Отговори
# 59 610
Elza Elza, сигурни ли сме, че в периода 2023  - май 2026 Демерджиев е бил депутат?
Така, аз и друг път съм казвала, че не съм "навътре" в политиката, затова използвах ChatGPT за справка.
Не казвам, че информацията му е вярна, но ето какво ми дава той. Моля поправете ако има грешка в хронологията:

# 59 611
  • my own world....
Елза, при положение, че основните връзки са с политици, за кого да говорим?

# 59 612
  • у дома...
Скрит текст:
anonymiss, значи на този етап признаваш, че не са открити следи от външна намеса?
.

Фактите и огледите Демерджиев ще ги гледа и изяснява, нали МВР ги прави. Не съм го чула да излезне и да каже, че не са правени като хората. Даже списък си беше направил с хората от "нефовия екип", участвали в първоначалната фаза от разследването, за да говори с всеки един от тях.

Напротив, казва Демерджиев, че не са правени както трябва. https://www.facebook.com/share/v/1EVGNwzcBn/
Отделен въпрос е ЗАЩО го казва.
От ден първи ни се "каза" да четем между редовете, пък сега защо го правим.
Да, не са длъжни да изнасят информация. Не са. Защо го направиха тогава толкова нескопосано? Това е обсъждано 10000 пъти, няма нужда пак да пишем фермани, но явно има нужда от подсещане
Ами, недейте.
Нямаме нужда от подсещане, не сме забравили, просто на фона на останалите факти, няма как да му се придаде основно значение.
Както и на всичко останало което изброявате, с цел да наклоните везните към външна намеса. Няма как да стане, просто фактите тежат повече от допусканията.

Какво друго изброявам, само не ми слагайте думи в устата. И е хубаво да се успокойте за да се водят нормални дискусии.
Демерджиев не е министър по това време, но е депутат и не е случаен, не е Елза от форума, та има огромно значение какво казва. После пиша Защо? Защото трябва да се политизира, защото се цели разделяне на обществото. И тук особено добре се вижда - нападки, обиди, груб тон, заяждане, делене на отбори. С две думи - целта е постигната
Елза, генерално грешиш и правиш инсинуации. По време на това интервю Демерджиев е кандидат за депутат ! НЕ е депутат. Изборите, на които е избран за депутат са чак на 19.04. Министър става на 08.05.
Проверявайте си информацията, преди да се излагате така!

# 59 613
И това е коментирано поне 10 пъти досега, и пак  се дава линк.
Не разбрахме ли всички, че този "фактор" е лъжец.
Сарафов лъгал, всички лъгали, само този е бял, дето приказва без нищо да казва. И два месеца суче по темата, че и при изслушване пред депутати. Никакво уважение и тежест няма. Сарафов казал "четете между редовете", а този казва "всичко е възможно". Предпочитам първото. 🙂

А, сетих се нещо. Жълтопетрохите го харесват, защото се е срещал и приказвал с тях. Че и дал още материал на прокуратурата. Сигурно и свидетелските показания на любовницата на ламата са там

# 59 614
Елза, генерално грешиш и правиш инсинуации. По време на това интервю Демерджиев е кандидат за депутат ! НЕ е депутат. Изборите, на които е избран за депутат са чак на 19.04. Министър става на 08.05.
[/quote]
Ох, извинявам се че така съм се изложила. Простете моля, специално Проста майко. Хванахте ме в опит за инсинуации! Безгрешна, браво!
Сега  - аз не им следя отблизо месеците. Но, ок март се изказва, а чаааак........април става депутат.
Но е бил преди, нали от гугъл:" ..... политическа кариера той заема само позиции в изпълнителната власт:2021 г.: Заместник-министър и служебен министър на правосъдието.2022 – 2023 г.: Служебен вицепремиер и министър на вътрешните работи". Не е бил никой и е навътре в политическите игри.
Да, трябва да се обсъжда и политическата част от въпроса. Но за съжаление, тук трудно вече се води и нормален диалог за по-прости неща. Ако почнем и политика ще теглят черата на форума.

# 59 615
Ами той и Демерджиев призова да не се политизира темата 😉.
За мен има много много политика в този случай,  което е осигурявало и чадър, и всичко, има данни за това, но няма да политизираме.
В тази тема не може, в политическата не ги интересува, защото цял ден пишат кого е помилвала Йотова и така.
Ще си чакаме брифинга.

# 59 616
Скрит текст:

Ох, извинявам се че така съм се изложила. Простете моля, специално Проста майко. Хванахте ме в опит за инсинуации! Безгрешна, браво!
Сега  - аз не им следя отблизо месеците. Но, ок март се изказва, а чаааак........април става депутат.
Но е бил преди, нали от гугъл:" ..... политическа кариера той заема само позиции в изпълнителната власт:2021 г.: Заместник-министър и служебен министър на правосъдието.2022 – 2023 г.: Служебен вицепремиер и министър на вътрешните работи". Не е бил никой и е навътре в политическите игри.
Да, трябва да се обсъжда и политическата част от въпроса. Но за съжаление, тук трудно вече се води и нормален диалог за по-прости неща. Ако почнем и политика ще теглят черата на форума.

[/quote]

Elza, първо даваш интервю, което е давано по времето, когато Демерджиев не е бил министър.
Номерът не мина.
После пробва да го изкараш, че поне депутат е бил по време на изказването си.
И това не мина.
И сега вече, от няма и къде, се опитваш да обясниш, че той давайки това интервю се базира на политическите игри.

А истината е, че Демерджиев, като министър на вътрешните работи, никога не е коментирал как е била свършена работата на МВР конкретно.

ПС: Накрая, разбира се, се правиш на обидена, защото спекулацията не ти се получи.

# 59 617
Скрит текст:

Сега  - аз не им следя отблизо месеците. Но, ок март се изказва, а чаааак........април става депутат.

[/spoiler]

Elza, първо даваш интервю, което е давано по времето, когато Демерджиев не е бил министър.
Номерът не мина.
После пробва да го изкараш, че поне депутат е бил по време на изказването си.
И това не мина.
И сега вече, от няма и къде, се опитваш да обясниш, че той давайки това интервю се базира на политическите игри.

А истината е, че Демерджиев, като министър на вътрешните работи, никога не е коментирал как е била свършена работата на МВР конкретно.

ПС: Накрая, разбира се, се правиш на обидена, защото спекулацията не ти се получи.
[/quote]

Хора, вземете си почивка от форума. Не ви действа добре. Сериозно.
Какъв НОМЕР трябва да ми минава, бе мадам? Това е интервю по Дарик на Демерджиев, който е отдава в политиката.  Не от Април 2026 г. И за мен лично няма значение към момента точно дали е бил депутат или не. За вас има. Аз посочих какъв е бил преди и че не е случаен като мен и вас. Сега дали е по-ясно.

Общи условия

Активация на акаунт