Отговори
# 57 015
...
 Да Ви прилича на яростно пазене? На мен да, но пазене на сужителите на себе си и формално вършене на действителна работа. Просто някой  си по някаква си причина ги е предупреждавал.

АКФ, там ли е заровено кучето?

# 57 016
  • Варна
Няма да цитирам дълги постове, но кой ако иска да се отърве от някой го праща със самолетни билети някъде, стига моля ви се. Изобщо не говорим за разходи дори.

На какво се основава тази твоя сигурност?
Защо смяташ, че е по-логично за 24 часа 1 бр. родител да преживее катарзис от "взЕми дъщеря ми" до организиране и финансиране на 6 бр. убийци от френския чуждестранен легион? Плюс ангажирането на правителствения хеликоптер Аугуста Grinning
Ама аз изобщо НЕ смятам, че който и да е родител е поръчал или организирал или изпълнил нещо подобно, че да почна да фантазирам и, че е наел хеликоптер. Знаем кои са родителите и няма кой от тях да стои зад това, стига са се предъвквали вече невероятни измислици.

С удоволствие ще прочета какво точно смяташ. Ти показа нарисувани ботуши, фалшиви бради и бинтовани мъченици сред дърветата. Според теб кой го организира това? Бойко, Шиши или кръжок по труд и творчество към МВР?
Кой бе хора и защо така да го прави? Палиш ги всичките в хижата и приключваш.
О, не,не, по-спокойно . Никога не съм пускала тук снимки като доказателство с нарисувани бради,нарисувани ботуши и бинтовани мъченици. Бъркате ме с някой. Дори напротив ,казвала съм, че аз такива неща не виждам.
Относно другото, по подобен начин и аз да попитам- защо им е да се гърмят на две места  и да се палят, като могат да вземат някоя билчица /нали казвате - много са ги разбирали/ и да се възнесат или да скочат заедно в някоя пропаст или в някоя пещера….Или пък нали цитирате все София - да се изстрелят през фонтанелата??

# 57 017
Но тя къде е била през цялото това време...построила си е някакъв имагинерен свят, в който синът й е свръхинтелигентен, духовен, различен, необикновен, та чак духовен учител, който организира около себе си хора като прислуга и последователи и й отглежда внуци...Кой нормален човек приема това...
Най- голямата щета, нанесена от Калушев е върху майка му- СМ! Тотал щета, толкова голяма, че постиженията на родата до 20- то голяно не могат да измият позора! Затова и бяхме принудени да слушаме родителката да изчете поменика...
Просто се е величаела и се е правела, че не вижда проблемното поведение и издънките калушеви! Не е искала да види, че родителството ѝ е пълен провал! И продължава с това!

Според мен той като дете е бил жертва, избягал е, живял е сам. Тя не е реагирала тогава, да не се излагат, но го е оставила - само нека е щастлив. Изкукал е бавно с годините. Тя е знаела за всичко и накрая е започнала да го конфронтира насаме "спри с тия малки момчета".

Аз така го усещам. Тя знае кога и как е започнало. Сигурно за себе си знае и как нещата са се влошили след смъртта на баща му. Но са говорили за това неведнъж.

За външния свят брани честта на фамилията.

# 57 018
Разделили са се на две места, за да останат во веки в учебниците по психиатрия и криминалистика, както отбеляза Магента!

# 57 019
...
 Да Ви прилича на яростно пазене? На мен да, но пазене на сужителите на себе си и формално вършене на действителна работа. Просто някой  си по някаква си причина ги е предупреждавал.

Нямам идея кой откъде ги е предупреждавал, че и защо - връзки/познати някакви е имал ламата вероятно. При институционалния хаос у нас едва ли сигналите до полицията са стигали донякъде другаде. Като се подава по-сериозен сигнал за Леон, има вяло раздвижване и пак документално оправдаване. Безхаберие. Сега, като се разбутва всичко, излиза отвсякъде и се навързва.

ПП: Чисто хипотетично без никакви факти: Клушев е имал познато в местната полиция. Оттам някой му е бил "информатор". Той е имал връзка и в АКФ и е  опитал да се предпази чрез тях.

Последна редакция: нд, 23 авг 2026, 13:52 от Румилиана

# 57 020
Ивке, тези с билчиците, както ги наричаш, пък и с по-силните варианти, исторически накрая са се изправяли пред проблема с липсата на желание у част от членовете на сектата да се екзитват. И примери бяха давани точно в тази тема, с линкове.

Кое ти се струва по-вероятно - 1 Калушев да ликвидира с оръжие 2 несъгласни момчета или 1 Калушев да им натъпче "билчици"?

Няма да цитирам дълги постове, но кой ако иска да се отърве от някой го праща със самолетни билети някъде, стига моля ви се. Изобщо не говорим за разходи дори.

На какво се основава тази твоя сигурност?
Защо смяташ, че е по-логично за 24 часа 1 бр. родител да преживее катарзис от "взЕми дъщеря ми" до организиране и финансиране на 6 бр. убийци от френския чуждестранен легион? Плюс ангажирането на правителствения хеликоптер Аугуста Grinning
Ама аз изобщо НЕ смятам, че който и да е родител е поръчал или организирал или изпълнил нещо подобно, че да почна да фантазирам и, че е наел хеликоптер. Знаем кои са родителите и няма кой от тях да стои зад това, стига са се предъвквали вече невероятни измислици.

С удоволствие ще прочета какво точно смяташ. Ти показа нарисувани ботуши, фалшиви бради и бинтовани мъченици сред дърветата. Според теб кой го организира това? Бойко, Шиши или кръжок по труд и творчество към МВР?
Кой бе хора и защо така да го прави? Палиш ги всичките в хижата и приключваш.
О, не,не, по-спокойно . Никога не съм пускала тук снимки като доказателство с нарисувани бради,нарисувани ботуши и бинтовани мъченици. Бъркате ме с някой. Дори напротив ,казвала съм, че аз такива неща не виждам.
Относно другото, по подобен начин и аз да попитам- защо им е да се гърмят на две места  и да се палят, като могат да вземат някоя билчица /нали казвате - много са ги разбирали/ и да се възнесат или да скочат заедно в някоя пропаст или в някоя пещера….Или пък нали цитирате все София - да се изстрелят през фонтанелата??

# 57 021
  • при Arctic Monkeys
Е много добре знаете защо, голяма питане. Не могат тулку и лама и обикновени слуги да екзитнат по един и същ начин и на едно място. Къде са едните, къде другите. Горкият Ботев. Дано не вижда.

# 57 022
  • Варна
Emma, нищо от двете не смятам,че се в случило, трябва да избирам ли? Но, да,  от двете- психотропни и силно отровни вещества и билки. Защо да им “натъпче”? Та те нали са били под негово ръководство и едва ли трябва да се обяснява какво им дава. А вие как си представяте -стойте мирно Ники и Алекс-сега ще ви екзитвам. Вижте как послушаха Ивей, Пламен и Дечо!
исторически накрая са се изправяли пред проблема с липсата на желание у част от членовете на сектата да се екзитват.” Но Калушевите с радост са хванали пушките и пистолета и без да им мигне около са се изпозастреляли?

# 57 023
Откъде е тази информация, че Николай и Александър са се застреляли сами?

Emma, нищо от двете не смятам,че се в случило, трябва да избирам ли? Но, да от дете - психотропни и силно отровни вещества и билки.
исторически накрая са се изправяли пред проблема с липсата на желание у част от членовете на сектата да се екзитват.” Но Калушевите с радост са хванали пушките и пистолета и без да им мигне около са се изпозастреляли?

# 57 024
  • София
...

Нямам идея кой откъде ги е предупреждавал, че и защо - връзки/познати някакви е имал ламата вероятно. При институционалния хаос у нас едва ли сигналите до полицията са стигали донякъде другаде. Като се подава по-сериозен сигнал за Леон, има вяло раздвижване и пак документално оправдаване. Безхаберие. Сега, като се разбутва всичко, излиза отвсякъде.
София каза, че жена - обикновен гражданин ги е предупреждавала. Единствените две жени около групата и достатъчно близки с Калушев са Невена и Безуханова. Втората им е ходила на гости с дъщеря си в Мексико. Имаше и твърдения, че освен за дрона, също и дъщеря й е превеждала пари на групата. Безуханова работи над 20 години на високо ниво с държавната администрация, ръководейки основен доставчик на хардуер за българските институции. Има връзки и познати навсякъде, вкл.и брат й е офицер от ДС.

# 57 025
Налъгал е момчетата, че отиват да медитират за по- дълго време. До последно АМ и НЗ не са знаели, че ще умират.

# 57 026
  • при Arctic Monkeys
Ама сега момчетата са се изпозастреляли ли бре. Какви ли не теории ще се измислят, само и само ламата да не е убиец. Пак питам, защо. Ако сте роднина, близък, член, ʼучителʼ в Космос, ок. Останалите, защо?
Детето тъй се самозастреляло, че застанало коленичейки с преплетени ръце.

# 57 027
  • Варна
Налъгал е момчетата, че отиват да медитират за по- дълго време. До последно АМ и НЗ не са знаели, че ще умират.
И после какво и как е станало, разкажете как си го представяте.
Ама сега момчетата са се изпозастреляли ли бре. Какви ли не теории ще се измислят, само и само ламата да не е убиец. Пак питам, защо. Ако сте роднина, близък, член, ʼучителʼ в Космос, ок. Останалите, защо?
Не знам , бре? Кой каза. Аз имах предвид, че Дечо , Ивей и Пламен са  се изпозастреляли. Щото изведнъж бяха изключени от картинката ,а историята показвала ,че опре ли се да се вземе нещо доброволно за екзит, хората се били дърпали . И затуй ИК решил - с пистолета. Пък аз питах за тези на Петрохан -те как не са се дърпали и са оставени на самотека.

# 57 028
Но тя къде е била през цялото това време...построила си е някакъв имагинерен свят, в който синът й е свръхинтелигентен, духовен, различен, необикновен, та чак духовен учител, който организира около себе си хора като прислуга и последователи и й отглежда внуци...Кой нормален човек приема това...
Най- голямата щета, нанесена от Калушев е върху майка му- СМ! Тотал щета, толкова голяма, че постиженията на родата до 20- то голяно не могат да измият позора! Затова и бяхме принудени да слушаме родителката да изчете поменика...
Просто се е величаела и се е правела, че не вижда проблемното поведение и издънките калушеви! Не е искала да види, че родителството ѝ е пълен провал! И продължава с това!
Според мен и тя до голяма степен дължи кариерата си на Калушев-старши. В средите на консерваторията, всичко е шуробаджанащина, затворен кръг. Окопали са се разни на позициите си, ръководители на катедри, без какъвто и да било шанс на друго място да се наложат; в същото време други пианисти, които в консерваторията за едни корепетитори не са ги взели, защото конкурсите са ги печелили дъщери и съпруги на професори в консерваторията, водят в чужбина майсторски класове. Така си е било от време оно. А Стиляна Калушева кой кога я е бил чувал като концертираща пианистка, после шефка на катедра!

# 57 029
Застрелял е НЗ, после АМ, докато е медитирал. Ако е вярно, че АМ има охлузвания по китките е възможно да му е вързал ръцете. После е приключил и със себе си, Ивка.

Общи условия

Активация на акаунт