за експертите и работата на НИК и предоставянето на материали от разследването на неоторизирани лица. Това е далеч по-дискредитиращо и с много сериозни последици не само за настоящото производство.
Това, впрочем, се отнася и за всички "течове" към медии от последните месеци - да си търсят нарушителите и МВР, и прокуратурата.

Общи условия

Активация на акаунт