Отговори
# 59 175
  • София
Нови кадри на килърите 😂 Опаланкаа ..
Всички изглеждат като един, няма следи по снега, останалите разлики ги открийте вие...
Да живей ии..

Атанас Русев, Тодоров и Йорданов. Четвъртият не мога да го позная.
Деян е така като гледам...

# 59 176
Росен, Тошо, Атанас и аз?

# 59 177
Е как не ги познавате- Деян, Ники, третия е гаджето на дъщерята на Макулев и най-отзад Хъмпарцумян с липома!
Много ясно си се виждат!

# 59 178
Извинете, ама никой от тия не прилича на  украинец, нито е с бинтована глава.

# 59 179

Тези са влезли през Връшка чука. Онези през Калотина.

# 59 180
Те вярно са дошли без оръжие, в редица по един.

# 59 181

Тези са влезли през Връшка чука. Онези през Калотина.

Ясно. Благодаря.

И без раници. 100% и запалка не си носят. Как да запалят качествен пожар? Знаех си, че са некадърници.

# 59 182
Аз се въздържам вече от сериозни и дълги коментари. Пиша, пиша и те ме изтриват щото някой е спал накриво.

В случай, че другата седмица излязат и кажат "тва е, гърмяли се и палили, щото да им хубаво утре, щото са изперкали", после следва ли търсене на отговорност от някой?

Ако не, защо е целият шум? Някой в службите, някой в медиите, някой родител, някой трябва да изгърми, нали? Поименно дет се вика. Нали?

Някои се чудеха защо не са съдействали родителите. Те от години не знаят в кой момент къде се намира детето им. Как изведнъж да съдействат с "нямам идея къде е". Аз например нямам идея къде е моето в момента. И пу пу, също не бих могла да съдействам.

# 59 183
  • Stockholm

Е, те са знаели, че има оръжия на място, защо да си хабят своите?  Прегладнели ми се виждат, но защо не са изяли курабийките? Има много въпроси, които чакат отговор Joy

# 59 184
lesnoe, сега сериозно коментирам, че малко се захласнах по "снимката от предна камера".
За мен най-важно е да се потърси отговорност  за това как и защо тази група е функционирала толкова години необезпокоявана. Кой е замесен, защо, как.

За родителите не знам какво да кажа. Там ми е малко безсмислено да понасят отговорност за назидание. Те реално имат нужда от специализирана помощ, защото за мен има нещо много сбъркано в това, което са направили и допуснали да стане
Имат нужда и от пълна забрана да се занимават и работят с деца, както и с възрастни, но най-вече с деца. Понеже нали Ралица, а майче и майката на Леон, се изживяват каво някакви психотерапевти.

# 59 185
  • my own world....
Нова версия: Венци Чикагото (тук ако обичате не припадайте от смях) е заявил, че Калушев и групата му са убили Трактора... Явно не им е харесал дрона подарък..не знам.
До края на следващата седмица какво ли още ще чуем...

# 59 186
А, това е стара версия, отдавна я чепкахме.

А родителите следва да понеста своята отговорност. Не е редно, да се омаловажава стореното от тях.

И да, очаквам ясно да се каже, РА водила ли е и други деца (освен своите) при ИК. И да започне разследване на тази дейност.

# 59 187
Новото е, че председателката прави постъпления за привличане на Манол Глишев в  подкрепа на националните герои и майките викинги

# 59 188
Съвсем ще се компроментира и той.
Те всички се отдръпнаха, дори най-щедрите дарители седят настрани. Никой няма желание д бъде свързван с тези хора. Защо, чакаме да разберем.

# 59 189
Laurentin, Ами предполагам някои хора се идентифицират с участниците (жертвите или убиеца, в случая с Петрохан се идентифицират с убиеца и затова смятат, че не е убиец). Примерно хора извън системата, против кочината, Ню ейдж, духовно общество, извисени и тн, това им импонира, идентифицират се и решават, че са прави и другите са грешни.
В другия случай просто някакъв си пропаднал убил децата и себе си, никой не се идентифицира с него и минава официалната версия.

Общи условия

Активация на акаунт