Отговори
# 59 505
Предишните брифинги кога ги обявиха, че вече не помня?
В същия ден или ден по-рано?

Някой вчера писа, че ги обявяват само няколко часа по-рано.

# 59 506
Не съм сигурна дали изобщо ги обявяваха, а ей така от нищото се включваха.

# 59 507
Причината за смъртта може и да са смъртоносни огнестрелни рани, но все още не знаем как, с какво, от кого и кога са произведени изстрелите. Нито сме нясно с обстоятелствата и хронологията на събитията преди изстрелите, което е от огромно и съществено значение за отговори на важни въпроси.
Общо взето няма официално доказано и обявено нищо по чисто криминалната част - кой, как, къде, кога и защо е произвел изстрелите.
Нашите прогресивни специалисти отново тръгват отзад напред - първо ще се опитат да обясняват 'защо' демек мотив, с някаква измислена психо експертиза, за да размият останалите въпроси, понеже явно там нещата куцат с доказването и яснотата.
Първо обявяват, че жертвите са престъпници - после ще го доказват, ако могат.
Първо обявяват, че няма външна намеса, после правят огледи, експертизи и събират 'следи' да видят прави ли са били.
Няма такова разследване - направо прецедент, иноваторство и чудо в криминалистиката.

Последна редакция: чт, 10 сеп 2026, 20:47 от anonymiss

# 59 508
Само на вас не ви е ясно, Анонимис. Как да измислят външна намеса, като няма такава? ! Да арестуват невинен и набеден човек, че да се успокоите ли!? Смешно е чак!

# 59 509
По принцип би трябвало да се води разследване  срещу неизвестен извършител.
Или поне да го обяснят достъпно за лаици. Отзад напред, отляво надясно и човек си мисли, че самоубиецът е стоял зад гърба си.

# 59 510
  • Stockholm
Брифинг едва ли ще има, но може би ще направят пресконференция или нещо подобно. Аз не помня Прокурарурата да е обещавала брифинг, пък и случаят не е пресен. Така си мисля. И друго си мисля- предчувствам, че ще обявят резултатите, когато пишем страница 4000. Затова, ако искате да е по-скоро, не докладвайте! JoyJoy

Последна редакция: пт, 11 сеп 2026, 01:03 от silsto

# 59 511
Лаиците да се образоват, а не само да пишат глупости. С убеденост  при това.

# 59 512
  • my own world....
Субективизъм съчетан с недостиг на знания или неразбиране на терминология води до безумия.
Не само в случая, това е принципна постановка.

# 59 513
  • София
Чакаме да разберем какво са намерили в хижата след  6 месечната охрана освен 5-та гилза.

# 59 514
До тук
1. Няма и слух за приятели. Такива няма. Никой от групата - външен и кафе не е пил с години. Младежите сготвили на Ралица. Това е социалния им живот. Нула къмто минус.
2. Няма дипломи и образования освен за Ивей и Дечо. Другите легенди за Калушев, Николай и Пламен са легенди. Те нямат адекватно образование. Пак казвам - няма череши и ягоди. Нямат. Курсовете и разпечатан сертификат не е образование. Аз имам поне 6-8 такива сертификата. Това е несериозно, ако се брои за реална квалификация.
3. Демерджиев е третият без доказателства за външна намеса. Кой да дойде друг? Ралица на става, ясно ви е.

# 59 515
Лаиците да се образоват, а не само да пишат глупости. С убеденост  при това.
Специалистите да си седнат на бюрата и да свършат нещо полезно. От нашите данъци им плащаме заплати.

Субективизъм съчетан с недостиг на знания или неразбиране на терминология води до безумия.
Не само в случая, това е принципна постановка.
Когато даваш изявление искаш ли да те разберат хората?
Много харесвам западноевропейските новини и публицистични предавания. С моя малък капацитет и недостиг на знания всичко си разбирам независиомо от темата.

# 59 516
Анонимис, давате ли си сметка, че постоянно и многократно  набеждавате и клеветите разследващите, което според  действащите норми подлежи на наказателна и гражданска отговорност?
Ха, ми да се докажат първо.
Далеч не само по този случай, да не напомням за джуджета и нотариуси пак.
Корумпирана, некадърна пасмина.
Видяхте ли дамата, която в момента е главен прокурор? Удобна женица, която няма капацитет да промени системата, от дълги години на хранилката и тя!

# 59 517
  • Варна
Сега ще те заплашат с наказателна отговорност за плюене по институции Joy. Сигурно в затвора за същото трябва да влязат и всички журналисти и гостите им по студиата+ депутатите, 90% от пишещите в социалните мрежи и то с истинските им имена!

# 59 518
  • Варна
Разбира се, пазете децата си от Лама и вие си плюйте в пазвите! А пък институциите към които са подадени 2 сигнала от майката за бащата убил децата в Исперих - помажете ги с масло. Пък и в семейна среда са били децата!

# 59 519
  • София
Лаиците да се образоват, а не само да пишат глупости. С убеденост  при това.
Специалистите да си седнат на бюрата и да свършат нещо полезно. От нашите данъци им плащаме заплати..
Е това е проблемът, че замина огромен финансов ресурс, за да се докаже, че сектата се е самоликвидирала повличайки със себе си две деца, зарязани там от безотговорни и облъчени родители.. За това платихме всички ние.

Общи условия

Активация на акаунт