Отговори
# 59 775
Това е така, законът следва логиката.

# 59 776
На никой няма да отнемат правата. И на Космос също. Трябва някой да го поиска, мотивира, финансира и да чака много време. Ние тук го играем само публика, реално не сме потърпевши.

Според мен РА изтъргува погребението на едното и отглеждането на другото за мълчание срещу нея и по 10 благи думи за Калушев, които тя написа от името на бащите. Едва ли се е стигнало до отнети права.
Аз ще участвам в проект за това.
Първо - участвам.
Второ - ще атакувам.
Няма да ги оставя на мира, независимо от резултата.
Вече се мобилизираме.

Ако си опитен адвокат и се наемаш... Много хора биха/бихме те подкрепили. Законодателно не съм сигурна, че ще е възможно обаче.

# 59 777

Първо - участвам.
Второ - ще атакувам.
Вече се мобилизираме.

🌷❤️

Абсурд. Леон е в "добро" семейство. Алекс е мъртъв. Николай е голям.

Доброто семейство, срещу което има подаден сигнал, имало е развитие по случая, проверка и т.н , и в крайна сметка детето е изведено от там. Не е баш като да е нищо. Освен това, както вече казах, имат и по-малко дете.

За Александър също. Николай може да е голям, но брат му е непълнолетен, все още. Като нищо могат да се отнемат правата на Ралица. А ако говорим за истинска справедливост, то тогава освен отнемане на права, Албена, мъжът й, Ралица, мъжът й и Яни и Десислава Макулеви, би трябвало да лежат в затвора. Не е като да е невъзможно.

# 59 778
На никой няма да отнемат правата. И на Космос също. Трябва някой да го поиска, мотивира, финансира и да чака много време. Ние тук го играем само публика, реално не сме потърпевши.

Според мен РА изтъргува погребението на едното и отглеждането на другото за мълчание срещу нея и по 10 благи думи за Калушев, които тя написа от името на бащите. Едва ли се е стигнало до отнети права.
Първо - участвам.
Второ - ще атакувам.
Вече се мобилизираме.

Ако си опитен адвокат и се наемаш... Много хора биха/бихме те подкрепили. Законодателно не съм сигурна, че ще е възможно обаче.
Не е въпрос на законодателство, закони си имаме. Този случай ме накара да изляза извън обвивката си. Ще разчитам. И аз мога да пиша искания 😀.
Моите ще са мотивирани.
Нека излязат резултатите. Имам доста цели 😀

# 59 779
  • my own world....
О,има толкова много случаи, в които социалните взимат деца от семейства, БЕЗ да положат усилия да се помогне на въпросните семейства, но става дума за бедност и немотия, а тука нали са едни елитни личности (за Леон говоря), с връзки и възможности, та не вярвам нещо да се направи там.. поне да ги наблюдават обаче...поне това!
Tays, адмирации!

# 59 780
Тайс, не цитирам, че стават чаршафи. А съм смотана с телефона.
За мен подобно дело ще е много полезно. Такива "гледачи" има и на други места. Просто не ги знаем. И е добре от началото да се знае, че бият през пръстите. Ралица и София ей сега да ги питаш, ще съберат 20 първокласника да медитират и да живеят с друг лама.

Та ако някой се наеме, бих подкрепила. Но трябва да е опитен адвокат у нас. Не просто възмутена майка.

# 59 781
Момичета и момчета, ще се обединим. Без пари. За идеята.
Няма начин да допуснем отктопод между нас.

# 59 782
Голям мерак да се 'яхне' популярността на трагедията, кой както може според фантазията. Още малко и ще се пуска подписка за нова инквизиция. Грозна история откъдето и да го погледнеш.

# 59 783
Няма мерак.
Има здрав разум. Ще търся отговорност на институции, нищо различно от вашите претенции

# 59 784
Голям мерак да се 'яхне' популярността на трагедията, кой както може според фантазията. Още малко и ще се пуска подписка за нова инквизиция. Грозна история откъдето и да го погледнеш.

Миске, няма инквизиция. Според нормалната човешка логика, не може да си дадеш детето на 8-11 да ти го гледа чичо в гората и в същото време да гледаш чужди деца за поминък. Това не са кокошки все пак. Ама са ги убили лошите? Още по-зле. Какво търсят тия лоши на мястото, на което ти гледат детето?

# 59 785
  • my own world....
Откакто РА реши да яха вълната и да вади на показ себе си и да осветлява дейността на сектата, но се появи СА и разказа почти от-до всичко без филтър и откакто прожекторите се насочиха към този случай и се показаха доста гнили круши - оттогава няма право никой да се пробва да замита нищо. Достатъчно са замитали и помитали пред ламата и министри и кмет и служители в служби. Хубаво е да се вземат макар и късно мерки, за да не се допускат повече подобни нарушения и престъпления.
Нали всички в темата искаме институции и служби да работят според законите? Или анонимис не ще?
Училища, министерства, отделните замесени - защо да се омаловажава ролята им в случилото се?

# 59 786
  • София

Първо - участвам.
Второ - ще атакувам.
Вече се мобилизираме.

🌷❤️

Абсурд. Леон е в "добро" семейство. Алекс е мъртъв. Николай е голям.

Доброто семейство, срещу което има подаден сигнал, имало е развитие по случая, проверка и т.н , и в крайна сметка детето е изведено от там. Не е баш като да е нищо. Освен това, както вече казах, имат и по-малко дете.

За Александър също. Николай може да е голям, но брат му е непълнолетен, все още. Като нищо могат да се отнемат правата на Ралица. А ако говорим за истинска справедливост, то тогава освен отнемане на права, Албена, мъжът й, Ралица, мъжът й и Яни и Десислава Макулеви, би трябвало да лежат в затвора. Не е като да е невъзможно.

Отнемането на правата н РА ще е само формалност, де факто в момента тя е с повече от отнети права.. Единственото й дете е на друг континент, не може да го вижда нито за уикенди, нито през ваканциите. Възможно е и да не го чува..все едно го няма. Няма и пари да му ходи на гости..в нокдаун е..

# 59 787
  • при Arctic Monkeys
Историята не е грозна, а чудовищна, без аналог за нашата тъжна, малка родина. И без аналог майка да издигне паметник на убиецът на детето си - тук вече в света няма такава психеделия.

# 59 788
  • my own world....
Деян го изпуснаха, а Невена в България ли си е?
Тя също ли е прикривала ламата?
Ако да - някаква отговорност може ли да й се търси? Например от бащата на НЗ?

# 59 789

Еее, да, друго си е възвишено да се лъжат бабичките, за да даряват по €10 от мизерните си пенсии.

Общи условия

Активация на акаунт