Отговори
# 59 775
На никой няма да отнемат правата. И на Космос също. Трябва някой да го поиска, мотивира, финансира и да чака много време. Ние тук го играем само публика, реално не сме потърпевши.

Според мен РА изтъргува погребението на едното и отглеждането на другото за мълчание срещу нея и по 10 благи думи за Калушев, които тя написа от името на бащите. Едва ли се е стигнало до отнети права.
Аз ще участвам в проект за това.
Първо - участвам.
Второ - ще атакувам.
Няма да ги оставя на мира, независимо от резултата.
Вече се мобилизираме.

Ако си опитен адвокат и се наемаш... Много хора биха/бихме те подкрепили. Законодателно не съм сигурна, че ще е възможно обаче.
Не е въпрос на законодателство, закони си имаме. Този случай ме накара да изляза извън обвивката си. Ще разчитам. И аз мога да пиша искания 😀.
Моите ще са мотивирани.
Нека излязат резултатите. Имам доста цели 😀

# 59 776
  • my own world....
О,има толкова много случаи, в които социалните взимат деца от семейства, БЕЗ да положат усилия да се помогне на въпросните семейства, но става дума за бедност и немотия, а тука нали са едни елитни личности (за Леон говоря), с връзки и възможности, та не вярвам нещо да се направи там.. поне да ги наблюдават обаче...поне това!
Tays, адмирации!

# 59 777
  • my own world....
Откакто РА реши да яха вълната и да вади на показ себе си и да осветлява дейността на сектата, но се появи СА и разказа почти от-до всичко без филтър и откакто прожекторите се насочиха към този случай и се показаха доста гнили круши - оттогава няма право никой да се пробва да замита нищо. Достатъчно са замитали и помитали пред ламата и министри и кмет и служители в служби. Хубаво е да се вземат макар и късно мерки, за да не се допускат повече подобни нарушения и престъпления.
Нали всички в темата искаме институции и служби да работят според законите? Или анонимис не ще?
Училища, министерства, отделните замесени - защо да се омаловажава ролята им в случилото се?

# 59 778
  • София

Аз ще участвам в проект за това.
Първо - участвам.
Второ - ще атакувам.
Няма да ги оставя на мира, независимо от резултата.
Вече се мобилизираме.

🌷❤️

Абсурд. Леон е в "добро" семейство. Алекс е мъртъв. Николай е голям.

Доброто семейство, срещу което има подаден сигнал, имало е развитие по случая, проверка и т.н , и в крайна сметка детето е изведено от там. Не е баш като да е нищо. Освен това, както вече казах, имат и по-малко дете.

За Александър също. Николай може да е голям, но брат му е непълнолетен, все още. Като нищо могат да се отнемат правата на Ралица. А ако говорим за истинска справедливост, то тогава освен отнемане на права, Албена, мъжът й, Ралица, мъжът й и Яни и Десислава Макулеви, би трябвало да лежат в затвора. Не е като да е невъзможно.

Отнемането на правата н РА ще е само формалност, де факто в момента тя е с повече от отнети права.. Единственото й дете е на друг континент, не може да го вижда нито за уикенди, нито през ваканциите. Възможно е и да не го чува..все едно го няма. Няма и пари да му ходи на гости..в нокдаун е..

# 59 779
  • my own world....
Деян го изпуснаха, а Невена в България ли си е?
Тя също ли е прикривала ламата?
Ако да - някаква отговорност може ли да й се търси? Например от бащата на НЗ?

# 59 780
  • София
Трябва да се сигнализира и централата на Кеймбридж, какви ги върши Космос техен представител в България /не знам дали това е статута му/ и как ги компрометира. По-назад в темата някой коментира това.

# 59 781
Космос най- нагло си откриха учебната година с ухилената директорка начело и са ни Петрохан яли, ни Петрохан мирисАли!

# 59 782
Едно гостуване на депутата Димо Дренчев, който познава лично бащата на НЗ, при Карбовски. https://www.youtube.com/watch?v=lzGwa9s5rec

# 59 783
Много е "похвално и добро" дело, че калушев е изолирал и отчуждавал децата от родители, близки и приятели. За справка- записките, намерени в хижата и в с. Българи!

# 59 784
# 59 785
  • Stockholm

Аз казвах ли ви, че брифингът ще съвпадне с 4000- та страница в темата😅
И че никакъв сензационно обрат за Съпротивата няма да има., а само доказателства по официалната версия.

# 59 786
  • при Arctic Monkeys
Чувате ли жълтия вой утре? Аз да.

МВР и прокуратурата ще дадат брифинг в понеделник, на който ще представят повече информация за хода на разследването по смъртта на шестима мъже при хижа "Петрохан" и под връх Околчица, научи NOVA. Очаква се да бъде представена съдебнопсихиатрична и психологична експертиза, която следва да даде насоки за възможните мотиви за смъртта на групата с неформален лидер Ивайло Калушев.

Според източници от разследването активните действия по разкриване на всички факти и обстоятелства по случая не са спирали  като само преди дни са проведени нови разпити на свидетели. Продължава изясняването и на финансовото състояние на загиналите, източниците на даренията, като за целта са били назначени и данъчно ревизии.

# 59 787
Росен Йорданов се оказа прав И за това - брифинг в средата на септември.

# 59 788
Очакваме нови разкрития.
Все пак са работили месеци наред стотици специалисти, за да може с доказателства да се каже причината за тази трагедия. Освен да докажат "броя на снежинките" са разпитвани свидетели и правени финансови ревизии. Да се види кой и за какво е дарявал пари . Няма да има замитане на истината и много неща ще "цъфнат".
Така че освен онези страници с експертизи ще има и други, които са по следите на парите.
Още от самото начало на разследването и до сега се казва, че няма външна намеса. Не са внушения метаните пред Ламата, сбогуването на тримата гл@@@@и, писмото, пожара и това, че са секта.
Там е ясно, но трябва да излезнат на светло и тези, които са кръжали около Ламата.
Това, за мен ще са новите разкрития.

Последна редакция: нд, 13 сеп 2026, 15:17 от Калия

# 59 789
В колко часа ще е брифинга?

Общи условия

Активация на акаунт