Отговори
# 53 190
Valya61, ако е имало следи от куршум по този шкаф, мислите ли, че досега нямаше да се разчуе? Нали са правени огледи в хижата.

Е, идеята е, че огледите са лъжливи, всичко е измислица, хижата е палена допълнително от прокуратурата, въобще цялата държава се е мобилизирала за заличава доказателства, ама все пак некадърно, така че всеки да види, че са заличавани доказателства

# 53 191
Аз не виждам някаква особена разлика в двата покрива от февруари и юли... Изгоряло и неизпадало на момента, не означава, че с времето и дъждовете не е доизпадало. Броихте снежинки, сега керемидки ли?
На първата снимка ламарината на покрива си е червена навсякъде. На втората снимка ясно се вижда, че същата тази ламарина е станала чисто черна на въглен.
Това не може да стане от метеорологичните условия и дъждовете. Дъждът и вятърът могат да съборят стара конструкция, но физически няма как да променят цвета на ламарината и да я овъглят в черно. Това става само при силно термично въздействие от огън.

Видях Вашите снимки. Какво според Вас е ограденото от мен в червено:

# 53 192
Valya61, ако е имало следи от куршум по този шкаф, мислите ли, че досега нямаше да се разчуе? Нали са правени огледи в хижата.

Кой шкаф?, не си спомням
Всичко от шкафа е иззето. Само не ми стана ясно защо не са взели и този, асамо библиотеката заедно с книгите

Последна редакция: сб, 01 авг 2026, 20:39 от Модератор Никол

# 53 193
Скрит текст:
Опитът за манипулация е като за първи клас.

Е, хубава работа. Може ли без обиди, моля?! Каква манипулация, какъв първи клас, като Ви помолих Вие да очертаете това, за което говорите? Аз на боб ли да метна, че да разбера кое място от покрива имате предвид? Аз Ви очертах това, което Е различно. Другото не съм го огледала, защото не знаех, че него имате предвид. Сега ще го разгледам по-обстойно, а също така някой беше качил още снимки по-нагоре, ще видя и тях.

За черупките - разбира се, че са яйчени черупки, даже някой назад беше коментирал, че било възможно да са гърмяли заради температурата.

Почнаха да се изпускат нервите, затова и има толкова много обиди последните страници/дни.

Аз още не разбирам кое гледаме на тези снимки? Нека някой ако има желание да обясни.
Това, което виждам аз, е че на тези от февруари покривът изглвжда цял, а през юли е пропаднал. Това ли е голямата мистерия, че покривът не се е срутил веднага, а след някакво време?

# 53 194
Дори и да пренебрегнем изявите и мнението на Тодор Тодоров, изброихме поне още три източника за това, че са се употребявали наркотични вещества в общността:
1. Самият Калушев го пише в някакъв сайт или пост (мисля, че Notаmama или Neli G.Neli ме бяха допълнили миналия път, защото го бях пропуснала, а то е даже най-важното);
2. Валери, който казва, че са се отглеждали психотропни гъби в къщата, в която са живеели в България;
3. Статията в "Биволъ".
В статията на "Бивол" е писано много за употребата на халюциногени- имал е два вапоризатора за изпаряване на ДМТ и т. н.
 Поствам статията, за да си я припомним. https://bivol.bg/petrohan_profit.html Не бих се учудила, ако споменатите методи за "лечение" и отчуждаване от родителите, описани в статията са причината Теа по спешност да бъде призована при баща ѝ! Даже ми се струва най- логично!

# 53 195
Скрит текст:
Опитът за манипулация е като за първи клас.

Е, хубава работа. Може ли без обиди, моля?! Каква манипулация, какъв първи клас, като Ви помолих Вие да очертаете това, за което говорите? Аз на боб ли да метна, че да разбера кое място от покрива имате предвид? Аз Ви очертах това, което Е различно. Другото не съм го огледала, защото не знаех, че него имате предвид. Сега ще го разгледам по-обстойно, а също така някой беше качил още снимки по-нагоре, ще видя и тях.

За черупките - разбира се, че са яйчени черупки, даже някой назад беше коментирал, че било възможно да са гърмяли заради температурата.

Почнаха да се изпускат нервите, затова и има толкова много обиди последните страници/дни.

Аз още не разбирам кое гледаме на тези снимки? Нека някой ако има желание да обясни.
Това, което виждам аз, е че на тези от февруари покривът изглвжда цял, а през юли е пропаднал. Това ли е голямата мистерия, че покривът не се е срутил веднага, а след някакво време?

Според Desi_slava07 покривът не бил черен а червен в предната си част. Там тя го е оградила в черно. После дава друга гледна точка, от друг ъгъл, където първо се вижда по-отблизо, второ - в целия си обем. Според  мен, няма как да се прецени дали е 1:1, ако не се гледат 2 снимки от един и същ ъгъл. За мен покривът си е бил черен и тогава, просто на конкретната снимка не се вижда. Вижда се само малка част от изгорялата част, което пък аз съм оградила в червено:

# 53 196
Вижте снимките от БТА от февруари. Има от всички ъгли. Дадох линк

# 53 197
Възможни мотиви за убийство:
1. Да им откраднат криптовалутата. Това явно е някаква нова мода, съдейки по това че има още две подобни убийства в Софийско.
2. Да осуетят усвояването на милионите по ПВУ, за да ги усвои някой друг.
3. Да заличат това сектанско гнездо на хомосексуалисти и/или педофили, хайде по модерному ЛГБТ+ гнездо, където са се навъртали и от ПП. Търсене на компромати (гейски и/или педофилски) за спонсорите им от ПП.

Боряна, звучат ли ти достатъчно достоверно?

Между другото, за Загатото писаха, че убийците вероятно са познавали къщата, камерите, човека и навиците му. По филмите това обикновено са бивши или настоящи служители на фирмата за охрана/сот.
Дотук добре. Въпреки че тази флашка хич не е доказана. Но да приемем, че е така.
Хайде сега след мотивите, да напаснем кой е писал смс, пускал стих на Ботев и кой ги е преследвал из Врачанския балкан, а не ги е убил наведнъж. За да е достоверно трябва цялостната картина да се напасне.

# 53 198
Аз не виждам някаква особена разлика в двата покрива от февруари и юли... Изгоряло и неизпадало на момента, не означава, че с времето и дъждовете не е доизпадало. Броихте снежинки, сега керемидки ли?
На първата снимка ламарината на покрива си е червена навсякъде. На втората снимка ясно се вижда, че същата тази ламарина е станала чисто черна на въглен.
Това не може да стане от метеорологичните условия и дъждовете. Дъждът и вятърът могат да съборят стара конструкция, но физически няма как да променят цвета на ламарината и да я овъглят в черно. Това става само при силно термично въздействие от огън.

Пускам последна снимка и нека всеки вижда каквото прецени.

# 53 199
Скрит текст:

Ок, тогава това какво е? Съвсем добронамерено питам, нито се заяждам, нито нищо. Понеже аз наистина виждам черно. Дали някой друг го вижда или аз си внушавам?

П.П. Обърнете внимание и колко много черни сажди има долу на земята. Ако нищо не е горяло там, от къде са паднали?

# 53 200
Скрит текст:

[/spoiler]

Desi, на това, което си пуснала отпред ламарината изглежда почерняла.
Даже отдолу стаите ми се виждат силно обгорени и опушени, тези които съм оградила в червено.
Ако те са горели, смятам че е нормално и ламарината да е опушена/онгоряла.

# 53 201
katta, набързо да отговоря на ваш въпрос.
Не го намирам, но го видях.
Какво е мнението на моето дете към този трагичен случай?
В началото на трагедията при тримата на хижата мислеше, че са убити.
Повече не сме говорили за този случай.
Днес я попитах и ми отговори-"Мами, не ме занимавай с глупости"!

# 53 202
Възможни мотиви за убийство:
1. Да им откраднат криптовалутата. Това явно е някаква нова мода, съдейки по това че има още две подобни убийства в Софийско.
2. Да осуетят усвояването на милионите по ПВУ, за да ги усвои някой друг.
3. Да заличат това сектанско гнездо на хомосексуалисти и/или педофили, хайде по модерному ЛГБТ+ гнездо, където са се навъртали и от ПП. Търсене на компромати (гейски и/или педофилски) за спонсорите им от ПП.

Боряна, звучат ли ти достатъчно достоверно?

Между другото, за Загатото писаха, че убийците вероятно са познавали къщата, камерите, човека и навиците му. По филмите това обикновено са бивши или настоящи служители на фирмата за охрана/сот.
Дотук добре. Въпреки че тази флашка хич не е доказана. Но да приемем, че е така.
Хайде сега след мотивите, да напаснем кой е писал смс, пускал стих на Ботев и кой ги е преследвал из Врачанския балкан, а не ги е убил наведнъж. За да е достоверно трябва цялостната картина да се напасне.
Постоянно забравяме, че групата е била въоръжена до зъби. Не знам защо 19 оръжия, оптика и заглушител така удобно се пропускат, а се занимаваме с аяуаски и т.н.
Да убиеш петима възрастни с подобен арсенал не е лесна работа. Да добавим и кучетата, едри и опасни овчарки. Затова са ги разделили на две групи.
Калушев поства "Борба", за да даде знак на някой къде да го търси.
Смс-ът до майка му е негов, пуска го защото има вероятност да не я види повече.
Пише й да не вярва на онова, което ще чуе, защото е бил заплашван с дискредитация.
Пише на Деян, за да го предупреди да не ходи в хижата, а да бяга в Мексико.

Мисля, че Калушев е бил само с Алекс в кемпера.
Ники се е върнал в хижата и е убит с другите. Закаран е мъртъв в кемпера, за да изглежда като че Калушев е убил двамата си тулкувци.

Тази инсценировка на самоубийства е нечия идея и не мисля, че е точно на самите убийци.
Те са си свършили работата и са изчезнали. След тях друг е подреждал сцените и на двете места.

# 53 203
Д-р Цветислава Гълъбова (името е интересно, затова направих връзка), която беше правила изявление, споменато назад, се оказа активна в политиката. Принципно, няма лошо, но случаят се политизира  поне веднъж на страница и човек започва да се чуди.

# 53 204
Spensa, чудиш се дали д-р Гълъбова е в темата ли?🙂

Общи условия

Активация на акаунт