Отговори
# 60 150
  • при Arctic Monkeys
Какви доказателства искате, снимки от аутопсиите на децата ли. Айде да видим какво ще измислите още, имайте пък някаква свян и уважение към паметта им.

# 60 151
Значи наистина е имало неприятна ситуация с момичето и явно остра реакция от родителите ѝ (предполагам ) защото два дни К и Н били преговаряли ... неуспешно.

# 60 152
Нарече РА в лицето "сводница на собственото й дете", "жертва" и "с нисък интелектуален потенциал". И хипнотерапията била глупост.

Браво на Росен Йорданов, че и каза истината в очите на тази безумна жена! Абсолютна сводница на синът си, тежка истина за осъзнаване от безумни хора!

# 60 153
През цялото време бях сигурна, че не са стояли пет ден на Околчица, а всичко е приключило на същия или на следващия ден. Това поне се потвърди.
Казаха ли нещо за главната камера на Петрохан? Успели ли са да възстановят записа?

# 60 154
Той говореше принципно, че е наблюдавал такива семейства, където пдф започва да им влиза под кожата с манипулации и се стига до такава ситуация, че едва ли не те му съдействат.

# 60 155
Има записи, хора. Записи с деца, които плачат, защото този им е давал избор - или си с готините, или си със семейството си. Записи как репетират показания!

Добре де, щом има записи, за какво изобщо се дискутира още естеството на групата и присъствието на децата?
То вече в тази си част разследването е ясно.

От тук нататък за мен може  да продължим да си спорим за механизма на събитията, защото разследването още тече и няма окончателно заключение за Петрохан.
Но за мен вече е безмсислено да е спори за това дали групата е била секта/култ и дали е имало pdfлия. Изясни се, че и на двата въпроса отговора е "Да".

# 60 156
Какви по-големи факти искаш от това - да излъчат запис на разстрелите ли? Браво на криминалния психолог Росен Йорданов, класата си е класа! Ралица ще му дава акъл, тя е реалния убиец на синът си, но никога няма да приеме тази истина!
Нали знаеш какво са факти? Писмени доказателства, които могат да потвърдени. Видео доказателства. Дигитални доказателства. Криминални доказателства (ДНК, отпечатъци, фибри). Свидетели и свидетелски показания. Това са факти и доказателства, а не свободни съчинения на един идиот. Защото и аз мога да кажа, че Йорданов е педофил и убиец, но без това да е подплатено с нещо, което да го доказва, това са мои измислици. В момента ти вярваш на празни думи, а аз единственото, което искам, е това да бъде подкрепено с някакви факти. Нищо от тази пресконференция не беше подкрепено с такива. Тоест беше еквивалента на просто политическо шоу

# 60 157
  • Stockholm
Разбра се непосредствения тригер, доказан е с показания на пострадалите.  Искрено се надявам да се опази това семейство от разкриване на самоличността им.
За Николай е било предназначено новото дете -  Калушев е бил Пълен и завършен Психопат.

И това ново дете вероятно е момичето, което е било последно с тях. Нещо сериозно се е заформило срещу Калушев, вероятно от  родителите ѝ и това е била пряката причина за екзита. Така разбрах аз. Йорданов реагираше прекалено буйно при въпроси за нея- категорично и една дума не искаше да каже, което ме кара да мисля, че момичето е ключово в случая и защитен свидетел.

# 60 158
  • София
Очаквам подвеждане под отговорност на всички родители-сводници, които през годините са си зарязвали децата в сектата. Всички те са виновни и за убийството на две от тях!

# 60 159
Какви доказателства искате, снимки от аутопсиите на децата ли. Айде да видим какво ще измислите още, имайте пък някаква свян и уважение към паметта им.
Искам да знам Деян потвърдил ли е като свидетел наличието на сексуални контакти в групата между Калушев и другите деца?

Невена разпитвана ли е ? Какви са и показанията?

Другите  деца пребивавали в групата давали ли са показания и в каква посока?

Какви материални доказателства -записи,записки са открити подкрепящи тезата за сексуално посегателство.

И не е ,че аз лично имам някакви съмнения ,а по принцип е редно такъв тип брифинг да се организира и предствави по такъв начин ,че да не остави място за съмнение ,макар и на по-прост език.
Това ,че някакъв облечен във власт ще иронизира  публично и с насмешка жени каквито и да са загубили всичко изобщо не предизвиква див възторг в мен.
Другите участници бяха доста по-обрани и професионални ,към тях нямам забележки

# 60 160
Не съм чела последните амнайсет страници. Гледах брифинга. Трудно ми е изобщо да говоря. Единственото, което кънти в главата ми, са "зеещи ануси"!!! 🤦‍♀️

# 60 161
Държанието на Ралица е психопатско.
Казва се, че детето и е убито от Калушев и сексуално употребено в миналото.Тя се хили и твърди, че е убит от филанкишията. Вярно е, че Леон са го спасили родителите на откачената му майка. Психопатът харесва само малки момченца, а Алекс вече порасва.
Коя беше възрастната жена в жълто? По някое време плачеше от изнесените факти.
Родителите на Алекс не търсят външни убийци.
Интересно е да отговори г-жа Асенова, как си е дала детето за отглеждане на Калушев от толкова малка възраст. По какъв начин и досега е облъчена от него. Дано Йорданов го обясни в някое студио.

# 60 162
  • в пералнята
А как разбрахте това за инцидента с дете, когато напуска училище? Това малко го смотаха заради разправиите в кое училище е учил ИК.

# 60 163
Какви по-големи факти искаш от това - да излъчат запис на разстрелите ли? Браво на криминалния психолог Росен Йорданов, класата си е класа! Ралица ще му дава акъл, тя е реалния убиец на синът си, но никога няма да приеме тази истина!
Нали знаеш какво са факти? Писмени доказателства, които могат да потвърдени. Видео доказателства. Дигитални доказателства. Криминални доказателства (ДНК, отпечатъци, фибри). Свидетели и свидетелски показания. Това са факти и доказателства, а не свободни съчинения на един идиот. Защото и аз мога да кажа, че Йорданов е педофил и убиец, но без това да е подплатено с нещо, което да го доказва, това са мои измислици. В момента ти вярваш на празни думи, а аз единственото, което искам, е това да бъде подкрепено с някакви факти. Нищо от тази пресконференция не беше подкрепено с такива. Тоест беше еквивалента на просто политическо шоу

Той много добре обясни фактите и доказателствата за това което те интересува, затова работят експерти и криминални психолози, а не разбирачи по всичко като вас!

# 60 164
Чета, че е образувано досъдебно производство за нарушения от училище Космос Peace
Дано да има някакви санкции, въпреки политическия чадър там.

Общи условия

Активация на акаунт