Отговори
# 52 830
Точно, ако РА не беше лъгала в началото, можехме някак да я разберем. Но тя прикриваше очевидности.
Затова няма как вече да и вярвам, поне аз.
А за Деян с курабиите, абсурд!
Той защо да лъже, че са се виждали на чешмата, и то, в същия ден. Дал им гипс, взел курабии.
Ами нереално ми е.

# 52 831
  • София
Отдавна писах, че ме интригува мястото при гаража. Надявам се Вл. Йончев да ни го покаже и него.

# 52 832
Очевидно не се канят да разкриват нещо по лайното, а го дават за пример за лошата охрана и съхранение на хижата.

Бих казала,  че според мен е изключено да е  на служител на МВР, но би могло да показва, че в хижата са влизали вандали, като във всяка изоставена постройка в планината. Демек че не са се престарали с охраната и това може да повдигне въпрос как точно са ги извършвали тия огледи и събиране на доказателства.

Според мен това е важно. Анализи на РА едва ли носят някаква информация. Но трябва да се каже, че нейните действия дотук поддържат случая жив в общественото съзнание и допринесоха доста неща да станат известни. Вкастите  отдавна мълчат като партизани след първоначалната излишна свръхактивност

# 52 833
Аз взех да се притеснявам ВЙ да не го просне някой ток, така самоотвержено снове из тези руини.

Ирис, така е, но се създават внушения и се дискредитира разследването с отвратителни манипулации. И то, с определена цел. Да се оневини ламата. Тя застава до убиеца на детето си. Това е плашещото. А че ще има пропуски в разследването, да, със сигурност ще има. Тежка зимна обстановка, палежи, три трупа и две кучета и въобще, огромен обем работа. Може и грешки да има.
Това обаче не може да обърне ситуацията, която е, каквато е.

Последна редакция: пт, 31 юли 2026, 09:13 от tays

# 52 834
Едва ли има пуснат  ток, при тази горяла инсталация.

# 52 835
Ами той го каза, ей го- не знам в тоя кабел дали няма ток.
То като един трилър навремето, сега му забравих името, в гора, като документален. Ходеха и шептяха

# 52 836
Целият случай е като трилър.  Опасявам се се само да не си остане като тия с бели петна и отворен край...

# 52 837
В коя стая са били сейфовете някой каза ли?

# 52 838
Международното разследване от Вл Йончев ли се води? За него ли събира пари майката воин?

# 52 839
При Ралица нещата вече отиват в другата крайност, където не просто подържа случая жив, а започва да руши собствените си тези.
Усети се, че с намирането на котката се поставя в неудобно положение и започна да върти и да суче как животинката от лоялност се е самоубила.

В същото време нейните подръжници от "Ангелите на Петрохан", пишат че животинчето  е намерено в "затворена стая", каквото и да значи това.

Та, на мен ми изглежда като да е малко каша в момента при тях.

# 52 840
Явно и котката са прибирали вечер. Няма загадка с нея. Жалко за животинчето.

# 52 841
Между другото, малко не е сигурно каква (като обем и достоверност) комуникация тече между т.нар. ангели и РА.
Ако помните момента с назначаването от СМ на РА за хижарка и председателка ли беше на Националната агенция, тогава водачката на "ангелите" първо пусна пост как ще пусне пост за опровержение, след това пусна пост за потвърждение, в който пожела на РА "само напред и нагоре", след това този пост май изчезна, защото се разбра, че потвърждението е било прибързано.
Та масата про-петроханци не е точно надежден източник.

# 52 842
Там беше Ина Лулчева, не бойте се.
Приела е хижата, както си следва.
Никой не може да измами СМ.

ВЙ е възприел изцяло маниерниченето и важниченено на РА. Тя явно го фиксира кое е важното. ПиснА ми да слушам за хляб и курабийки.
А и тъкмо го бил опекъл, тъкмо били яли.
Той стоял 6 месеца, но ВЙ знае , че тъкмо преди разстрела е замесен.
Лудница.

За тесто става въпрос, а не за изпечен хляб. Тестото няма как да е  замесено много преди събитието. И явно е останало неизпечвно.

За мен това е  доста любопитно. И честно казано предпочитамв темата да се обсъждат  такива детайли, които могат да хвърлят някаква светлина за последните часове  на  смъртта на тоя хора, отколкото за еякулация и  полюции на потребители, които си фантазират.
Ирис, аз вчера коментирах за хляба една хипотеза. Курабии и други неща бяха оставени на олтара. Хлябът също е бил предвиден за олтара, обаче нали спира тока и не могат да го изпекат.

"Изпражнението" една съфорумка още вчера го разконспирира че е някакъв тампон от двигател или нещо подобно и действително като се вгледах прилича на промишлено изделие защото е с много правилна форма и има нещо като ребра на 90 градуса. И до него изпаднал винт с шайба.
Но по принцип и разни животни може да се мотаят нощно време там

Последна редакция: пт, 31 юли 2026, 09:51 от Arizona

# 52 843
Защо да се е поставила Ралица   в ннеудобно положение с котката? Това не съм го разбрала. Неудобно ше е ако това е същата котка (в което се съмнявам) и са я оставили там. Иначе да, ако е  Тара просто е споделила съдбата на купетата.

Ралица от самото начало не е обективен свидетел и енергията, която се отделя в темата за да се анализира  само отклонява вниманието. Нейната кауза и мотивация е ясна, въпросът е доколко действията и доста насилствено водят до изясняване на конкретни обстоятелства, които разследващите услужливо ни спестиха в брифингите .

# 52 844
Защото явно се предполага, че умишлено е затворена в помещение от което не може да избяга, а май ги има на видеата че те я търсят в един момент.
Ако си е просто домашна котка се очаква да си броди вътре из цялата сграда, която е огромна или около нея и щеше да избяга от пожара.

Общи условия

Активация на акаунт