Отговори
# 59 310
lesnoe, за пътуващия всеки ден до София с кола, едва ли ще е Дечо, заради влошеното зрение.
Моето предположение е за Ивей.

Дечо е ходел само веднъж седмично и то с автобус, защото не е шофирал, заради влошеното си зрение. И аз съм за Ивайло Иванов. Между другото, нали имало някакво кафяво Ауди? Аз мислех, че е негово, но сега се замислям - то къде е?

# 59 311
Невромантер,
Всъщност си много права. Ако са убити е още по-виновен, че децата са там. И още по-виновни са майките, ако са знаели какво прави Слънцето, за да огрява финансово децата.

Ех, тази София. И детето дала, и пари давала, за да не залитат по тъмната страна, и себе си дала - учила, чела, подкрепяла. Опекла си е светлото бъдеще. И уви, не случила на син.

Защо София и Ралица не са живяли в хижата? И двете не работят нищо друго. И двете искат да са там. Щяха да свалят веригата.

# 59 312
Ебаси как ме изтриха, защо? Да не съм обидил някого?

# 59 313
  • my own world....
Учителката или собственичката на Космос дошла пак да раздава мнения за останалите ли... Ъххх..

# 59 314
Кой питаше за нашите мили съфорумки, които изчезнали внезапно? Ето с какво били заети. Статистика и анализ на потребители в темата😂

# 59 315
Кой питаше за нашите мили съфорумки, които изчезнали внезапно? Ето с какво били заети. Статистика и анализ на потребители в темата😂
Похвално е, че си водите записки.

# 59 316
  • my own world....

Не си, просто с голямата метла днес минават безогледно

# 59 317
lesnoe, за пътуващия всеки ден до София с кола, едва ли ще е Дечо, заради влошеното зрение.
Моето предположение е за Ивей.

Дечо е ходел само веднъж седмично и то с автобус, защото не е шофирал, заради влошеното си зрение. И аз съм за Ивайло Иванов. Между другото, нали имало някакво кафяво Ауди? Аз мислех, че е негово, но сега се замислям - то къде е?
На записите е. Деян го кара.

# 59 318

Питай официално. Това триене наистина е безумно. Не знам администратор ли го указва да се случва така. Или конкретен модератор има специална визия. Или ИИ по комбинация от думи трие. Или по докладване. На бас, че е последното?

# 59 319
  • my own world....
Мисля, че Боб превзема форума... И трие ли, трие...

# 59 320
Абе триенето май  е свързано с една партия, на която ламята е правил магии за успех...

# 59 321
Мисля, че Боб превзема форума... И трие ли, трие...

Госпожата с изобличаването на новите потребители във форума май сама си изтри чаршафа. Просто демонстрира “експертиза”. Не, тя не е трол. Космически експерт е.

# 59 322
  • при Arctic Monkeys
Кате, подготвяйте тулкувците за нова космическа /не/учебна година, що дириш тъдява.

# 59 323
lesnoe, сигурно и мен ще ме изтрият, въпреки че няма да кажа нищо лошо.
Питаш, защо Ралица и София не са живели горе. Според мен ако са можели, са щели, но са жени и затова не са били "поканени".
Колкото и да се пробва да се затварят очите, горе са живели 4ма мъже, които не изглежда към момента да са имали някакъв активен интерес или отношения с жени.
Знам, знам, къде са доказателствата, че не са имали половинки?
Еми, личното ми мнение е, че са нямали. Нито една жена не излезна да каже "Аз бях с него" и нито един роднина не излезна да каже "Той има жена до себе си".
Изключвам госпожата от преди 30 години по разбираеми причини.

# 59 324
Кате, подготвяйте тулкувците за нова космическа /не/учебна година, що дириш тъдява.
Не че нещо, ама Вашето работно време няма ли край...?

Общи условия

Активация на акаунт