Отговори
# 59 745
Има хора, които приемат абсолютно всичко на сляпо доверие - убийства, самоубийства, всякакви варианти, стига тези версии да са изречени от някой 'авторитетен' според тях човек.
Има и друг вид хора, които не вярват непременно на 'авторитети', само защото са такива, а проверяват информацията дали и доколко е достоверна, и си задават логични въпроси, имат свои собствени изводи за това кое от всичко е истина, и кое не е.
Ясно е, според мен, че първите са мнозинство, както винаги е било и ще бъде, но това, че са мнозинство и са по-шумни, не прави автоматично тяхната версия 'истинна'.

# 59 746
  • София
Ние се лайкваме от солидарност, за да се преброяваме. Защото злите сили се сгъстяват и става заплашително.
От какво точно се чувствате заплашена? От това, да Ви блъсне на улицата дрогирано депутатско синче с бърза кола и поради това близките Ви да четат за Вас, че сте злоупотребявала с деца?
Права сте, за страх си е.
Щом съм злоупотребявала, ще четат много ясно... Мен много ме е страх, че живея в общество в което се оневиняват педофили и убийци, както и тези, които им правят паметници... Всичко мога да очаквам от такива индивиди, защото те са на същия принцип...-ще направя нещо ужасно, ще блъсна някого и после  обществото ще ме оневини, даже ще ми се възхищава, а законите изобщо не важат за мен.. За страх си е.

# 59 747
Я се успокойте! Какви изобличители! Да не сме на линч. Много си повярвахте. Точно като РА.
В качеството си на каква точно идваш да ни се караш?

# 59 748
Като споменахме Космос, стана ми интересно, учителите не носят ли някаква лична отговорност, след кате не са нанасяли отсъствия на Алекс?

# 59 749
Като споменахме Космос, стана ми интересно, учителите не носят ли някаква лична отговорност, след кате не са нанасяли отсъствия на Алекс?
Може би носят, ако са учители! Там половината поне са без нужния ценз!

# 59 750
Силно се надявам от сигнала в прокуратурата на ДАЗД да има резултат. Тези порочни практики трябва да бъдат преустановени, а виновните - наказани.
Целият случай е лавина от безобразия.

# 59 751
Simple Smile
разпределение на ролите у калушев тийм:
1. минава учителката от космоса да хвърли бомбата как никой нормален не може да се интересува от убийства на деца от педофил, понеже били минали 6 месеца. Оттегля се съгласно сценария.
2. минава трол номер 2 да обясни как хората, които твърдят, че се интересуват от случая са емоционални манипулатори и колко правилно възмутен е останал ИИ от поста на учителката от първа точка.
3. включват се останалите, по ред на номерата.

След пресконференцията сигурно ще дават денонощни дежурства по горната схема.

# 59 752
Някой знае ли на каква тема е била "лекцията" на калушев, с която е промивал детските мозъци в "Космос"?

# 59 753
Скрит текст:
Силно се надявам от сигнала в прокуратурата на ДАЗД да има резултат. Тези порочни практики трябва да бъдат преустановени, а виновните - наказани.
Целият случай е лавина от безобразия.

И аз се надявам.
Днес пак ми стана тъжно за Алекс като се обсъждаше дали момчетата са знаели.
Все се надявам да не са.

Иначе tays, понеже ти ме подсети по-рано за участието на Демерджиев утре, аз не очаквам да каже кой знае какво по темата, както обикновено. Най-вероятно отново ще прехвърли нещата към прокуратурата. Мисля, че той има пълната информация, но не желае да е този, който ще я изнесе.

# 59 754
Да казва дата за пресконференция, той друго не е обещавал.

# 59 755
Някой знае ли на каква тема е била "лекцията" на калушев, с която е промивал детските мозъци в "Космос"?

Някъде бях срещала, че е била нещо като презентация за пещерите в Мексико.

# 59 756
Да казва дата за пресконференция, той друго не е обещавал.

Росен Йорданов в едно интервю беше споменал нещо за средата на септември.
Да видим дали няма да ни изненадат към сряда-четвъртък.
Аз сякаш имам доверие повече на неговите думи, отколкото на Демерджиев. За мен той в момента е в някакъв вид предизборна кампания и си гледа основно нея.

# 59 757
Дачков тотално се закопа като гордо заяви в национален ефир, че е чел 'доклада' на прокуратурата по случая Петрохан. Колкото и да се опитвам да дам шанс на всички 'официални' пропагандатори, просто стигам до извода, че са платени макар и евтино, и със сигурност силно зависими - обникновени вестоносци, които говорят каквото им наредят.

# 59 758
Скрит текст:
Ние се лайкваме от солидарност, за да се преброяваме. Защото злите сили се сгъстяват и става заплашително.
От какво точно се чувствате заплашена? От това, да Ви блъсне на улицата дрогирано депутатско синче с бърза кола и поради това близките Ви да четат за Вас, че сте злоупотребявала с деца?
Права сте, за страх си е.
Мен много ме е страх, че живея в общество в което се оневиняват педофили и убийци, ...
Сега ще напиша нещо много провокативно, затова
Скрит текст:
Имам една идея - имате ли деца? Ако сте от Пловдив, много е лесно - пратете ги в една групичка, те знаят какво се прави с такива "подозрителни лица"
Казвате, няма значение тук кой е осъден, кой просто набеден, кой изобщо няма сестра...
Ами... Има доста страни по света, където ще Ви се зарадват, дерзайте. Европа отдавна е излязла от Средновековието. Никога не е късно да се ограмотите.

# 59 759
Катта, щом не се интересуваш от случая, какво точно се опитваш да направиш в момента в темата - провокация ли?

Щом нормалните за теб хора вече не се възмущават от убийствата на две деца, би трябвало да си спокойна и дзен, каква е тази агресия в момента?
Ако не се възмущавах от липсата на адекватно разследване на смъртта на шест души, нямаше да пиша тук половин година по-късно. А Вие защо пишете, нали за Вас всичко е ясно и темата е приключена?

Ти агресираш срещу потребителите в темата, че нямало нормални хора, които 6 месеца след убийствата на 2 деца да бъдат възмутени.
Поне чети това, което са ти пратили да постваш от този профил.
Защо на този смислен пост само 11 лайка? Не сте ли на работа?

Общи условия

Активация на акаунт