Отговори
# 52 815
Ellgry, защо редактира ,че трият Фидос,  като коментарът му за пътеката стои вече 5 часа ?
Затова ли ми е изтрит поста. Защото съм видяла една препратка на поста. Извинявам се

# 52 816
Пътеката си е точно оттам, за посока Лъкатник, другата е откъм гаражите
https://drumivdumi.com/%D0%B8%D0%B7%D0%BA%D0%B0%D1%87%D0%B2%D0%B … 0%B8%D1%82%D0%B5/

Последна редакция: пт, 31 юли 2026, 00:11 от Barsa

# 52 817
Не знам Сарафов що го плюят!? Той се оказа прав, за убийства и мистерия тип "Туин Пийкс"! То овъртолени хора, кучета, котки, мишки, сърби, украинци, руснаци,  на Вълчан войвода златото...! Още само извънземни няма в сценария, но не е късно! И цялото политическо статукво от близкото минало!

Как така няма?! Явно не сте чели внимателно! Не само, че има, ами Калушев ги нарича "колегите" и си говори с тях или по-точно те си говорят с него и му пращат информация.

# 52 818
  • при Arctic Monkeys
Днк са скъпи експертизи, реактиви и т.н. Сутринта писах. И се правят по образувано досъдебно призводство за престъпление от общ характер. Срещу неизвестен извършител 🙃.

Но Демерджиев може да извърши проверка.

Друго, което ми хрумва е, че МВР може да заведе дело за клевета срещу някой автор на тези обвинения. Защото минаха всякаква граница.
Припомням отново хубав казус от случая в Попово с Момчил Георгиев. Разследващ полицай Росица Русева съди родителите за това, че я обвиниха чрез Симон Милков в умишлено заличаване на доказателства и обвързаност с местни феодали. Делото е за клевета по НК и причинени вреди по ЗЗД.

# 52 819
Не мога да разбера ВЙ. Кой нормален човек отива в планината по сандали? И бермуди? В сграда, която е силно пострадала от пожар. Личи си, че планина е виждал през прозореца. Тогава възниква въпросът откъде познава Калушев? Явно, че не в планинар и природозащитник.

Не е отишъл да изкачва  някой връх, а в къща. Голяма работа, че е по сандали. Мислех, че само в малките класове е смешно, ако някой падне.

Иначе аз лично не намирам в кадрите от хижата нещо, което да насочва към различна от официалната версия, но ако ставадума заа самоубийство решението явно е било взето в рамките на часове и без подготовка.

Последна редакция: пт, 31 юли 2026, 01:05 от Iris04

# 52 820
Понеже пак затриха истината за извънземните по жълти сигнали - да преговорим накратко:
Всичките си преводи и трудове по темата за Колегите, Лама е писал в изтрития вече сайт atiearth.com. Основал агенцията ATI (Agency for Transdimensional Initiatives). ATI e било името на яхтата, с която са отишли до Мексико. Логото на ATI с триъгълниците става знак и на ATI Cave Exploration Team, и на ATI Pictures - компанията, продуцирала филма "Неизследваното". Много АТИ, много нещо - уфолози ли, будисти ли?

# 52 821
Не мога да разбера ВЙ. Кой нормален човек отива в планината по сандали? И бермуди? В сграда, която е силно пострадала от пожар. Личи си, че планина е виждал през прозореца. Тогава възниква въпросът откъде познава Калушев? Явно, че не в планинар и природозащитник.

Не е отишъл да изкачва  някой връх, а в къща. Голяма работа, че е по сандали. Мислех, че само в малките класове е смешно, ако някой падне.

Иначе аз лично не намирам в кадрите от хижата нещо, което да насочва към различна от официалната версия, но ако става дума за самоубийства решението явно е било взето в рамките на часове и без подготовка.

Общи условия

Активация на акаунт