Отговори
# 52 815
Не мога да разбера ВЙ. Кой нормален човек отива в планината по сандали? И бермуди? В сграда, която е силно пострадала от пожар. Личи си, че планина е виждал през прозореца. Тогава възниква въпросът откъде познава Калушев? Явно, че не в планинар и природозащитник.

Не е отишъл да изкачва  някой връх, а в къща. Голяма работа, че е по сандали. Мислех, че само в малките класове е смешно, ако някой падне.

Иначе аз лично не намирам в кадрите от хижата нещо, което да насочва към различна от официалната версия, но ако ставадума заа самоубийство решението явно е било взето в рамките на часове и без подготовка.

Последна редакция: пт, 31 юли 2026, 01:05 от Iris04

# 52 816
Всичките си преводи и трудове по темата за Колегите, Лама е писал в изтрития вече сайт atiearth.com. Основал агенцията ATI (Agency for Transdimensional Initiatives). ATI e било името на яхтата, с която са отишли до Мексико. Логото на ATI с триъгълниците става знак и на ATI Cave Exploration Team, и на ATI Pictures - компанията, продуцирала филма "Неизследваното". Много АТИ, много нещо - уфолози ли, будисти ли?

Последна редакция: пт, 31 юли 2026, 12:17 от Модератор Никол

# 52 817
Не мога да разбера ВЙ. Кой нормален човек отива в планината по сандали? И бермуди? В сграда, която е силно пострадала от пожар. Личи си, че планина е виждал през прозореца. Тогава възниква въпросът откъде познава Калушев? Явно, че не в планинар и природозащитник.

Не е отишъл да изкачва  някой връх, а в къща. Голяма работа, че е по сандали. Мислех, че само в малките класове е смешно, ако някой падне.

Иначе аз лично не намирам в кадрите от хижата нещо, което да насочва към различна от официалната версия, но ако става дума за самоубийства решението явно е било взето в рамките на часове и без подготовка.

# 52 818
Днк са скъпи експертизи, реактиви и т.н. Сутринта писах. И се правят по образувано досъдебно призводство за престъпление от общ характер. Срещу неизвестен извършител 🙃.

Но Демерджиев може да извърши проверка.

Друго, което ми хрумва е, че МВР може да заведе дело за клевета срещу някой автор на тези обвинения. Защото минаха всякаква граница.
Минали са всякаква граница, честно ли?
Чудя се как може да гледаме едни и същи неща и да ги виждаме толкова различно Simple Smile
След всички пропуски, противоречия и неправомерни изтичания на информация от уонаби специалисти, капака на всичко беше да има човешки екстремент на охранявано местопрестъпление. И някак така се неглижира и подигра тук тази тема. А то е много повече от просто екстремент. То показва отношение, символика, нехайство, бехаберие, безнаказаност и че на някой много не му пука.
Обаче явно за обществото не е кой знае какво.
Някой мина всички граници наистина и това не бива да се нормализира.

Последна редакция: пт, 31 юли 2026, 06:32 от vanesa_georg

# 52 819
Важното е да го запазят, за да могат да го предоставят за анализ при бъдещото частно международно разследване.
Поне него можем да коментираме без да се натъжаваме.

# 52 820
Днк са скъпи експертизи, реактиви и т.н. Сутринта писах. И се правят по образувано досъдебно призводство за престъпление от общ характер. Срещу неизвестен извършител 🙃.

Но Демерджиев може да извърши проверка.

Друго, което ми хрумва е, че МВР може да заведе дело за клевета срещу някой автор на тези обвинения. Защото минаха всякаква граница.
Минали са всякаква граница, честно ли?
Чудя се как може да гледаме едни и същи неща и да ги виждаме толкова различно Simple Smile
След всички пропуски, противоречия и неправомерни изтичания на информация от уонаби специалисти, капака на всичко беше да има човешки екстремент на охранявано местопрестъпление. И някак така се неглижира и подигра тук тази тема. А то е много повече от просто екстремент. То показва отношение, символика, нехайство, бехаберие, безнаказаност и че някой много не му пука.
Обаче явно за обществото не е кой знае какво.
Някой мина всички граници наистина и това не бива да се нормализира.
Всичко това го пишете, защото вярвате, че е човешки екскремент и то от полицаите. Защо за миг не си представите, че има хора, които не вярват в това, а и някак пропускате факта, че същите тези хора вече казаха, че ако това е истина нека има понесена вина. Аз лично подлагам на съмнение всичко, което излиза от РА и имам основателна причина. Също е неприемливо да пишете, че всички трябва да виждат нещата като вас.  Нещо като онова “ Какяо е искал да каже автора” Колкото со границата, тя е мината отдавна от действията на много хора, замесени в случая.

# 52 821
  • Варна
Аз не се задълбочавам в екскремента изобщо. Гледам видеата с моите очи и през моята гледна точка, абстрахирам се от писанията на РА. И без него свинщината, която е оставена  на мястото е потресаваща.Навсякъде в социалните мрежи се коментира колко е разкъртено на конкретни места, вие това не го ли виждате?
Интересно ми е дали ще се включат сериозни разследващи журналисти сега.

Последна редакция: пт, 31 юли 2026, 07:48 от Ivka_smile

# 52 822
Скрит текст:

Чрез които авторът им продължава да се излага. Може би му е платено добре.
От фондацията

Лошото спред мен е, че ВЙ не е за 5 лева образно казано. Човека си има достатъчно. Друга, по-кофти причина ще да е. Маниакалност някаква? Убеден съм, че ВЙ си дава сметка, че във филмчетата му има: 1) 100% внушения, 2) 0% факти.

Досега ВлЙ и офнюз бяха на едно ниво с Пик, сега слязоха още по-надолу.
А комбинацията от Йончев и Асенова е ненадмината.

# 52 823
Ми цъкайте му още гледания

# 52 824
EmmaT, не знам дали са ненадминати, но личи колко отчаяно Ралица се чуди за какво да се заяжда и оплаква. Търси да намери нещо, което не съществува. Това са действия на отчаян човек, който търси игла в купа сено и силно се опитва да намери някой, който да посочи с пръст за извършител на всичко, и нейния Скъпоценен лама да бъде оневинен.

Последна редакция: пт, 31 юли 2026, 08:48 от Яяаожг

# 52 825
Относно РА - замислете се що за човек, в какво как да го нарека... състояние, би написал това за мотивите на котката.
След това и всички останали точки в поста ѝ.
И ще си отговорите какво се случва.
Интересното е, че Калушев ги е подбирал все такива, намерил е удобен за целите му женски типаж и ги е въртял.

# 52 826
Аз се чудя колко малко акъл тряба да имаш и да мислиш, че по едно изсъхнало ла..о ще ракриеш нещо, дали са го прибрали ми е интересно.😆

# 52 827
Там беше Ина Лулчева, не бойте се.
Приела е хижата, както си следва.
Никой не може да измами СМ.

ВЙ е възприел изцяло маниерниченето и важниченено на РА. Тя явно го фиксира кое е важното. ПиснА ми да слушам за хляб и курабийки.
А и тъкмо го бил опекъл, тъкмо били яли.
Той стоял 6 месеца, но ВЙ знае , че тъкмо преди разстрела е замесен.
Лудница.

За тесто става въпрос, а не за изпечен хляб. Тестото няма как да е  замесено много преди събитието. И явно е останало неизпечвно.

За мен това е  доста любопитно. И честно казано предпочитамв темата да се обсъждат  такива детайли, които могат да хвърлят някаква светлина за последните часове  на  смъртта на тоя хора, отколкото за еякулация и  полюции на потребители, които си фантазират.

# 52 828
Той и хляба показа. И че е рязано и ядено от него.
И че Ивей си отнесъл курабии в стаята.
Внушава се непосредственост.
Но за мен решението за екзикта е взето сутринта, а може би и преди разговора на тримата пред камерата.
Та спешност си има.
Надявам се да разберем от телефоните.

# 52 829
  • София
Аз се чудя колко малко акъл тряба да имаш и да мислиш, че по едно изсъхнало ла..о ще ракриеш нещо, дали са го прибрали ми е интересно.😆
Е нали все за нещо трябва да се възмущава и да занимава целия свят със себе си. Детето и е мъртво, убито от нейния скъпоценен Иво, а тя прави изцепка след изцепка - паметна плоча с дъгата  и имената на убиеца и детето й заедно, отричане на съществуващи и очевидни неща - оръжия, джипове, камери; налудни интервюта и изяви в жълто, търсене на несъществуващо завещание, снимане на трупа на сина й моргата,  реване как бащата погребал сина й, не както тя решила и казала - ми те край  нямат и няма и да имат.

Общи условия

Активация на акаунт