Баба Дали, успокойте се малко, дали е е жертва или не подлежи да се докаже. Храчене означава да обиждаш, така ли е? Очаквам цитати с храчвнвто ми върху Валери. Недоверие е нещо различно.
Как вярвате на София за тулкувци и Фонтанели, ама за изказванията за синът й не? Така и аз имам правото да подложа на съмнения докато обстоятелства не се изяснят.
Никой не е давал оценка на ритрийта, но тук се твърди, че някой е казал, че е хубав. Нека Боряна цитира кой и да обсъдим.
Кълнеше детето си и с умиление говореше за ИК.
Разбрахме, че "проблемни" деца са харизвани на Ламата, за да ги лекува.
Не ми се слуша отново ВА, но впечатлението ми от него е много положително.
Казва си, че е имал проблем, какво и как е правил, не напада Ламата.Чувства се дори донякъде, че той е виновен...Макар да няма никаква вина и дано това го осъзнае.
От СА се разбра, че това е една секта. Докато досега "жълтата госпожица", мълчи и не казва, защо не се е грижила за Ники. Гостувала му....яли агнешки главички и най-обичали очите....в хижата имали капани и пущали мишките.
Валери каза, че са горели прилепи в пещерите. Цъ, цъ...имат и еленови рога в хола. Каквато е измислената им религия и Лама Иво, такава им е и защитата на природата. Били пчелари. Дали с мед са си забърквали чая от специалните билки?
СА ли каза, че Валери е изнудвал баща си? Вярваме ли на това?
Пак стари манджи....
Бащата на Валери трябва да изхвърли като ....хххх СА.