Отговори
# 56 115
  • София
Пламен, Дечо и Ивей са без глави на раменете си ли? Да оставят децата да бъдат убити? Не е това.

Да. Тотално индоктринирани и епистемно затворени в кръга на Калушев, приели идеята му за смъртта като преход в по-добър свят. Напълно подчинени на Калушев, загубили собствена воля и собствено мислене, независимо от неговото мислене. Трагедия! Както и трагедията на младежите, убити от Калушев!

Така както описахте би трябвало Калушев да е в тежка депресия. Какви физически действия могат или не могат да се извършват - имам предвид ремонта в селото, шофирането до там и обратно.

# 56 116
Барса, не успявам да скрия теб цитираното в телефона, а инак е досадно (момичета, съкращавайте или пишете нови постове). Дай с 3 изречения поне. Инак много излишно загадъчно.

Румилияна, той не е бил в друга форма на обучение. Не са се сетили и не са го оформили. Бил е уж редовен без да е присъствал.

# 56 117
Пламен, Дечо и Ивей са без глави на раменете си ли? Да оставят децата да бъдат убити? Не е това.

Да. Тотално индоктринирани и епистемно затворени в кръга на Калушев, приели идеята му за смъртта като преход в по-добър свят. Напълно подчинени на Калушев, загубили собствена воля и собствено мислене, независимо от неговото мислене. Трагедия! Както и трагедията на младежите, убити от Калушев!

Така както описахте би трябвало Калушев да е в тежка депресия. Какви физически действия могат или не могат да се извършват - имам предвид ремонта в селото, шофирането до там и обратно.

Защо пък тежка? Не е задължително да е била тежка, нито пък подтисната. Явно волята, подтиците и инициативата му не са били значително засегнати. Има толкова много различни видове депресии. Не можем да знаем, нито можем да научим, дали, каква и колко тежка депресивна симптоматика е имал. Ще си останем тук само с предположения и вероятности.

# 56 118
  • София
защото писахте през тъмните увеличителни стъкла на депресията

# 56 119
lesnoe, за мен майката на Калушев би минала през огън заради него, и не би му задавала въпроси, чиито отговор не би и харесало да чуе. Така си обяснявам темата със завещанието на двете момчета, също и това, че са и ходили на гости и тя ги е приемала за свои внуци (при липса на истински такива, и защото все по някакъв начин сина и е искал да обясни защо те живеят с него, вместо с родителите си). Според мен тя е последния човек, който ще му постави ултиматум или ще го кара да промени начина си на живот. На 50 години той е бил отдавна изграден човек.
Защо мислите, че ИК е основоположник на групата? Според мен баща му е започнал по някакъв начин този начин на живот. И в този смисъл, майка му би трябвало да е горе-долу наясно.

# 56 120

Да, имах предвид преувеличеното възприемане на негативни неща.. Но увеличителните стъкла на депресията могат да бъдат различно тъмни (между бялото и черното има много нюанси сиво),

# 56 121
lesnoe, за мен майката на Калушев би минала през огън заради него, и не би му задавала въпроси, чиито отговор не би и харесало да чуе. Така си обяснявам темата със завещанието на двете момчета, също и това, че са и ходили на гости и тя ги е приемала за свои внуци (при липса на истински такива, и защото все по някакъв начин сина и е искал да обясни защо те живеят с него, вместо с родителите си). Според мен тя е последния човек, който ще му постави ултиматум или ще го кара да промени начина си на живот. На 50 години той е бил отдавна изграден човек.
Защо мислите, че ИК е основоположник на групата? Според мен баща му е започнал по някакъв начин този начин на живот. И в този смисъл, майка му би трябвало да е горе-долу наясно.

Мислиш ли, че баща му е живял с момчета?

Да, аз смятам, че майка му знае всичко. И за психопатията на сина си. И го е пресирала да се промени. Той упорито е твърдял, че "помага" на деца.

# 56 122
Около 200% съм сигурна, че е организирал отглеждане по горите

# 56 123

При скрита депресия се действа рутинно и другите може да не забележат. Може дълго да се живее по инерция, докато се изтощи психически и се срине.

# 56 124
Около 200% съм сигурна, че е организирал отглеждане по горите

И аз мисля, че всичко тръгва от бащата. Първите детски лагери се правят от баща и син Калушеви. Имам и други предположения, които обаче ще запазя за себе си…

# 56 125
  • София

Да, имах предвид преувеличеното възприемане на негативни неща.. Но увеличителните стъкла на депресията могат да бъдат различно тъмни (между бялото и черното има много нюанси сиво),

Благодаря за пояснението.
Харесах си също и тези Ваши думи, които описват почти цялата ни тема:  Не можем да знаем, нито можем да научим, дали, каква и колко тежка депресивна симптоматика е имал. Ще си останем тук само с предположения и вероятности.[/b]

# 56 126
Поздрави за модератора тази вечер! Никой не истерясва, не се трият десетки мнения. За мен е много добра среда така.

# 56 127
Не е от модератора... От хората и начина на общуване....👍

# 56 128
Поздрави за модератора тази вечер! Никой не истерясва, не се трият десетки мнения. За мен е много добра среда така.

И аз мен. Истинско удоволствие беше дискусията тази вечер.
Лека нощ на всички!

# 56 129
Не е от модератора... От хората и начина на общуване....👍

В твой стил - кои ги няма?

Общи условия

Активация на акаунт