Отговори
# 58 320
  • Варна
Не говоря аз за допълнителни трупове и никога не съм говорила , това са думи на Демерджиев. Нямам и най-малката престава защо го казва и какво има предвид. Да го пропусна покрай ушите си ли?
Не знам помните ли думите на двама от съседите на ИК единият точно живеещ срещу къщата им в Българи- не искаше да говори от страх и каза - Който приказва, заминава за “по-добрия свят”, един по един изчезват”.Другият също каза,че този, “който му е оправил  документите” също не е част от този свят вече -сега разбрал защо.

# 58 321
Черешката много се активизирахте Grinning Какво в крайна сметка разбрахме в края на месеца, че две експертизи "били завършени" тоест? Повече от половин година чакане, за да се разбере, че еди кои си експертизи били(някой от тях) завършени? Интересно какво ще каже Демерджиев, особено след постовете му за прокуратурата. Аз лично му имам стократно повече доверие, отколкото на горе-споменатите.
П.С. Голяма армия от зомбита се е заформила, ще дават децата на Лама и ще ги спират от училище, пазете се! Grinning Ване подкрепям теориите ви, даже аз допускам и самоубийства(много малко вероятно), но с наклон и кутия на Пандора.
Шокк, на макс. 5% допускам самоубийства, маскирани като убийства (просто като отмъщение заради изнудвачите). Но почти веднага ги отхвърлям, защото включват убиване на три животни и две деца. Считам и Ники за дете, макар че е пълнолетен. Млад живот с бъдеще погубен. Нито допускам четиримата възрастни да са толкова изперкали, нито толкова брутално безсърдечни. Онзи, който го е направил е човек без милост, без жал.. вероятно професионален убиец.
Абсолютно отговаря на профила на сърбин с албански корени от френския легион.

# 58 322
Питай Демерджиев. От него идва, сигурно знае, иначе ще е странно да говори такива неща

Ивка, говориш за допълнителни трупове на Околчица. На килърите ли са тези предполагаеми и невидими трупове? Нали професионалните убийци са инсценирали самоубийства и убийства, защо ще оставят телата на своите хора там?

Рано или късно някой ще излезе да каже, че се потвърждава тезата, не знам защо го обсъждаме изобщо. Въпросът е дали наистина ще успее да я потвърди с реални аргументи или ще мъцка и туинпиксва.
Ако Демерджиев беше излязал да каже, че засега се потвърждава тезата , че външна намеса не е открита щеше да е най-любимият и обективен черешов министър.

# 58 323
Питай Демерджиев. От него идва, сигурно знае, иначе ще е странно да говори такива неща

Ивка, говориш за допълнителни трупове на Околчица. На килърите ли са тези предполагаеми и невидими трупове? Нали професионалните убийци са инсценирали самоубийства и убийства, защо ще оставят телата на своите хора там?

Рано или късно някой ще излезе да каже, че се потвърждава тезата, не знам защо го обсъждаме изобщо. Въпросът е дали наистина ще успее да я потвърди с реални аргументи или ще мъцка и туинпиксва.
Ако Демерджиев беше излязал да каже, че засега се потвърждава тезата , че външна намеса не е открита щеше да е най-любимият и обективен черешов министър.

Точно той не знам да е бил на Околчица когато са открили кемпера с телата в него.

# 58 324
  • Варна
Шок, ще им е доста трудно, понеже нали делото за политическите връзки и финансовите потоци е … отделено Close. Та много е трудно да кажеш А, а да не кажеш Б и ще останат големи дупки. Примерно- самоубили са се…. защото ….там е имало едни поръчки …. и едни париииии…..ама …. един е трябвало да даде….да донесе ….Но Калушев не е…. Видяли са се с един….  Ама не можем да ви кажем повече, чакаме тази експертиза!

Последна редакция: нд, 30 авг 2026, 10:23 от Ivka_smile

# 58 325

Точно той не знам да е бил на Околчица когато са открили кемпера с телата в него.
Извинявай, но това е публична личност и носи отговорност за думите си. Не можем да очакваме да ходи лично навсякъде, но очакваме да се държи на ниво и да си проверява информацията преди да политизира.

# 58 326
На мен ми е по-симпатичен Емил Дечев, но какво от това. Би следвало да уточни за петата гилза или да бъде опроверган. Това е от висящите засега въпроси.
На Демерджиев няма да му е лесно след приключването на случая. От тримата поредни министри към него очакванията са най-големи и съответно отговорността. Не за началото на разследването, но например да оповести резултатите от неговите проверки, които обеща на майките, респ. на обществото. Ако той си изкара мандата до края, също на него се пада тежестта да се подобри ефективността на МВР (напр.издирването на изчезнали!), комуникацията на МВР с обществеността, повишаване на доверието на обществото към институцията, която оглавява и т.н.

# 58 327
Чакай сега, вие вярвате на институциите ли? Нали само прикриват и/или са некадърни?
Генерализациите от този тип и аз мога да ги правя.
И аз питах как Демерджиев ще оцени действията на повереното му министерство в случая със Стоян Колев. Защото много умело прехвърля вината, като едновременно дава вид, че е изискал доклади и проверки, без после дума да обелва какво са показали.
А Колев на ден пети от издирването си е пуснал лайф как се плицика в морето Grinning.
чудовище ми той не го ли оцени вече? Каза, че прокуратурата "минимум била неглижирала случая". Още повече, сега след готовите незнам си колко листа експертизи, важното е как са завършени нещата(за всяко едно съмнително нещо), тоест да не остават съмнения, а не просто "има ли външна намеса, няма ли".
Това за "психично болният редящ кабинета на Демерджиев" няма да го коментирам, тук скачахте за "сричащата лелка" била магистрат как еди кой си си бил позволявал да я нарича сричаща.. ама сега хвърляте кал по министъра. Нищо, това значи, че е на прав път и настъпва.

# 58 328
На Демерджиев остана ли някой да му вярва след като един психично болен прави цялото му министерство, воглаве с него, да изглеждат като треторазряден футболен отбор от девственици пуснати случайно в публичен дом?
Отдавна го казвам, но е стара адвокатска лисица и всичките му гръмки изказвания са печелене на време.
Харесва ли ни или не, последната дума има прокуратурата, те ще преценят кога да има брифинг. Аз лично се надявам да е по-скоро, че да спра с форума, ама отиват нещата към средата на септември да стане.
Може пък да ни изненадат и да го направят в следващите дни, та манипулацията на Демерджиев да излезе успешна, ама се съмнявам Grinning.
И не разбирам Черешка какво пък сме отговорни за това, няколко пъти се писа, че Демерджиев си е просто политически играч.
Черешката много се активизирахте Grinning Какво в крайна сметка разбрахме в края на месеца, че две експертизи "били завършени" тоест? Повече от половин година чакане, за да се разбере, че еди кои си експертизи били(някой от тях) завършени? Интересно какво ще каже Демерджиев, особено след постовете му за прокуратурата. Аз лично му имам стократно повече доверие, отколкото на горе-споменатите.
П.С. Голяма армия от зомбита се е заформила, ще дават децата на Лама и ще ги спират от училище, пазете се! Grinning Ване подкрепям теорийте ви, даже аз допускам и самоубийства(много малко вероятно), но с наклон и кутия на Пандора.
Щом вярвате, че "психично болен прави цялото министерство на Демерджиев", ясно ми е Grinning Приемам го като официално становище на Черешка.

Защо интригантствате?! Какво Ви носи това? Удоволствие някакво мимолетно, или е черта в характера Ви?

# 58 329
"И понеже разбрахме, че има хора, които разбират от оръжия. Ако се стреля особено с такова оръжие/ и то три пъти/ в такова пространство, следва ли или не да се вдигне такъв огромен облак от количество барутни частици, че и Алекс задължително да има по себе си?"

Аз съм много често сред хора, на които това им е професията и разбират от оръжия. Затова знам, че аз не разбирам. Казват ми как теоретично стоят някои неща и толкова. Като например, че законът за оръжията забранява да се държат на едно място оръжия и боеприпаси. Патроните се продават в картонени кутии и гърмят при загряване. А тук от това, че на Петрохан са спазвали закона, някои правят изводи, че са се подготвили едва ли не за кръгова отбрана и е имало стрелкови бой. Същото е с барутните частици. Те са супер микроскопични; съдържат не само изгорял барут ами и други някакви неща и се установява от кое оръжие са изстреляни; револверът прави "облак" на метър - метър и половина и микрочастиците се набиват в каквото срещнат. Само специалист може да определи кой е стрелял, кой на какво разстояние е бил, от къде на къде е стреляно. Ние да пробваме по някакви наши представи си е направо смешно.
И още нещо се сещам - коментираха на стрелбището, че да се влезе в сграда, в която се знае, че са гърмели по коридора патрони и не е ясно дали няма още да гърмят, си е голям риск

# 58 330
Отделно се съхраняват, в смисъл, оръжието трябва да не е заредено, но и двете са в каса. Една и съща.

# 58 331
  • София
Няколко пъти питам, но не получавам отговор - знае ли се дали влезлите в хижата и в кемпера на оглед,  събиране на доказателства, криминалисти и тн служебни лица са били с бодикамери.
И още един въпрос, пренасям го от фг -  към 02.02. собственикът на имота е изчезнал, а трима от обитателите са мъртви. Не трябва ли да има свидетели, поемни лица, роднини?

# 58 332
"И понеже разбрахме, че има хора, които разбират от оръжия. Ако се стреля особено с такова оръжие/ и то три пъти/ в такова пространство, следва ли или не да се вдигне такъв огромен облак от количество барутни частици, че и Алекс задължително да има по себе си?"

Аз съм много често сред хора, на които това им е професията и разбират от оръжия. Затова знам, че аз не разбирам. Казват ми как теоретично стоят някои неща и толкова. Като например, че законът за оръжията забранява да се държат на едно място оръжия и боеприпаси. Патроните се продават в картонени кутии и гърмят при загряване. А тук от това, че на Петрохан са спазвали закона, някои правят изводи, че са се подготвили едва ли не за кръгова отбрана и е имало стрелкови бой. Същото е с барутните частици. Те са супер микроскопични; съдържат не само изгорял барут ами и други някакви неща и се установява от кое оръжие са изстреляни; револверът прави "облак" на метър - метър и половина и микрочастиците се набиват в каквото срещнат. Само специалист може да определи кой е стрелял, кой на какво разстояние е бил, от къде на къде е стреляно. Ние да пробваме по някакви наши представи си е направо смешно.
И още нещо се сещам - коментираха на стрелбището, че да се влезе в сграда, в която се знае, че са гърмели по коридора патрони и не е ясно дали няма още да гърмят, си е голям риск
Благодаря, Румилиана, но сега се чудя на тази част от коментара ви: „револверът прави „облак“ на метър - метър и половина и микрочастиците се набиват в каквото срещнат“ – нещо, което всъщност ни беше обяснено и на самия официален брифинг. След като и разследващите, и хората от стрелбището са категорични за това разпръскване, аз истински се чудя как тогава по Алекс няма намерени нито барутни частици, нито капсулни микроследи? Да, официално ни беше казано, че е открит в молитвена поза, но молитвената поза не е ембрионална – тя по никакъв начин не може да прикрие изцяло ръцете, гърба и дрехите от облак, който се разпръсква на метър и половина в затворено малко пространство! Според физиката и химията на оръжията, тези микрочастици е трябвало задължително да се набият в него. След като ги няма, логиката е само една, според мен: изстрелите не са произведени по начина и в конфигурацията, която ни рисуват.

# 58 333
И навън да е стреляно по него, пак трябва да има частици по него. Няма да има около него вероятно, ако не е стреляно вътре.

# 58 334
  • при Arctic Monkeys
Боже, какви нАучни трудове се развиват. Днес ще се спори ли дали Макулева си е виждала детето. Бащата казал не го е виждала, бг мамите казват виждала го е. Невероятно. Калушев ако знае каква вълна от лудост би предизвикал, нямаше да се гръмне, горкия.

Общи условия

Активация на акаунт