Отговори
# 58 380

Но интуицията ми подсказва, че са гръмнати. Дали заради педофилия, затова че са пречели или са се забъркали с грешните хора, или защото знаят много... това няма как да знам.
Във фейса повечето ( дори всички) не се интересуват, че над 500 специалисти работят по този случай. За тях е най-важна интуицията им и лъжите и манипулациите на Ралица и подобни жълти сърца.
Имало е външна намеса, видяли са нещо и филанкишията ги е поръчал.
Юрнаха се да броят снежинки и не вярват на разследващите, заради " третото си око" и шестото си чувство.
Истината се търси, която е "скрита", ама само в тяхната глава.

# 58 381
С изследователски интерес ще наблюдавам реакцията на бълващите клетви и жълти сърца, когато ни запознаят с окончателните резултати! Мисля, че ще се отприщи вълна от "любов" към майките, но не очаквам нови ритуални самоубийства от лоялност!

# 58 382

Но интуицията ми подсказва, че са гръмнати. Дали заради педофилия, затова че са пречели или са се забъркали с грешните хора, или защото знаят много... това няма как да знам.
Във фейса повечето ( дори всички) не се интересуват, че над 500 специалисти работят по този случай. За тях е най-важна интуицията им и лъжите и манипулациите на Ралица и подобни жълти сърца.
Имало е външна намеса, видяли са нещо и филанкишията ги е поръчал.
Юрнаха се да броят снежинки и не вярват на разследващите, заради " третото си око" и шестото си чувство.
Истината се търси, която е "скрита", ама само в тяхната глава.

Калия, добре казано. Търси се под вола теле, но за тяхно съжаление не могат нищо да намерят. Освен въображаеми трупове в кемпера, при положение, че тяхната версия е за инсценирани убийства и самоубийство на Калушев от чуждестранни поръчкови убийци! Това е толкова нелепо, как убийците ще инсценират, че Калушев е убил двамата и себе си, ако оставят телата на убитите поръчкови килъри там… Обаче продължават да се задават въпроси за “другите трупове” в кемпера. Ако имаше такива, нямаше да слушаме толкова време, че няма следи от външна намеса. И нямаше да сочат Калушев като убиец на момчетата и на себе си, а щяха да търсят кой е платил и организирал килърите.

Последна редакция: нд, 30 авг 2026, 12:35 от Яяаожг

# 58 383
Да си в списъка като вещо лице не е особено сложно. Просто си подаваш документите. И ако имаш съответното образование и стаж, те вписват.

Дали ще те извикат като вещо лице по дело е друга тема. Но ако си с по-рядка специалност - да, почти е сигурно, че ще те викат. Примерно бак психолог със втора специалност теология. Или физика с второ висше ядрен синтез.

Така че вещите лица не са нещо извънземно и уау.

# 58 384
С изследователски интерес ще наблюдавам реакцията на бълващите клетви и жълти сърца, когато ни запознаят с окончателните резултати! Мисля, че ще се отприщи вълна от "любов" към майките, но не очаквам нови ритуални самоубийства от лоялност!

Аз се притеснявам малко от това. Не ми се иска да се стигне до насилие, самонаранявания (меко казано), и всякакви изстъпления. Веднъж си задодох въпроса, ако от мен зависеше да реша и да напиша какво и как да се каже на обществото какво щях да направя. Уф... много е трудно да разкриеш всички факти без това да предизвика вълна от морално осъждане и брутално отношение към все още живите. Да не говорим, че за някои от тях животът им ще бъде тотално съсипан и освен да си сменят самоличността и да емигрират, друг вариант за тях няма да има.

Проблемът е, че едва ли всичко ще свърши със справедливи "изненадващи арести" на родители, дори и да имат вина. По-скоро ще бъдат оставени на обществото да ги разкъса. Не знам, нямам добър отговор на въпроса какво, колко и как е правилно да се разкрие.

# 58 385
  • София
valya, на Петрохан се знае, че е имало 2 поемни лица и един "свидетел"
 Слагам го в кавички, защото Деян просто е намерил телата, но на този етап няма данни да е  знаел за самата случка.
Ти сериозно ли обаче очакваш да има роднини?
Какво да правят те горе?

За Околчица информация няма.

Благодаря за отговора, Rocket! За роднините се съмнявах.

Интересно ми е за бодикамерите, ако някои знае имали ли са, предполагам не са задължителни, но случаят не е елементарно битов, предвид това, което са знаели за групата и бр. жертви ми е по-логично да са оборудвани с тях.
Но Деян и поемното лице не са влизали вътре в хижата при огледа и започналите дейности на криминалистите. Точно първите минути и часове на тези действия са ми важни /така да го кажа/.

Последна редакция: нд, 30 авг 2026, 12:37 от valya61

# 58 386
  • Stockholm
Ох, Баба Дали, то окончателните заключения ще са само началото.
Ако сега тонът на някои потребители ти се струва нападателен, агресивен и назидателен, чакай да видиш какво ще стане ако потвърдят официалната версия.
Ще е страшно.

А аз се чудя как има наивници, които смятат , че с окончателните резултати от експертизите и официалните заключения, които уж ще бъдат споделени на обществеността,  случаят ще се затвори перфектно подреден и доказан. Нито мотивите ще разберем по простата причина, че световния ред в главата на Ламата педофил е с тотално различни конфигурации, нито хронологията ще разберем, защото там е чиста лудост. Така че тези, които очакват конкретни отговори от държавата на въпросите си тип под вола теле, ще си останат тук в темата, където снизходително, но все пак им обръщаме някакво внимание.

# 58 387
  • Варна
Валя, и аз не знам за боди-камерите, в никой момент не са споменавали за такива.

# 58 388
Валя, и аз не знам за боди-камерите, в никой момент не са споменавали за такива.

Ивка, ако никой не е споменавал за подобни камери, защо ги търсите?

# 58 389
  • Варна
Първо нищо не търся, а отговарям на Валя. Второ- ако нищо никой не е споменавал за трафични данни, локации и комплексната балистика да ги търсим ли или не? Да не се окаже,че е трябвало да има боди камери, ама батериите свършили, еди си кой не спазил-ще бъде дисциплинарно уволнен…и ще си измият ръцете.

# 58 390
  • София

А за кемпера пък ми е интересно какви са били действията им преди да влезе този, който е бил вътре сам 1 час / по спомен /, за да преценят, че няма опасност за живота му от някой жив вътре. Не са го играли ва банк.

# 58 391
  • Stockholm

Ивка, ако никой не е споменавал за подобни камери, защо ги търсите?
Може Ра да е споменавала или София, или пък някой във Фейсбук? Хората си имат надеждни източници.

Последна редакция: нд, 30 авг 2026, 13:38 от silsto

# 58 392
Този, който е влязъл и стоял в кемпера преди всички, възможно ли е да е фотограф? Да е направил видеозаснемане и детайлни снимки на всичко, както е заварено?

# 58 393
Този, който е влязъл и стоял в кемпера преди всички, възможно ли е да е фотограф? Да е направил видеозаснемане и детайлни снимки на всичко, както е заварено?

Не съм сигурен, че съществува потвърден факт, че това се е случило. По-скоро ми се струва като една от многото щуротии дето след стократно повтаряне и си ги приемат за истина.

# 58 394

Не, задължително е мафиот от службите. Запълнил е дупките от престрелката, натъпкал е бинтовете на ранения в раницата си, поръсил е с барутни частици ръцете на двамата и е освободил терена Confused

Общи условия

Активация на акаунт