Отговори
# 59 940
Как ще връщат кемпера преди края на производството? Що за спекулации ? Разлика между движима и недвижима вещ правите ли?

# 59 941
Една бърза анкета и от мен.

С кого бихте се качили в кемпер и потеглили към Околчица без да ви е страх? (за деца не питам):
А. Ивайло Калушев;
Б. Ралица Асенова и Стела Майсторова;
В. Тодор Тодоров и Росен Йорданов.
А. При него съм в безопасност, не съм му в таргет групата Grinning Пари нема, сина ми е голям.

# 59 942
Как ще връщат кемпера преди края на производството? Що за спекулации ? Разлика между движима и недвижима вещ правите ли?

Опа, забравих, че ти имаш вътрешна информация. Както винаги.

# 59 943
Малко разум се иска, не вътрешна информация. Спекулациите не допринасят за това. Прекрасен пример за умишлена дезинформация правите.

# 59 944
  • София
Никъде обаче не можах да намеря пост с отдаване на почит към загубата на техния ученик Алекс. Не виждам да са написали даже две думи за него. Все едно той никога не е съществувал.

Не само те. Изобщо никой от извисената групичка не каза думичка за Алекс, едно дежурно "съболезнования" и "разтърсен съм" (примерно) не изцедиха ни Терзиев, ни Сандов, ама ни-кой. Жълтата майка май пусна за момчето една-две оди, ама и тя не се задълба много. Гробна тишина. То не бяха боровинкови идилии, КГБ-та, намусени НПО-та да ни се карат как нямали нищо общо с тая работа, но ни един от всичките "духовни и интелектуални" не каза едно мъц за убитото дете. И за мен това значи, че много добре знаят кой го уби. Ако можеха да се хванат за една сламчица съмнение, че зад това убийство стои мафията или каквото ще да е, щяха вече да са опищели света за "детето". Още щяха да се търкалят по паветата сигурно. Но точно това упорито правене, че Александър Макулев нивга не го е имало на тоя свят, е по-показателно за (известната на всички ни) истина от всичките им опорки за дансове и трафиканти.

# 59 945
Малко разум се иска, не вътрешна информация. Спекулациите не допринасят за това. Прекрасен пример за умишлена дезинформация правите.

Уча се от най-добрата. Тази, която знае, че "Ивей" е по-добър от всички български адвокати. Тази, която знае, че много деца са разпитвани в синята стая, в присъствието на психолог, че даже им е чела показанията. Тази, която поне 100 пъти каза неща, които са внушения, а в някои случаи и откровени лъжи и на която 100 човека постоянно й правят забележка да спре с нейните внушения.

Не само те. Изобщо никой от извисената групичка не каза думичка за Алекс, едно дежурно "съболезнования" и "разтърсен съм" (примерно) не изцедиха ни Терзиев, ни Сандов, ама ни-кой. Жълтата майка май пусна за момчето една-две оди, ама и тя не се задълба много. Гробна тишина.

То собственото му семейство не задълба, ти очакваш сульо и пульо да задълбаят. Баща му и сестра му вече с усмивки приемат пожелания за рождени дни. Било каквото било. Жалко за детето. Горкото. 😔

# 59 946
Кемперът не е предаден на Майсторова. Това е пълна лъжа и спекулация.

# 59 947
Кемперът не е предаден на Майсторова. Това е пълна лъжа и спекулация.

🤣🤣🤣

Напротив, за разлика от теб, аз не претендирам, че имам инфо от първа ръка. 90% от съдържанието на тази тема са догадки, спекулации и т.н. Точно както и 99% от твоите постове, в които плюеш институциите и пишеш неща, нямащи нищо общо с истината. В заключение - както всички могат да предполагат, гадаят и спекулират (включително и ти!), така мога и аз. Entiendes? 😉

# 59 948
  • София
Първо да разберем достоверен брой на гилзите и труповете, пък после да броим дупките.

Ралица брои дупките на кемпера още докато беше на полицейски паркинг, пък сега, когато ВЕРОЯТНО върнаха кемпера на Калушевица, нещо не ще да брои. Що така?

Редактирам, за да е кристално ясно на вечно неразбралите: ВЕРОЯТНО е ключовата думичка. Тоест, гадая или спекулирам, или кой както иска може да го нарече. За съжаление на някои хора не работя в ПИК и нямам пряк достъп до информация. 🤣

Кристално ясно става на всички как коренспондирате в темата /в реала не знам - дано не използвате същото  поведение/. И няма някой, който да не е  разбрал. Потресаващо е. Без грам достойнство се върнахте да корегирате поста си след като ви обориха и ви показаха липсата на осведоменост /а настоявате в цялата тема, че всичко знаете и сте едва ли не последна инстанция тук/ само и само да изкарете някой друг виновен , в случая опонента ви, дори включихте и други "неразбрали".

Последна редакция: пн, 14 сеп 2026, 00:28 от valya61

# 59 949
Дано след толкова много страници и неуспешни опити за провокация е станало ясно значението на думата игнор.

Ивка липсва, но пък аз попаднах на това:

Според публикувалата го, тук Деян е с насинено око, а ръката му е бинтована, даже по бинта има петна, които вероятно са от кръв. Според друга личност, Деян държи шишенце в ръката си. Вашето мнение, колежки детективки? 😄

# 59 950
  • София
Дано след толкова много страници и неуспешни опити за провокация е станало ясно значението на думата игнор.

Скрит текст:

Според публикувалата го, тук Деян е с насинено око, а ръката му е бинтована, даже по бинта има петна, които вероятно са от кръв. Според друга личност, Деян държи шишенце в ръката си. Вашето мнение, колежки детективки? 😄

Не е провокация, казах ви много малка част от впечатлението, което сте си изградила в темата.

# 59 951
  • София

Мисля, че публикувалата го е вдигнала диоптера и трябва да вземе мерки...

# 59 952
Скрит текст:

Мисля, че публикувалата го е вдигнала диоптера и трябва да вземе мерки...

Ни бинт, ни шишенце виждам и аз, ама викам тук има ястребови очи, чакай да се допитам. Да не се окажем с ново доказателство часове преди брифинга.

# 59 953

Sunseto3 коментира тази публикация, дано не е изтрито🙂

# 59 954

Sunseto3 коментира тази публикация, дано не е изтрито🙂

Не съм видяла. Къде е? Това е публикувано преди 5 часа.

Общи условия

Активация на акаунт