Отговори
# 53 205
  • у дома...
Ивка, при положение, че работите с деца, много добре знаете колко е важно децата да се социализират и общуват с връстници.

Описаните от вас гимназисти изобщо не са средностатистическите гимназисти от училища със среден бал. След завършване на такива училища много деца продължават в университети, дори извън България, в доста сериозни специалности, в най-различни области на науката.

Владеенето на английски език в наши дни не е кой знае какво уау умение.

Многото пътувания не гарантират нито много знания, нито пък социални умения.

Към дама, която беше изброила с какво би се занимавал Ники извън групата, в реалния живот - не са необходими само лицензи за повечето от тях. За някои си трябва сериозно обучение, и познания в много науки - биология, химия, математика, физика...

Образованието до 10 клас е задължително. Но с диплома за първи етап от гимназията как би се реализирал?

Точно тези, които Вие сте изброила, не ги бях писала. Избрила бях дейности с лицензи. Но Вие защо решихте да ги включите като мое мнение? Тенденциозно ли?
Ооо, стига търсете тенденциозност там, където няма. Дори не си спомнях кой точно ги е изброил.

За преводач - трябва да си филолог (университетско образование, с курсове не става).

Готвач - няма да стане само с четене на рецепти, ако държиш в наше време да си добър и ценен готвач. Ще се наложи поне малко от малко да познанайваш разните особености на продуктите и процесите, които протичат при топлинна обработка.
Всяка една професия, колкото и лесна да ни се струва, предполага много различни познания, за да я упражняваш качествено.

Тенденцията да ги изкарате изостанали, деградирали и подобни, показва нивото Ви на възприемане на информация. Млади хора са, умни са били, не ги омаловажавайте, не са били хора с ограничен умствен капацитет. Напротив. Не са живяли само медитирайки и излежавайки се. И пак ще повторя, по - важното е дали са искали на този етап нещо по - различно от живота, който са водили.
И ще помоля да не внушавате, изопачавайки мнението ми.
Такива ги изкарвате вие!!! Аз просто коментирам някои от професиите, които посочихте и които няма как без съответната диплома да практикувате! Посочете, моля, къде съм посочила, че са изостанали и деградирали! Много държа!

В безсилието си вече започвате да виждате мечки там, където ги няма!

# 53 206
  • София
Случаят си е политизиран от самото начало и това е от основните колони на конструкцията.
Гълъбова не е активна в политиката, май беше от радевата партия, която няма общо със случая

# 53 207
Spensa, чудиш се дали д-р Гълъбова е в темата ли?🙂
Това как ти хрумна?

# 53 208
Въпросите по темата 'самоубийства' си остават неотговорени.
Защо ще се самоубиват с пистолети въобще? Защо през няколко дни? Защо на различни места? Защо едните навън, другите вътре? Защо след като голяма част от тях явно не е искала да умира (след като са убити) ги водят под общо знаменател 'разширено самоубити'? Какви доказателства има, че са искали всички 'самоубити' да приключат живота си? То повече доказателства май има в обратната насока.
Дотук няма убедителни доказателства за тази версия никакви изнесени.

Ето възможна версия:
https://bg-mam.ma/p/1853871/51358210

- Защо с пистолети?
Защото това са имали. С какво според вас трябвало да се самоубият?

# 53 209
От снимките на покрива честно нищо не разбрах. Но тези отвътре са полезни. Нищо, че ще има хейт и подигравки, свикнали сме и се абстрахираме. Но примерно перваза с ключовете -веднага става ясно, че са търсили ключове при влизанията вътре. "Няма я бе" може да се отнася за връзка с ключове примерно. Дупката в стената в кухнята- какъв дюбел на това място? Какво ще закачат почти до тавана? Странно е. Аз видях още една две подобни.  Неравномерното горене. Говори за запален набързо пожар, който е поел в някакви направления пост фактум. Или за целево палене на определени места. Случая с котката е странен. Щяха да кажат, че са изгорели кучетата и котката. Ако е било така защо спестиха инфото за котката? Ако пък не е, как се е появила после?  Интересно беше и да се види къде е била камерата заснела сцените, които ни показаха. Защо Ралица твърдеше , че там няма камера? Доста странни неща.

# 53 210
  • София
От снимките на покрива честно нищо не разбрах. Но тези отвътре са полезни. Нищо, че ще има хейт и подигравки, свикнали сме и се абстрахираме. Но примерно перваза с ключовете -веднага става ясно, че са търсили ключове при влизанията вътре. "Няма я бе" може да се отнася за връзка с ключове примерно. Дупката в стената в кухнята- какъв дюбел на това място? Какво ще закачат почти до тавана? Странно е. Аз видях още една две подобни.  Неравномерното горене. Говори за запален набързо пожар, който е поел в някакви направления пост фактум. Или за целево палене на определени места. Случая с котката е странен. Щяха да кажат, че са изгорели кучетата и котката. Ако е било така защо спестиха инфото за котката? Ако пък не е, как се е появила после?  Интересно беше и да се види къде е била камерата заснела сцените, които ни показаха. Защо Ралица твърдеше , че там няма камера? Доста странни неща.

Да, явно са ключове и след това отиват в посока гаража. На мен затова ми е интересно Вл. Йончев да снима и там, около гаража. И защо Ивей трябва да е придружен. Не може да си сложи челник ли или...И защо липсват от записите около 40сек. когато  излизат тримата от входа и когато точно биха се видяли лицата им.

# 53 211
Най-интересното е, че близките не разпознават на записите човека, който ходи до дръвника и двамата с Ивей.

# 53 212
  • София
Най-интересното е, че близките не разпознават на записите човека, който ходи до дръвника и двамата с Ивей.

И той без челник беше, нали?

# 53 213
От разказът на Валери в интервюто : "той имаше изключително добра компютърна грамотност и специфично на сексуални тематики и други ми е казвал, че той лично даже е участвал някога в подобни акции, в които той е помагал това да се разреши"
Какви участия в акции?
Нали уж нямаше агенти в групата?
Или всъщност Демерджиев уточни, че нямало от Данс, а за агенти на МВР и други служби никой не бил питал и съответно отговор няма. Не че и да има някой ще признае публично.
Валери твърди, че поради високата му компютърна грамотност и участието му в акции, знаел как да се крие и силно се съмнява да намерят доказателства в устройствата му.

Общи условия

Активация на акаунт