Отговори
# 60 120
  • Сф
Агенцията е бутафория , нямало нито един сигнал за обществено полезна дейност или опазване на природата Никакви горски патрули ,всичко било лъжа и камуфлаж. Да не обикалят наоколо хора около хижата.
Август 2005 последни малки дарения. Заможен дарител но малко пари, за Безуханова май иде реч. Началото на септември на видео ИК обсъжда с НЗ и АМакулев как се притеснява от разпити на дете за сексуално престъпление и висок риск. Не казва кое е детето.
 Боже,всичко заради секса на ИК, това ми идва в повече. Това е водещото,  сексуалните ищаци на болния мозък на ИК. 3/4 от визитката с умения и постижения на ИК е лъжа.
Аудио записи от телефоните- децата да избирали между тях - готините или семейството
Искат доказателства за педофилия,,Дачков май- имат времева карта за 30,40 години, покривала.профила на педофил. Будизма предполагал мнаго злоупотреби. Много фалоси намерени, душове,  неща свързани с анална хигиена,  гора от фалоси, свидетелства имали, чул разговори между дете и възрастен ( ИК) и ставало ясно манипулацията над децата. При другите нямало сексуални перверзии , били роби. Едва ли знаели за секс.насалие.
Гледали с часове полицаите , кпп отиват тримата зимата , почват половин час да се кланят преди да дойде ИК.
Имало и политически уклон , Но май не знаел ВТ за какво е дал пари,  по Дубай на екскурзия някой ходил с неговите пари.
Кухи фирми и патрули.

# 60 121
Пак ли се хващате за личности? А ФАКТИТЕ?
Фактите няма значение кой ви ги поднася.
Къде са тия факти, че нещо ги няма? Има само един клоун, който си прави собственоръчни съчинения. Ти някоя друга пресконференция ли гледаш?

# 60 122
Хора, ако брифинга е приключил, някой може ли да обобщи какво беше най-важното?
Не съм в Бг и за това не мога да следя изцяло всичко...

# 60 123
  • Сф
Пак ли се хващате за личности? А ФАКТИТЕ?
Фактите няма значение кой ви ги поднася.
Къде са тия факти, че нещо ги няма? Има само един клоун, който си прави собственоръчни съчинения. Ти някоя друга пресконференция ли гледаш?
Това са извадки от експертизата, 157 стр мисля, от експерти всякакви по отношение на случая,  единствените които си измислят са жълтите.

# 60 124
  • София
От земята до небето, нон стоп половин час , в снега. Чувате ли, жълтури.

Karma, за какво става дума?

ПС: Съвсем очаквано започнаха нападките към Йорданов - клоун, палячо...
За поклоните с плонжиране..

# 60 125
Това са извадки от експертизата, 157 стр мисля, от експерти всякакви по отношение на случая,  единствените които си измислят са жълтите.
Може ли да видим тази "експертиза" и реалните доказателства в нея, а не леки съчинения, много от които са в директна контрадикция с това, което се вижда на камерите?

# 60 126
  • София
Агенцията е бутафория , нямало нито един сигнал за обществено полезна дейност или опазване на природата Никакви горски патрули ,всичко било лъжа и камуфлаж. Да не обикалят наоколо хора около хижата.

Това го предположихме тук в темата още в самото начало. Заварден е района, за да му е спокойно и да няма свидетели. Като са идвали външни хора на гости са се представяли добре, подготвяли са се, но извън това им е било нужно пълно уединение.

# 60 127
Малко преднамерен ми идва целия този цирк.
Много добре са знаели, че ще се превърне в говорилня и надвикване, особено при така присъстващите. За такава пресконференция трябва железна организация (като на следизборните пресконференции едно време) -  модератор, правила за брой въпроси на журналист, спиране на микрофона при нужда, извеждане на тези, които нарушават реда.
Не видях и добавена информационна стойност. Подсилиха и потвърдиха неща, които вече така или иначе се знаеха в обществото. Загатнаха други, намекнаха трети.

Не се прави така. Оставя горчив вкус за претоплена манджа с цели, доста различни от търсенето на справедливост. Не е никак случайно, че най-активните тука в темата са такива и в политическата. Дано си заслужава.

# 60 128
Йорданов много ме кефи, срина ги психопатите

# 60 129
Фактите от криминалисти и намерените доказателства за разстрела на момчетата от ламата са в тази реалност.
Oтново те питам - къде са фактите? Едно и също повтаряш и нищо не можеш да представиш. Ако ти имаш сляпа вяра в тази политическа инсценировка, не знам колко трябва да си наивен/а. За последно - едно е да говориш съчинения от някакъв "психолог", гледащ на кафе, друго е да представиш доказателства.

# 60 130
Наредили Симеон Милков и Йорданов (който не спря да се изтъква и да си вярва, че е някаква звезда) да правят сеир и зрелище.
За съществените неща по криминалистичната ситуация само недомлъвки и внушения за пореден път. Ясна информация и хронология - 0.
Нямало да коментират има ли външна намеса в този брифинг, но не спират да дъвчат, че няма такава.
Доста прозрачно. Не че, очаквах нещо различно.
Има с какво-изтъква се. Учил е, работил е и се е доказал. А вашето мнение на каква база се основава или просто да плюете постоянно. Що не плюете по ралица, като нейното “Аз” не спира да е водещо действащо лице във всичките й словодиарии. Как не ви е срам…. Не може ли да сведете малко глава, заради това, което съобщиха, че реално е имало сексуални отношения при двете момчета… или това не е важно. Важно е тоя извратеняк да не е виновен. Ами виновен е-убил ги  е и се възползвал психически и физически с деца. Изобщо не ме интересуват останалите възрастни-направили са свой избор да бъда слуги. А журналистите ни-потрес, Йорданов бил лъгал за образованието на калушев, като той каза, че разполага с документи от френска и испанска гимназия. Пълно дъно са нашите “журналисти”

# 60 131
Дневник са на живо в YouTube.

# 60 132
  • София
Точно както се очакваше - жълтите не вярват, ако ще 1000 експертизи да им се покажат. Минават на аргументи ad hominem и/или с крясъци и обиди се опитват да отклонят вниманието от простия факт, че техният идол е педофил и детеубиец, точка. Като нямаш нищо друго, караш на едната гола наглост. Казват им, че има записан разговор за сексуалното посегателство, те ти обясняват кой бил "бойковист". Пълен морален и интелектуален срив. Сектантски манталитет.

# 60 133
  • при Arctic Monkeys
По-лошо е отколкото се очакваше. Чиста, завършена психопатия.

# 60 134
Защо рака внезапно и незавършено спря брифинга? Или е само при мен

Общи условия

Активация на акаунт