Отговори
# 59 220
Свиленов директно е минал в графа стиснат .

# 59 221
  • Stockholm
Аз подозирам, че ИК е опитал да я играе и РА с пари и затова бизнесменът Свиленов се е усетил. И се е отдръпнал и си е взел детето.

Всички е опитвал да играе за пари. Баламосвал е Ра със завещанието като  е очквал и тя да направи нещо, но  мъжът ѝ се е правил на ударен. Но аз си мисля още за тази загуба на пари последните месеци. Възможно ли е някой да го е изнудвал  или рекетирал?

# 59 222
Какво е работила РА:
1. Нейните си картини и там другите творчества
2. Правила е ритрийти по 2/3 дена в Бели Искър
3. Водила е зум класове за работа, насочване на енергия
4. Предлага над 20 практики за дишане и някакви будистки такива за осъзнаване.
Пускам ви какво е писала тя в нейната фб група
🌿 Добре дошли в моята терапевтична страница 🌿

Казвам се Ралица Асенова и съм терапевт с над 15 години опит в подпомагането на хора в процеса на възстановяване на емоционалното и психическо им състояние, личностно развитие и създаване на по-дълбока връзка със себе си и другите.

През последните 12 години съм живяла и практикувала в Испания, САЩ, Мексико и България – преживяване, което оформи моя цялостен, творчески и бих казала различен подход към терапията. За мен всеки човек е една изцяло нова и необятна вселена на чувства, мисли и възприятия и подхождам напълно индивидуално към всеки.

Освен като терапевт, се изразявам и чрез изкуството – вярвам, че творчеството е естествен път към вътрешна трансформация и освобождаване. Арта ми е моят личен терапевт! Години наред се бях отдала само на това да бъда творец, но терапевтичната дейност ме преследваше навсякъде където отивах. Винаги имаше някой, който усещаше, че съм повече от това, за което се представям и питаше: “ Можеш ли да ми помогнеш с…?” И така комбинирах арт и терапия и те се преплитаха много естествено и успешно. Често включвам арт практики и работа с въображението в терапевтичната работа, когато това резонира с клиента.

Тази страница е пространство за подкрепа, споделяне на мисли за емоционалното здраве и напомняния, че не сте сами в трудните моменти. Ако преминавате през тревожност, депресия, промени в живота или просто търсите повече свързаност със себе си – тук сте на правилното място.

💬 Предлагам онлайн и присъствени сесии. Ако имате въпроси или желаете да обсъдим възможността за съвместна работа, не се колебайте да ми пишете.

# 59 223
Този брифинг окончателен ли ще бъде или някаква междинка пак да кажат докъде са стигнали? Писна ми от тая сага ,прекалено много се проточи ,все едни и същи неща се дъвчат .

# 59 224
Според мен няма да е окончателен ако има журналисти и питания. Абсурд да могат да обяснят много неща. Ако само ще се изрецитират - може и с това да приключи. Хем те ще са свършили тежката работа, хем ще има почва за жълти хипотези. Всички доволни.

Демерджиев драпа ли за по-висок пост? Ужасно мазно върти и се измъква за всичко. И току вади някое тайно разследване като не може да измисли друго. Много неприятен вкус оставя за "и за теб имам нещо, не шавай"

# 59 225
Подреждат си се нещата. Търсеше завещание. Щяла да получи подарък имот, за да й построят терапевтичен център. Нали имаше чудене какво ше стане с хижата. Ами терапевтичен център “Терапията е изкуство/РА”. Всичко се подрежда идеално. Тя нали протестираше, че не й дават достъп до сметките. Всъщност не знам защо иска такъв достъп, при положение, че сина й е на 22г и не е работил. Според мен не са имали финансова загуба и накрая ще се окаже, че са имали пари. Та, всичко е любов и пари при РА

Последна редакция: нд, 06 сеп 2026, 00:26 от Ellgry

# 59 226
Аз подозирам, че ИК е опитал да я играе и РА с пари и затова бизнесменът Свиленов се е усетил. И се е отдръпнал и си е взел детето.

Всички е опитвал да играе за пари. Баламосвал е Ра със завещанието като  е очквал и тя да направи нещо, но  мъжът ѝ се е правил на ударен. Но аз си мисля още за тази загуба на пари последните месеци. Възможно ли е някой да го е изнудвал  или рекетирал?
Възможно е и то много, даже. Имало е и за какво, дава и мотив за последвалите събития.
Мисля, че СМ може да не знае за парите, защото са били в сметката на ИИ. Терзиев е превеждал там, предполагам, за да седи чист и благочестив ИК.
От друга страна, те по това време са купили кемпера, поддръжката на хижата също е струвала много.

# 59 227
Така ,така....тоя е най-лошия досега ,абсолютно нелеп амбициозен мазник.
Можеше да е герой на Алеко Константинов.

# 59 228
Аз се готвя да е последният брифинг,  но каквото и да съобщят, както и да го аргументират, винаги ще останат въпроси без отговор.

Тук прокуратурата ще е в задънена улица, без полезен ход.
Ако не позволят да се задават въпроси - лошо, защо не позволяват, какво крият.
Ако позволят, тогава може всичкото броене на снежинки да им се изсипе на главата. Например за тунело под хижата, за флашката с милионите в крипто, за 4мата влезнали през еди коя си и излезнали през друга граница, за ранения сърбин, за самолета Августа, торбата с цимент и тнт. А ако се започне с питане по видеото, ще стане страшно - тука не е Пламен, а е гаджето на сестрата на Алекс; тука Ивей го ескортират; коя е жената с русата коса и бяло яке; някой каза "Мохамед", "Недей" и "Мишинка, дай да те цункам" ....

# 59 229
  • Stockholm
Подреждат си се нещата. Търсеше завещание. Щяла да получи подарък имот, за да й построят терапевтичен център. Нали имаше чудене какво ше стане с хижата. Ами терапевтичен център “Терапията е изкуство/РА”. Всичко се подрежда идеално. Тя нали протестираше, че не й дават достъп до сметките. Всъщност не знам защо иска такъв достъп, при положение, че сина й е на 22г и не е работил. Според мен не са имали финансова загуба и накрая ще се окаже, че са имали пари. Та, всичко е любов и пари при РА

И сега от майката на Калушев ще получи една огромна 0.  И няма да се учудя да обърне палачинката в един момент.

Общи условия

Активация на акаунт