Отговори
# 60 045
  • Сф
На близките подали искания е дадено писмено становище или както там се казва на това, което е устанавено досега. Ралица защо пак пита?
Да,целят да създадат хаос и питат 100 пъти ама как разбрали, че няма външна намеса.
За Деян казват сега ,разпитван ,няма отношение към случая. Чрез Лулчева е дал показания какво смята че се е случило,  какви са им били отношенията ,че сам е заминал и несе чувства застрашен и е готов за още съдействие .

# 60 046
  • Be realistic - plan for a miracle.
Къде изобщо се е видяла Ралица - и на двата стрийма, които гледам, си показват само прокуратурата и вещите лица? Не съм видяла да показват публиката.

# 60 047
Гледам по нова нюз , показват публиката- журналисти, но и близки.

# 60 048
Деян е разпитван пак. Разказал е подробно за отношенията в групата и какво може да се е случило. Не се чувства застрашен. Готов е да съдейства за следващи въпроси.

# 60 049
  • Сф
Гледам по нова нюз , показват публиката- журналисти, но и близки.
И аз съм на нова нюз, всички дават

# 60 050
  • при Arctic Monkeys
Владо Йончев се развихри. хахаха Прободни рани по тялото на Ивей.....този човек не е добре главата, така и изглежда.

# 60 051
Четвъртата гилза била намерена след стопяването на снега. Интересно тогава на предните брифинги как шефката на НИК също каза, че са 4 преди да са намерили 4-тата още?
Лъжат, мажат на поразия, оплетоха се яко когато им задават въпроси. То затова не дават брифинги.
Йорданов обяснява за гилзи не знам както какъв, смее се арогантно, пълно излагане. Агресира и провокира. После за награда сигурно ще сключи някой държавен договор с полиграфа.

# 60 052
Йончев изплиска легена .. .

# 60 053
  • София
Йончев е безобразен, като избягал от гората... Неудобни въпроси вика.. Laughing

# 60 054
За мен в загадка какво се случи с Владо Йончев. Самия той казваше, че не е виждал Калушев 2 години и не познава другите около него, даже се изказа с пренебрежение за тях. Кога така повярва в теориите на конспирациите, в крайна сметка той като журналист би трябвало да ма и вътрешно инфо от службите.
Много съм разочарована от всичко, което натвори около случая, до степен да избягвам медията му.

# 60 055
  • при Arctic Monkeys
Йончев иска убийци, виждали се на камерата.
Ако съм на тия хора ще стана и ще си тръгна, май и това е целта, да не се изнася повече инфо.

# 60 056
Ще прекратят прес конференцията заради тъпите им въпроси на скандалджиите, няма кой да им даде повече ефирно време след 12ч

# 60 057
Росен Йорданов едвам издържа. Но пак се държи възпитано, както и останалите официални лица. Дамата - апелативен прокурор, която води конференцията, се опита да внесе ред, Росен Йорданов - също, но емоциите ескалират. За себе си затвърждавам за пореден път мнението, че Ралица не е нормален човек. Наистина я показаха как се усмихна, тип "аз казах ли ви", когато експертът заяви, че няма семенна течност и поясни, че тя изчезва бързо. Веднага след това обясни за сфинктерите, а една по-възрастна дама изглеждаше разстроена и се опита да каже нещо, но не я чух.

# 60 058
  • Сф
Май няма да кажат нищо конкретно за финансите.

# 60 059
  • my own world....
Йончев е скандално истеричен...да не са му дали гъби? Наистина иска да НЯМА информация...няма да му се получи

Общи условия

Активация на акаунт