Отговори
# 59 880
Както се видя от публично предоставените записи на камерите и интензивното движение в деня на първите убийства до разклона на хижата, дори и зимата не е никак трудно явно да се стигне до там, независимо дали пеша, с АТВ-та или джипове.
Тия приказки как била скрита от света хижата, и никой не подозирал за нейното съществуване не вървят.
Разбира се. Толкова е достъпна, че Деян отива на следващия ден. Защо не отиде вечерта?

# 59 881
От последните постове оставам с впечатлението, че сравнявсме хижата с НДК, а пътя до нея с автомагистрала Тракия.
Добре, така да бъде.
Хижата не е изолирана и е леснодостъпна.
Какъв е бил проблемът тогава, някой да кара всеки ден Алекс до училище? Защо детето не е посещавало учебни занятие от минимум няколко месеца, а може би и много повече?

# 59 882
Кой е този Йончев, когото споменавате редовно?

# 59 883
Кой е този Йончев, когото споменавате редовно?
Владо Йончев, гл. редактор на OffNews.

# 59 884
  • София
На хижа Петрохан само един единствен сезон ли има? Пък са си имали високопроходими автомобили, стават и за зима, и за лято. Гости са щяли да имат след връщането от с. Българи, казваше Ралица, а пак е зима.  Те с какво ще отидат до хижата?

Пусни тия опорки за малко. Алекс не шофира. Къде да отиде лете, камо ли зиме? С кой да се види като няма социални контакти с връстници? Гостите са политици и чужди майки. Това не са желаните гости за дете.

Как ходят гостите? С високопроходими МПС. Което ме връща обратно. Алекс как да отиде да си купи една вафла? Аааа да, ще го закарат. Като затворник с надзорник. Нима е ходил до съседната къща за гости? Никой не го е виждал нито там, нито в селото. Ходил ли е до "чичо" Деян да поговорят, да идат да се разходят?

А лятото? А? А? Можел е да ходи. Къде? В Гинци в кръчмата? Аааа можело е него да посещават. Кой? Майка му не отишла, сестра му за 5 минути го видяла, че мърда. Едни детски партита са се вихрили...

Ако ме питаш дали съм ок с дрогата в училищата, няма да ти отговоря.

Не знаете как са живяли, ама да си пишете и то предположения, които си ги трансформирате в убеденост като пряк свидетел  и ги обличате като истина. Щом това ви удовлетворява, ок.

# 59 885
Изолацията е била тотална, колкото и да се правят на луди някои хора, включително тези, които пускат нелепиците за приятели. Николай имал, Александър имал. Имали утре по-рано. Децата имат нужда от връстници! Всяко дете задължително трябва да минава през детството, заобиколено от връстници, не от дърти кукумицини! Нито гмуркането, нито пещерите могат да заменят едно истинско детство на детето. Тези тук не са живяли, те са съществували. Това не е детство, а пропиляни животи. Трябвало да тренират, затова били там. Само кръгъл олигофрен може да измисли подобно оправдание. Децата, които тренират футбол по стадионите ли спят? Децата, които тренират бойни спортове, по ринговете ли спят? Не, естествено, спят си у дома, където им е мястото! И когато донесат у дома някоя титла, то тя е официална и легитимна, а не като лъжите на Калушев за световни рекорди и несъществуващи лицензи за 10 годишни. Школа, през която минали 3 поколения, няма нито един човек, излязъл в нейна защита вече 7 месеца. Супер професионалистът, човекът-вселена, най-добрият от най-добрите, със световно признание (според зомбираните!) е защитаван със зъби и нокти от една сбъркана женица, която уж му била гадже преди 30 години, ама няма никакви доказателство за това. От няколко провалени майки. От един пияница, също зомбиран. И от собствената си майка (ама, разбира се, че нашето гардже е най-Убавото, най-умното и най-ученото, нищо, че едва е издрапало средно образование!).
А, и да не забравям жълтата скупщина, която го защитава, без да го е виждала в живота си, ама знае колко перфектен е бил. Обаче когато става дума за специалисти и професионалисти, които му правят психо профил - аааа, не можело то така, кви са тия пишман-специалисти, дето без да го познават му правят профил. Мъкаа, мъка.
Колкото и да се пънат, колкото и да им се привиждат килъри с бинтовани глави до дърветата, утре ще чуят единствената истина, а тя е, че Калушев е водач на секта, промил мозъка на тримата аутсайдери, те се самоубили, а след това Калушев е убил децата и се е самоубил. Това е положението, колкото и да не им се ще. Сори.

# 59 886
На хижа Петрохан само един единствен сезон ли има? Пък са си имали високопроходими автомобили, стават и за зима, и за лято. Гости са щяли да имат след връщането от с. Българи, казваше Ралица, а пак е зима.  Те с какво ще отидат до хижата?

Пусни тия опорки за малко. Алекс не шофира. Къде да отиде лете, камо ли зиме? С кой да се види като няма социални контакти с връстници? Гостите са политици и чужди майки. Това не са желаните гости за дете.

Как ходят гостите? С високопроходими МПС. Което ме връща обратно. Алекс как да отиде да си купи една вафла? Аааа да, ще го закарат. Като затворник с надзорник. Нима е ходил до съседната къща за гости? Никой не го е виждал нито там, нито в селото. Ходил ли е до "чичо" Деян да поговорят, да идат да се разходят?

А лятото? А? А? Можел е да ходи. Къде? В Гинци в кръчмата? Аааа можело е него да посещават. Кой? Майка му не отишла, сестра му за 5 минути го видяла, че мърда. Едни детски партита са се вихрили...

Ако ме питаш дали съм ок с дрогата в училищата, няма да ти отговоря.

Не знаете как са живяли, ама да си пишете и то предположения, които си ги трансформирате в убеденост като пряк свидетел  и ги обличате като истина. Щом това ви удовлетворява, ок.
Много ще съм благодарна, ако вие ни разкажете как са живели, защото знаете. Но моля, това да засяга социалния живот на детето, изключващ мъжете до него. Благодаря!

# 59 887
Е, как да не знаем как са живяли!? Алекс е ставал рано да прави закуска на калушев, че имал раздразнени черва и на Алекс закуските му се отразявали благоприятно. После медитация няколко часа. Обяд евентуално, ако наземния екип не попатрулира малко. После диктовка на тема- "Светът е едно чудовищно място". Вечеря. Късна медитация няколко часа.Така са живяли.

# 59 888
Разбира се, че Сашо и Ники са имали приятели. Владо Йончев каза, че са идвали на хижата да си тренират във фитнеса. Според мен те са били скромни тинейджъри и младежи, които не са можели да си позволят тренировки в скъпите софийски фитнеси, затова за по-евтино са ходели от София на Петрохан, само пътни разходи.

# 59 889
  • София
Ама вие май в очакване на брифинга изпускате контрола си.
Някъде да съм писала, че зная как са живяли ?!

А вие откъде знаете как са живяли? - това беше, което трябваше да разберете.
А основното беше за достъпа до хижата. Но пусто изпитвате глад за зрелища и изопачавате за да си доставяте някакво удоволствие.

# 59 890
Съжалявам за нахлуването.
Утре кога се очаква изявлението по темата?
И дали ще бъде излъчено по телевизията ?

# 59 891
Ама вие май в очакване на брифинга изпускате контрола си.
Някъде да съм писала, че зная как са живяли ?!

А вие откъде знаете как са живяли? - това беше, което трябваше да разберете.
А основното беше за достъпа до хижата. Но пусто изпитвате глад за зрелища и изопачавате за да си доставяте някакво удоволствие.

До хижата достъпът за деца е труден, но според теб гостите има как да отидат. И нямаш идея как е живяло това дете, но пък е хубаво.

Евала!

# 59 892
Не е обявен час. Аз обикновено гледам излъчването онлайн . По тв май не го дават в цялост!

# 59 893
Аз очаквам след 11 ч. В 9 започват работа, проверка на случилото се последните 2 дена. Към 10 да обявят часа. Излъчването в движение ще го видим. Може би по Нова, дневник.

# 59 894
Мисля, че ако не се реагира на заяжданията от сорта "колко не е затънтена хижа на май@@та си" и др.п., ще е по-добре и за читателите и участниците във форума.

Общи условия

Активация на акаунт