Отговори
# 60 105
Кум Лора Крумова ли се обърна Росен Йорданов, когато каза, че е канила много хора, които са казвали, че Калушев е много добър човек?

От интервю в БНР

# 60 106
Има аудио записи от разпити на деца, където децата плачат.
Има опит за вербуване на ново дете. Йорданов отказва да влезе в подробности

# 60 107
  • при Arctic Monkeys
Ех тоя лама, иска децата само за себе си ...........ЛАМАИЗЪМ хахах

# 60 108
Пламен и Дечо не искали да се самоубиват, не знаели, че ще се самоубиват, но Пламен убил Дечо (който бил отговорник за палежа и затова бил 'до кокал' изгорял) и се е самоубил, въпреки нежеланието си, и незнанието си за плана.

# 60 109
Тоест, не са готови още всички експертизи, но пък има пресконференция. Защо?
Не съм гледала, но чух по бтв Канна или прокурорката как каза, че тези дни са разпитвали защитен свидетел. Интересно какво е казал, че да има нужда от защита.

# 60 110
Аз се чудя, след като в очите им казват как Калушев е "отстрелял" НЗ и после АМ, и двете майки орлици се подхилват 🤦
Как ей така не си завряха главите някъде, нещо по една сълза да видим, нещо... Не еееее.. Гледат злобно и лошо и това е..
Егати майчините сърца......

# 60 111
Пламен и Дечо не искали да се самоубиват, не знаели, че ще се самоубиват, но Пламен убил Дечо (който бил отговорник за палежа и затова бил 'до кокал' изгорял) и се е самоубил, въпреки нежеланието си, и незнанието си за плана.

Toва са пълни глупости и директно обратното на това, което се вижда по камерите.

# 60 112
  • Разпиляна във въображението
Не харесвам Йорданов, но е бесен. От това, което чувам - има защо. И защо е такъв към защитниците на Калушев.

# 60 113
Не харесвам Йорданов, но е бесен. От това, което чувам - има защо. И защо е такъв към защитниците на Калушев.
То и аз съм бесен, че такъв клоун му се дава трибуна. И то от прокуратурата. В момента никакви доказателства не са представени освен "ама така го сънувах, вЕрвайте ми"

# 60 114
  • София
Шантажирал е децата и родителите им са били сводници- Росен Йорданов.
Нисшите в йерархията не са могли да се качват на втория етаж, имало е зони на достъп и мото: Ламата знае всичко...

# 60 115
Което доказва, че не е професионалист, а палячо. Ег@ти психологът!

# 60 116
Отговаря се избирателно и с предимство на Дачков и онзи агресивния Симеон. Йорданов изнесе целия брифинг като прекъсваше дори Николова. Толкова нагласен цирк, че няма накъде.

# 60 117
От земята до небето, нон стоп половин час , в снега. Чувате ли, жълтури.

Karma, за какво става дума?

# 60 118
  • my own world....
Пак ли се хващате за личности? А ФАКТИТЕ?
Фактите няма значение кой ви ги поднася. А замълчете малко, заради застреляните момчета!

# 60 119
Тримата от Петрохан не са можели да се качват на втория етаж (на Ламата и децата) без позволение от Калушев. Може би не са знаели за педофилията.
Терзиев е посещавал хижата и сам без децата. Има записи.
Никаква охранителна дейност не са извършвали реално.

Общи условия

Активация на акаунт