Отговори
# 53 160
Много странно ми прозвуча изказването на Демерджиев как ще се събират МВР, Прокуратера и ДАНС (?) да си стиковат версиите и да наредят пъзела. Сякаш досега не са имали комуникация та сега ще внимават да не си противоречат "фактите " им. Макар, че фактите са се факти и не би трябвало да има значение кой как е стигнал до тях. Ако са наистина факти. Пък ако са различни ..тогава това факти ли са?

# 53 161
Баба Дали, това е и моята мисъл.

И аз така разбрах, затова реших да я продължа. Ако я изтрият, пак ще я пусна, защото има сигнален характер към модераторите.

# 53 162
Да, на мен Flip ми липсва - много интелигентен изказ, по-важното - подкрепен с факти и доказателства. Начинът Ви на оформяне на постовете много си прилича, Emma, затова съм фен и на двете Ви. Чета с удоволствие Ваши постове в различни теми. Знам, че ще бъде изтрит постът и така е редно, спам е.

# 53 163
Да, на мен Flip ми липсва - много интелигентен изказ, по-важното - подкрепен с факти и доказателства. Начинът Ви на оформяне на постовете много си прилича, Emma, затова съм фен и на двете Ви. Чета с удоволствие Ваши постове в различни теми. Знам, че ще бъде изтрит постът и така е редно, спам е.

Ами, не е спам, а обратна връзка- основен демократичен инструмент.

# 53 164
Е, да, ще ни изтрият Simple Smile
Но няма да правим трагедия от това.

пп - МХ и Флип наистина бяха много полезни за темата със способностите си анализ.

# 53 165
Нека са прочели повече литература, въпроса е дали е одобрена от ламата тази класика.
За пореден път ще помоля за мотив за убийството! И за издържана версия!

Искате да почнем да спикулираме, а вие да ни гледате сеира.
Изобщо не искам да спикулирате
Не искам обаче и да спекулирате. Нали трябва да има резонни мотив и начин на убийства. Що да ви гледаме сеира, ако са нормални и логични? Сигурно защото няма такива.

# 53 166
Нека са прочели повече литература, въпроса е дали е одобрена от ламата тази класика.

Не искам обаче и да спекулирате. Нали трябва да има резонни мотив и начин на убийства. Що да ви гледаме сеира, ако са нормални и логични? Сигурно защото няма такива.
   Баба Дали каза:
"Ами, не е спам, а обратна връзка- основен демократичен инструмент"
Няма спекулиране.

# 53 167
Barsa,дай мотив и вариант?!?

# 53 168
Мотив за самоубийства също няма дотук. Нито за убийства със самоубийство. Според мен при 6 застреляни жертви в общ случай е необходим мотив за пред обществото, дори да не е задължителен по закон - и за двата варианта, но такъв няма до момента.
Публичната достоверна информация и фактите, доказателствата по случая са много оскъдни.  
Няма как без да сме наясно с всички налични доказателства, данни и експертизи да има категоричен мотив за каквото и да е. Те разследващите сигурно още не са измислили убедителен мотив, с един куп събрани данни, доказателства и факти, вие очаквате някой без информация да има ясен и категоричен мотив.
Ако се опитат да извлекат мотив единствено от психологичната, теологична и т.н. експертиза, ще е доста съмнително, колко реален е той.  Дано се разкрият всички факти и данни, не само тези, които обслужват определената от началото версия.
Интересно също дали ще се направи вътрешно разследване за целият теч на информация, ако такъв е имало.
Достъпът на материали по делото в народното събрание също беше много противоречив и нелогичен ход в тази ранна фаза на процеса по разследване.

# 53 169
Много малко останаха хората които започнаха темата, аз също с дни пропускам. Да казва Демерджиев каквото има и да се свършва тая мъка, макар, че жълти и розови пак няма да мирясат.

# 53 170

Баба Дали каза:
"Ами, не е спам, а обратна връзка- основен демократичен инструмент"
Няма спекулиране.

Barsa, Вие интригантствате, усещате ли? Умишлено ли е? Как да си обясня, че ползвате отговора ми към една съфорумка, за да го насочите към друга, която няма нищо общо с диалога ни?

# 53 171
Barsa,дай мотив и вариант?!?
Ще си го запазя за мен, може ли?

# 53 172
И аз ще сменя темата.
През февруари (снимка 1) червеният покрив е абсолютно цял, прав и непокътнат над централната част на хижата. През юли (снимка 2) същата тази централна част е изпепелена до основи, изцяло овъглена в черно и срутена навътре.
Скрит текст:
9.2.2026 г
23.7.2026 г

Влагата и дъждът могат да съборят покрива, но физически не могат да овъглят дървените греди и ламарините. Това са следи от силен огън. Тъй като хижата през цялото това време беше под строга денонощна полицейска охрана, изниква въпрос: Кога точно е избухнал вторият пожар вътре по време на следствието и какво точно трябваше да се доизгори в тези стаи?

Не е имало втори пожар. Тлеело е само.

# 53 173
  • София
Е, да, ще ни изтрият Simple Smile
Но няма да правим трагедия от това.

пп - МХ и Флип наистина бяха много полезни за темата със способностите си анализ.
Те все още четат отвреме-навреме, знам го..Надявам се да се включат в скоро време или когато излязат пълните експертизи и дойде финалът..

# 53 174
  • София
Аз пропуснах няколко хиляди страници, но отварям темата чат-пат - напоследък все по-често, защото имам свободно време Simple Smile Аз пък се изумявам и поздравявам няколко потребителки (знаят кои са) за нечовешкото търпение и спокойствие, с което поддържат здравия разум и добрия тон в дискусията въпреки непрестанните провокации, нарочно лично спамене и докладване. Но най-вече мисля, че до излизането на официалните резултати няма какво ново да бъде казано. А и след това ще бъде същото де, най-много да завалят още снежинки за броене.
Отдавна не съм писала, но използвам да си кажа колко съм отвратена от изявите и инициативите на жълтата майка и от извратеното ѝ партньорство с госпожа Майсторова. В началото си мислех, че е в някакъв шок, фаза на отричането или опит да тушира вината си или нещо подобно. Сега вече мисля, че тя изобщо никаква вина не изпитва, напълно нарцистична и луда е и страшно, ама страшно нагла.

Общи условия

Активация на акаунт