Отговори
# 57 165
  • у дома...
Просто_майка, това са само 3 КПП. А там в исканията на съпротивата пише изобщо. Егати и човекопотока, дето се търси да тези няколко дни.
Това са сухопътните със Сърбия. Нали Бузов каза, че уж през Калотина са влезли? Колко му е едни 60К човека в посока за седмица преминали да проверят? Каква друга работа имат?

# 57 166
Бузов да,но от Съпротивата не уточняват кое КПП. В точка 17 не пише. А и те може да са влезли от едно място, а после с бинтованата глава са излезли набързо от друго. Не е лесно.
valya61 това какъв доводът трябва да е? Нещо като онази дето говореше с Духа на Калушев ли?

# 57 167
Гледам го в момента, може да ви е интересно

Astralev: Какво е знаел Ивайло Калушев? Скритото послание до майка му
https://www.youtube.com/watch?v=HOS6mKfuReg

Аааа, този го слушам само на Еньовден, иначе не ...

# 57 168
  • у дома...
Права си, не им е било лесно на наемниците. Без оръжие тръгнали, щото нали, набързо са ги организирали. Обикалят пред камерите хубаво да ги снимат. Само не разбрах що са се подписали по дърветата. Вероятно са чакали да мине междуградския автобус до София.

А колко яка беше версията за Аугуста.

# 57 169
Хора, признавам, разсмяхте ме много. Само като си представя тия нещастни килъри как са тръгнали да трепят въоръжена група без собствено оръжие и падам. Тва и Гай Ричи не може да го измисли.
Значи суперпрофитата отиват и дебнат да вземат пищовите на жертвите. Тия трябва да са някакви свръхдебили. Главатаря на бандата се казва Епик Фейлър!

# 57 170
  • Варна
Ивка, да приемем, че не съм те разбрала за ритрийта.
Обаче искам да ми обясниш как Леон си тръгва по желание и хей така с баба си? Защото си го написала, има го черно на бяло, а е пълна измислица! Чакам!
Да приемем,че не си ме разбрала за ритрийта, след всичко,което изприказва по мой адрес споменавайки работата с деца дори въпреки, че ни най-малко не ме познаваш? Как не трябвало да я работя? Защото подлагам на съмнения думите на Валери ,а ти излъга, че съм казала, че ритрийта е много хубаво нещо,та затова никога да не работя вече с деца?
Ще ти обясня за Леон, какво съм имала предвид, макар,че ако не е въпрос за заяждане всички ще са разбрали вече. В моя пост казах, че никой не е държан насила и са си тръгнали -Деян, Валери, Леон ,Невена и тн.по тяхно желание Повече локуми не съм разтягала, това е вече обсъждана ситуация и се подразбира, че предвид възрастта си Леон няма как да хване сам някаква горска пътека,нали? Леон по думите на София като е видял другите деца е искал и той на хижата. / думи на София,не мои/, а е отведен след разправии на бабата и дядото с родителите. Хей така с баба си няма как да кажа, тя няма право да го изведе сама. Не е държан насила от ИК, отива си по собствено желание/ разбирайте на семейството/ и никой /ИК/ не е възпрепятствал този процес ,както и при останалите напуснали, не е и изгонен.Какво повече от това може да означава? Всеки който е искал е тръгнал. Би могло и да е по собствено желание също ако се оплаче пред родителите си, но случаят не е такъв и не разбирам коя запетая ще се чопли сега. Предлагам да е - как 7 годишния Леон сам ще заяви, че иска с чичковците в хората и ако моето дете заяви, че иска ще го пусна ли?

Последна редакция: нд, 23 авг 2026, 23:32 от Ivka_smile

# 57 171
  • my own world....
Главатаря на бандата се казва Епик Фейлър!
JoyJoyJoy

Тия у фейсбука вече изплискват легена... Има една хубава описваща ги дума: скудоумие..

# 57 172
Благодаря, че ми отговори. Ти сама беше писала, че работиш с деца, нали така? Или бъркам?
И редовно в твои постове пишеш колко са зле всички деца в България, какви са, как успехите им са просто измислени. Да или не?
Ритрийта беше последната капка. Приемам, че аз грешно съм те разбрала. Затова пак ще питам, според теб ок ли е човек да стои затворен с дни и седмици. Ок ли е за психиката му. Ок ли е чисто физиологично да не напускаш дадена стая или етаж с дни и седмици, да не говорим за месеци. Запозната ли си с физиологията на човека, нуждите му от сън и бодърстване и как една изолация може да се отрази на човека. И то не само на психиката? Само най-провинилите се затворници са осъдени на строг режим, другите имат време и под открито небе. Защо ли?
Какво според теб налага провеждането на такъв ритрийт?

# 57 173
  • my own world....
Калушев ще влезе в учебниците по психология и психиатрия, а тази, която вдигна паметник на убиеца на сина си? И за нея поне 1 глава ще отделят, предполагам?

# 57 174
А знаете ли, че за плочата на РА е използвана морена от Витоша. Толкова по
отношение на "природозащитната" теза

# 57 175
  • Варна
Боряна, как да ти кажа… безсмислено е…Ако те интересува, върни се, намери тогавашните постове как съм писала, че всички деца са зле и всички имат измислени успехи, препрочети си ги, само да не излезе, че е нещо като с ретрийта. По втората част - мога много да пиша - не е по темата. Темата е убийство или самоубийство и днес засегнах Валери само защото отново се писаха силно видоизменени твърдения. Все пак някакви граници трябва да има.
Сещам се какви глупости се изписаха за Reunion веднъж, дори се довлачи информация от други теми, колко долно.
Сега се опитвате да изкарате и,че Vanne била казала, че изнасилване е нищо. Добре, че някои хора имат глава да мислят и памет и способност да четат с разбиране.

Последна редакция: нд, 23 авг 2026, 23:48 от Ivka_smile

# 57 176
  • София
Препоръчвам ви да чуете и гледате видеото на Astralev с неговия анализ на смс-на на Калушев до майка му.

# 57 177
Значи, излишен е тоя сарказъм за убийците без оръжие. Те са имали оръжие естествено, но са взели това от хижата именно за да инсценират самоубийство. Би трябвало да са ги изненадали и въобще да не са очаквали нападение.
Като цяло не ми се връзва изобщо наемни убийци да инсценират нещо, пък и предсмъртни писма да пишат, които са толкова добри, че да заблудят майката на убития, ама все пак не е нужно да прекаляваме със сарказъма.

# 57 178
Как да не сме саркастични, като настоятелно ни препоръчват да слушаме някакъв астролог, който изследва "основната вибрационна стойност" в смс-а на Калушев.........

# 57 179
Калушев ще влезе в учебниците по психология и психиатрия, а тази, която вдигна паметник на убиеца на сина си? И за нея поне 1 глава ще отделят, предполагам?

Според мен целият случай, веднъж разрешен и с изнесена информация, ще влезне в учебниците.
Че не само у нас, ами сигурно и в чужбина ще се прочуем.

Общи условия

Активация на акаунт