Отговори
# 59 715
Като споменахме Космос, стана ми интересно, учителите не носят ли някаква лична отговорност, след кате не са нанасяли отсъствия на Алекс?
Силно се надявам от сигнала в прокуратурата на ДАЗД да има резултат. Тези порочни практики трябва да бъдат преустановени, а виновните - наказани.
Целият случай е лавина от безобразия.

# 59 716
Simple Smile
разпределение на ролите у калушев тийм:
1. минава учителката от космоса да хвърли бомбата как никой нормален не може да се интересува от убийства на деца от педофил, понеже били минали 6 месеца. Оттегля се съгласно сценария.
2. минава трол номер 2 да обясни как хората, които твърдят, че се интересуват от случая са емоционални манипулатори и колко правилно възмутен е останал ИИ от поста на учителката от първа точка.
3. включват се останалите, по ред на номерата.

След пресконференцията сигурно ще дават денонощни дежурства по горната схема.

# 59 717
Като споменахме Космос, стана ми интересно, учителите не носят ли някаква лична отговорност, след кате не са нанасяли отсъствия на Алекс?
Може би носят, ако са учители! Там половината поне са без нужния ценз!
Някой знае ли на каква тема е била "лекцията" на калушев, с която е промивал детските мозъци в "Космос"?

# 59 718
Скрит текст:
Силно се надявам от сигнала в прокуратурата на ДАЗД да има резултат. Тези порочни практики трябва да бъдат преустановени, а виновните - наказани.
Целият случай е лавина от безобразия.

И аз се надявам.
Днес пак ми стана тъжно за Алекс като се обсъждаше дали момчетата са знаели.
Все се надявам да не са.

Иначе tays, понеже ти ме подсети по-рано за участието на Демерджиев утре, аз не очаквам да каже кой знае какво по темата, както обикновено. Най-вероятно отново ще прехвърли нещата към прокуратурата. Мисля, че той има пълната информация, но не желае да е този, който ще я изнесе.

# 59 719
Да казва дата за пресконференция, той друго не е обещавал.

# 59 720
Може би носят, ако са учители! Там половината поне са без нужния ценз!
Някой знае ли на каква тема е била "лекцията" на калушев, с която е промивал детските мозъци в "Космос"?

Някъде бях срещала, че е била нещо като презентация за пещерите в Мексико.

# 59 721
Да казва дата за пресконференция, той друго не е обещавал.

Росен Йорданов в едно интервю беше споменал нещо за средата на септември.
Да видим дали няма да ни изненадат към сряда-четвъртък.
Аз сякаш имам доверие повече на неговите думи, отколкото на Демерджиев. За мен той в момента е в някакъв вид предизборна кампания и си гледа основно нея.

# 59 722
Дачков тотално се закопа като гордо заяви в национален ефир, че е чел 'доклада' на прокуратурата по случая Петрохан. Колкото и да се опитвам да дам шанс на всички 'официални' пропагандатори, просто стигам до извода, че са платени макар и евтино, и със сигурност силно зависими - обникновени вестоносци, които говорят каквото им наредят.

# 59 723
  • София
Я ми кажете, как ръководството на Космос е записало Алекс Макулев като техен ученик без родителите му да са стъпвали в училището. Такова нещо съществува само в Космичното кеймбриджско естественопсихотерапевтично училище-чудо.
В училище се подава заявление от родител или законен настойник на детето, така става приема на ученик във всяко училище. Това заявление явно не е подавано, оказа се, че и подписан договор на родителите с частното училище няма. Какви ги е вършило ръководството на Космос и защо?

# 59 724
Росен Йорданов при Соня Колтуклиева. Малко старо, но много информативно интервю! https://www.youtube.com/watch?v=noAZhZlAI1I

# 59 725
Не ми е нужна хипотеза, за да разгранича внушение от факт, истина от лъжа, доказателство от спекулация.
Вие като си измисляте хипотеза, да не би тя да се превръща в истина, само защото сами сте си повярвали в нея?

А твоята хипотеза каква беше? Аааа... нямаше такава! Simple Smile
"Не знам как е, ама не е така, пък!"

# 59 726
  • при Arctic Monkeys
Аз вчера попитах, но никой не обърна внимание-Макулев е заявил за интервю, че ламата е правил събеседвания с деца и си е избирал. Така бил избрал малкия Сашо. От къде и как е имал контакт с множество деца, та да избира? Много, много интересен момент.

# 59 727
  • София
Аз вчера попитах, но никой не обърна внимание-Макулев е заявил за интервю, че ламата е правил събеседвания с деца и си е избирал. Така бил избрал малкия Сашо. От къде и как е имал контакт с множество деца, та да избира? Много, много интересен момент.
Правили са събития на школа Роук за деца за алтернативни частни училища, а след това събеседване с родителите, в което ИК и  Ивей са предлагали безплатно рейнджърско и пещерняческо обучение на избраното дете, като на родителите се е казвало, че те ще взимат и връщат детето да дома им. Има постове във фейсбук за тези практики
ЯМ е поредният шаран, клъвнал на въдицата, че детето му е избрано и че е чест да се обучава лично при Калушев.
Ламата си е правел кастинги за деца-жертви на извратените му нужди. Накрая е опрял до Макулев, защото няма много родители, които да действат малоумно и да си дават децата.

# 59 728
Единият канал е бил през училището - дали космическото, дали другото. Сигурно помните един пост на потребител във ФБ за това как са опитали да вербуват племеника му и как са реагирали родителите на детето - там ставаше дума за контакт чрез училището. Разликата е, че ИК в описания случай не е случил на родители, иначе училището е съдействало, колкото е зависело от него.

Писали сме заедно.
На страницата на Роук още трябва да стои обявята за набиране на украинчета, на които Калушев да "помага".
И т.н.

# 59 729
Ламата си е правел кастинги за деца-жертви на извратените му нужди. Накрая е опрял до Макулев, защото няма много родители, които да действат малоумно и да си дават децата.
Той него си го е заплюл още с раждането. София нали разказа как многозначително ѝ е съобщил, че Макулев се е сдобил със син. Един вид ѝ е намекнал за тулку. А реално, ясно е какво му се е въртяло в главата на изрода. Да му се доповръща на човек...

Общи условия

Активация на акаунт