Отговори
# 60 270
Росен Йорданов - Убийствата под Околчица са извършени от Ивайло Калушев!
Да се чуе пак!
https://www.facebook.com/reel/1389919190013955
Тук казва, че Николай Златков не е взел личносто си оръжие подарено от маща му.

# 60 271
Ако е насилил сексуално дете или е блудствал с него, докато е бил гимназист, Майсторова прекрасно знае що за стока е бил синът й.
Знаела е, маймуната! Че и в САЩ са го изпратили чак! Ако съм запомнила правилно!

# 60 272

Данни за педофилия нямало ама сигурно имало, просто не ги намирали... дъно.

"Зеещите ануси" данни за какво са???

Това да видиш майка, която се хили на пресконференцията, на която се обяснява смъртта на сина й е такова падение, че повече няма накъде…

Ужас, отврат и потрес!
Казва се, че в едната стая имало огромен фалос, интимни душове, лубриканти, че са епилирани и на интимните места. Ралица избухна в смях и това е "майка"на мъртво дете.
Йорданов твърди, че Ламата освен тулкувците други не е допущал в стаята си. Ралица да си помисли дали е вярно или не.
Защо Ламата няма разтегнат сфинктер, а Ники и Алекс имат? Нали имал  проблеми с червата.

Питам се как някой продължават да вярват в химери?
Журналист попита как са стигнали до заключението за педофилия, на какви доказателства се базира? Разпененият Росен заяви, че са търсени лични архиви, защото обикновено при педофилия имало. Не са открити такива ама сигурно имало. Кое не ви е ясно? Обективно и стъпващо на факти ли ви звучи? Зададоха въпрос, това беше отговора.

# 60 273
Поредността на убийствата не дойде ли от Росен Йорданов? От съдебния лекар чухме пак колко е трудно да се определи датата на смъртта и нещо колебливо за времето, което се измести да съвпадне с датата в Петрохан. Как при всичките тия негови уточнения колко е трудно да се определи датата, успяха пък да определят поредността на смъртта на тримата...
От изказването на Росен Йорданов се оказа и че в ритуалното самоубийство половината поне не са знаели, че ще се самоубиват.

Да...и какво беше новото спрямо брифинга преди 6 месеца?
Случилото се в Българи с момичето.
Анатомичните неща, почти напълно доказващи педофилията.
Поредноста на убийствата на Оклчица. Първо Ники и след това Алекс. Два дена преговори с родител на момичето да се мълчи и да не повдигат обвинения. След март е търсен котакт лично с Деян, не успяват и съссъдействието на представляващият го адвокат го осъществяват. Два пъти лично и чрез адвокат, като Деян е разказал всичко каквото знае, че е ставало в групата. С човек в Италию /с помоща на италиянска страна/ не уточниха кой. Аз мисля, че с този, който е запознал момичето с Ники. Преди дни е разпитван и друг свидетел.

# 60 274
Абе Ралица може да е с нисък интелектуален потенциал, с мания за величие, обаче добре си е живяла толкова години по света, без да работи, правейки се на  на духовно извисен"артист", чак сина си продала, и сега си търси наследството...
Ще ѝ излезе през носа това! Всеки си носи кръста и вината за стореното...

# 60 275
Доктора изръси и поредния мит (лъжа) чрез внушение - че аналният секс води до трайно разширение на сфинктерът.
21 век, някой да твърди подобо нещо е смехотворно.
Слушах и не можех да повярвам какви безумия се говорят от 'експерти'. Точно ниво жълта преса.
То една изцепка само да беше, ами те цели 2 часа ръсиха безумия и разиграваха евтин цирк.

# 60 276
Sviken, от къде е тази информация, че Калушев е бил законен настойник на Алекс? И изобщо такова настойничество разрешено ли е в България?
Как приятел на баща ти ти става настойник, че и да е законно?

За това колко са били щастливи децата не ми дава душа да коментирам. Първо, защото това са много субективни неща и най-вече второ, защото всички знаем къде са сега и как са стигнали до там.

# 60 277
Не разбирам защо се пените толкова! Не слушахте ли какво казаха? Има аудио записи, има свидетелски показания, има дори видео записи( с лошо качество, но ги има) изясниха момента с момичето, има и записи в хижата от много преди това.
Да, има ги. И всички от тях противоречат на глупостите на Йорданов. Това е проблемът. За пример - Пламен убил Дечо и Ивайло и те не знаели, че ще умрат, въпреки че записите на камерите директно контрастират с тази "теория" или по-скоро - лъжа.

Sviken, мен не ме интересува защо възрастните са били там. Те така са си решили, искали са свобода, природа, спокойствие, тяхна работа си е това.
Интересува ме, как едно 10 годишно дете взима такова решение?
Според теб нормално ли е било, Калушев на практика да ги осинови тези деца и да си ги отглежда?
Не, не визирам Леон, визирам Алекс, който е живеел в хижата, а не при сейеството си последните около 7 години.
Защо не е ходил на училище?
Едно 10 годишно дете не взима такова решение, родителите му го взимат. Дали е морално или не, това е безсмислен разговор. Аз никога няма да си пратя детето да ми го отглежда друг, но има много хора, които не им се занимава с децата си по ред причини. Примерно за Валери знаем, че майка му (и той самият признава до известна степен), че е имал огромни проблеми с дрога и сближаване с лоши групи. Отделно няма никакви данни, че децата са били недоволни от това. Даже обратното.

Колкото до Алекс, не знам защо визираш него, след като семейството му не е обелило лоша дума за Калушев или че били недоволни от ситуацията. Алекс не е ходил на училище, защото се е занимавал с ходене в чужбина и обучение у дома. Отново, обучение у дома е доста популярна форма на запад. И отново - това не означава, че съм съгласен със самостоятелна форма на обучение, но милиони хора по света го правят. И много от тези деца са много по-умни и начетени от тези в училище. Така че не мога и да критикувам, въпреки че аз не бих предприел подобно нещо

Нито едно от тези неща не сочи нещо нередно, дали си несъгласна с постъпките на родителите или не.
Но според вашия прочит на видяното. Слушали сте избирателно ли или сте пропуснали какво беше казано-не са знаели, защото до 7 вечерта е имало все още разговори между калушев и родителите на момичето. Преговори, които не са довели до резултат добър за него. Имало е и разговори между него и тримата от Петрохан. Просто са разбрали, че този път няма да се размине. За кой кого убил на Петрохан ще коментираме, когато се включат с подробности за там.

# 60 278
Казаха, че са разпитали 150 свидетеля, вкл. един в Италия, вкл. и Деян е дал подробни сведения. Свидетелите са осветлили динамиката на цялата група. Това, освен аудио и видео записите, с които разполагат.
Най-накрая, в коридора, някакъв крещейки зададе многократно на РА въпроса- Защо си е дала детето на Калушев?!
От поведението на РА и СМ на брифинга ми се потвърждава мнението, че те са знаели за перверзиите на ламата.
Стана ми жал за възрастната жена, която избухна в плач, когато говориха за анатомичните промени на двете деца.

Макулеви ги нямаше, предполагам са знаели отдавна за резултатите от разследването.

# 60 279
Голяма каша стана днес. Разбирам Росен Йорданов, който базирайки се на чуто, видяно и тн, беше твърдо решен да смъкне героичния ореол на Калушев, хубаво, ама брифингът не е е затова дали Калушев е педофил или герой, брифингът е да се разбере какво се е случило с тия шест човека. Самият той каза, че другите не са подозирали за педофилията на Калушев. Какво изясниха днес тия хора, седнали до психолога....Щом ситуационната не е готова, защо се разрешава на психолога да твърди, че Пламен е бил избран и е бил екзекуторът., каква е тази бутафория. Тия хора имат близки и с лека ръка се твърдят подобни неща...Синът ви е убил другите...
Не се опитвайте да омаловажавате работата на експертите, защото РЙ представи в резюме експертиза, върху която са работили и други хора! Не е чуто и видяно на улицата или в сайта на бузов!

# 60 280
Абе, тука имаше няколко потребителки, които казаха, че като казаха, че като излезе истината, ще я приемат. Къде са? Ванне например беше една от тях. Даже трябва да се извини, така обеща.
Не разбирам как още има майки тук, които да тропат с крачета и да подлагат на съмнение работата на толкова експерти. Болни хора.

# 60 281

Защо Ламата няма разтегнат сфинктер, а Ники и Алекс имат? Нали имал  проблеми с червата.

Много добър въпрос, точно в десятката! Значи гелове, интимни душове и т.н. били на Калушев, щото имал проблем с червата, обаче неговият сфинктер затворен, а на децата "зеят"?! Сериозно ли някой го намира за логично, нормална и изобщо реално???

# 60 282
  • София
Всичко, което изброяваш за Алекс е незаконно и е такова с причина.
Нито родителите имат право да го поверят за отглеждане на чужд човек, нито пък въпросният може да го оснинови по собствено желание.
Алекс е бил записан като ученик в у-ще Космос, няма данни да е бил под каквато и да е индивиуална/домашна форма на обучение.
Въобще не е незаконно. Калушев, долкото си спомням, е офицален настойник на Алекс. Алекс е посещавал Космос. Обясних ти защо има отсъствията. Училището е решило да ги уважи. Това не е тяхна вина. Повярвай ми, ако училищата в България ги подлагаха под отговорност за отсъствия, сигурно 90% от тях щяха да изгорят.

Нищо такова няма, не пишете глупости. Няма никакви данни да е променяно настойничеството на Алекс, родителите му са отговаряли за него и са го зарязали при Калушев. Записването в училище, пътувания и други неща, които изискват тяхното съдействие, те са ги правели, съдействали са му. Но той не е официален настойник. Първо се запознайте малко с фактите, а после интерпретирайте.

# 60 283
Катта, как върви проверката на прокуратура в космическата люпилня за малки лами.
Ще обясни ли някой как от катастрофалния успех на малките космонавти на НВО през 2025 година, постигат отличен такъв през 2026? В кочината стават всякакви чудеса, само и само да не секват милиондаците от бюджета.

Докладвах Ви, разбира се.
Българският език явно не Ви е сила...   "Милиондаците"...

# 60 284
Sviken,осем годишното дете Леон пише ,че светът е чудовище. Определено не е бил аутист.
Бил е привързан към баба си и дядо си. По-късно се отчуждява от тях. Тази е причината да искат да го изведат от Ламата.
То според майките, които си харизват децата, уж му ги дават за лечение.
Да каже най-после Ралица причината и как е повярвала на този психопат? Та продължава да го защитава.

Общи условия

Активация на акаунт