Отговори
# 54 150
Виж ти, рейнджъри с дрон в Пирин. Ти да видиш.

# 54 151
Това са служители на Дирекция "Национален парк Пирин". Има си отдел "Контрол и охрана".
https://blagoevgrad.eu/ohrana-na-vhodovete-km-natsionalen-park-pirin/

Последна редакция: ср, 05 авг 2026, 08:00 от googlish

# 54 152
Естествено.
Въпросът е защо тази дейност в Петрохан е била делегирана на НПО, след като очевидно държавните са се сетили, че могат да ползват технически средства.

Последна редакция: ср, 05 авг 2026, 09:07 от Spensa

# 54 153
Психиатъра не те преглежда, просто дава бележка, че не си на отчет като психично болен.

# 54 154
Не е вярно, разпитват те доста подробно. И те проверява в регистри.

# 54 155
Естествено , че няма нищо нормално в цялата група, организацията и начина им на живот, финансирането им и полягването за здрасти пред гуруто.
То и убийства да са, пак нищо нормално няма в тях.
Затова е интересът.

# 54 156
За мен лично много информация идва от майките. Мисля, че тя е достоверна. Все пак са ги познавали много добре, уж. Разбира се, те виждат едно в тези ситуации,аз друго.

# 54 157
Аз не оставам с впечатление, че майките са били много наясно. Фактът, че уверено говорят едно, а се оказва, че по същество е друго..

Не е мое заключението, но и на мен ми е чудно.
Как АР, който не е виждал групата от години, по негови думи, е основен свидетел, пак по негови думи, а близките не са търсени за показания? Не мислите ли, че това е много странно?

# 54 158
Естествено.
Въпросът е защо тази дейност в Петрохан е била делегирана на НПО, след като очевидно държавните са се сетили, че могат да ползват технически средства.
 За да се правят на рейнджъри и да получават финансиране/дарения.
  Ако съм толкова добър и благороден човек като ИК, лишен от суета, възвисен, би ми било неудобно други хора, мои приятели  да ми се кланят и да ме обслужват без да имам  пряка необходимост от това.

# 54 159
И какво се оказа сега?
Че сивата кола от видеото, която вчера дискутирахме, може изобщо да не е Toyota Tacoma ли?
Аз от коли не разбирам особено, но мислех, че щом някои съфорумки твърдяха, че това е издитваната Tacoma, значи са я разпознали и са сигурни в модела.

# 54 160
  • София

Правите внушения, защото инфото за издирваните коли идва от медиите. Това, че те го анонсират “след случая на хижата МВР издирва ….” Това не е съобщено официално, като инфо от случая Петрохан

Сериозно ли ? Вчера се изписаха 30 страници цитирайки ПИК ,Филтър и Блиц ...
Когато ви изнася цитирате медии и София . Двойни стандарти, а  ?
Не им обръщай внимание, Теди. Рекламират си сайтовете, да им цъкаме за трафик. Ей на, половината редакция на ПИК са тук. Май Ванне ги разпозна.
Що за глупост??? Дори никога не съм чела пик. Яко взе да писва това

Явно не разбираш иронията в поста на Просто майка

# 54 161
  • Варна
Рокет,и аз я показвах на няколко човека колата, но не се вижда ясно дали е Такома или Хайлукс. Така или иначе този автомобил излиза от хижата и повече не се вижда да се връща. В гаража се вижда една кола. Сега дали черната и сребристата са се сменили по някое време понеже нали казвате,че от видеото на ВЙ се  вижда,че е в гаража сивата. На дата 01.02 цареше голяма активност и двата пикапа циркулираха. Къде остана единия, в случая аз не видях сребристия да се връща и го нямаше по снимките отгоре на хижата и тн.

Последна редакция: ср, 05 авг 2026, 15:21 от Ivka_smile

# 54 162
Ще напиша мнението ми по повод един пост в който става въпрос, че службите не са си свършили работата. Трудно е, да не кажа невъзможно, при положение, че родителите на децата са дали пълномощно на Калушев. Освен това децата са се водили записани в училище, в което не са писани отсъствия. Какво тогава се очаква от държавните служители? Да се бият с родителите и с Калушев ли? Щом всички са обяснявали, че всичко е наред, как е можело да знаят, че децата пребивават постоянно на територията на хижата и не ходят на училище? Имали са добро алиби с т.нар. школа за обучения на Калушев.

# 54 163
Рокет,и аз я показвах  на няколко човека колата, но не се вижда ясно и е или Такома или Хайлукс. Така или иначе този автомобил излиза от хижата и повече не се вижда да се връща. В гаража се вижда една кола. Сега дали черната и сребристата са се сменили по някое време понеже нали казвате,че от видеото на ВЙ се  вижда,че е в гаража сивата. На дата 01.02 цареше голяма активност и двата пикапа циркулираха. Къде остана единия, в случая аз не видях сребристия да се връща и го нямаше по снимките отгоре на хижата и тн.
Връщат го на обяд. Когато тръгват в 12:58 ч. Ивей наистина излиза от кухнята с плик в ръка и оставя нещо друго в пикапа. В 13:50 ч се вижда ка се връща черния пикап, Пламен го паркира в гаража и носи една торба. После се прибира и сивия пикап, обръща и дава назад и се паркира в задния гараж. От там се връщат тримата и кучето. После Пламен изкарва кучето, след това Ивей, следва сценката със сбогуването и следващия кадър е от вечерта.

# 54 164
Аз не оставам с впечатление, че майките са били много наясно. Фактът, че уверено говорят едно, а се оказва, че по същество е друго..

Не е мое заключението, но и на мен ми е чудно.
Как АР, който не е виждал групата от години, по негови думи, е основен свидетел, пак по негови думи, а близките не са търсени за показания? Не мислите ли, че това е много странно?
Изобщо не е странно. Близките са дали показания, в които предполагам са се опитали само да заблудят разследващите. Не виждате ли, че на черното бяло ще кажат, само и само да защитят ламата. Каквото са могли, са разбрали от тях... За какво да продължават да разпитват Ралица - тя сама на всеослушание дава "показания" и е пределно ясно, че би било пълна загуба на време същите да ги снемат официално.

Общи условия

Активация на акаунт