Отговори
# 60 510
Там е проблемът, че вече повече от половин година упорито крият фактологията и ни замаяват с някакви пространствени, хипотетични, непрекъснато менящи се хипотези.
Ако фактологията отговаря на версията, защо толкова яростно я  крият?

# 60 511
  • софия
Да но това е някаква жълта статия ,нещо ми е под достойнството да коментирам новина с такъв произход,както и Бузов не коментирам...

Нищо жълто няма, експертизата е преразказана стегнато и служебно, без всякакви жълти изблици. "Гласове" са, мекко казано, силно политически пристрастна медия Wink , но "жълти" определено не са. Ако едните политически пристрастия правеха една медия жълта, по-жълти от Дневник и Клуб Зет нямаше да има... Та тъй като Дачков се гушка с текущото правителство, със сигурност има достъп до истинските документи, без да се налага да си украсява нищо. Прочети, щом те интересува. Това са наличните към момента официални данни в най-подробния си вид. По-официално няма да се появи, освен ако не пуснат пак я записи, я директно снимки от протоколите или нещо от сорта.
Не мога да не се съглася, че в тази статия са изложени обстоятелства. Тя звучи по-логично от цирка, който спретна днес политическият анализатор, ох, психолог.

Продължавам да не разбирам защо днес внесоха поредни противоречия и как в смъртен акт пишат една дата на смъртта, а после посочват доста по-различна.

# 60 512
На мен лично ми беше много интересно, как така според Йорданов, Калушев не бил хомосексуалист(само влечение към подрастващи момчета) , обаче имал труден живот заради отношението към хомосексуалните в предишните десетилетия? Даже каза, че няма нито едно свидетелство на мъж или жена за секс с Калушев. Също така школата Роук не е ли от началото на 90те? Значи отпреди 30 горе-долу години има школа за деца, ама "влеченията" му са започнали след 2020та? Или 30 години ги е държал в пълна конспирация и тайна?

Последна редакция: пн, 14 сеп 2026, 19:33 от Shockkk

# 60 513
  • София
Ми чети бре, пуснаха ти линк преди малко - пише го в експертизата - има установено насилие над малолетно лице. Със сигурност е установено. Затова се е гръмнал педофила и е убил и детето.
Ти прочете експертизата и аутопсията на телата? Може ли да я споделиш?
Експертизата са я чели журналистите, публикували статията днес. Нещо не им вярваш ли, мислиш, че някой ще ги съди ли - например Ралица. Да, ама друг път.
Калушев е педофил и убиец - доказано.

# 60 514
Експертизата са я чели журналистите, публикували статията днес. Нещо не им вярваш ли, мислиш, че някой ще ги съди ли - например Ралица. Да ама друг път.
Калушев е педофил и убиец - доказано.
Явор Дачков ли е "журналистът"? Ти шегуваш ли се? Сериозно те питам.

# 60 515
  • София
Този, който има достъп до нея. Не си ти слава богу, сериозно го казвам.

# 60 516
Няма да дадат повече фактология около станалото с момичето. Все пак то е непълнолетно. Кой точно - няма значение. И двамата са мъртви, иначе щяхме да разберем като им повдигнат обвинения.
Апропо, на брифинга казаха и дадоха пример до каква степен НЗ е копирал поведението на ИК. Така че, най-вероятно и двамата са имали някакво участие.

# 60 517
Добре ,значи правилно съм разбрала ,че вече говорим за двама пълнолетни сексуални насилника -Калушев и Златков?

# 60 518
Този, който има достъп до нея. Не си ти слава богу, сериозно го казвам.
Тоест и ти, по подобие на клоуна Йорданов, реши да си говориш наизуст, без никакви реални факти?

# 60 519
Добре ,значи правилно съм разбрала ,че вече говорим за двама пълнолетни сексуални насилника -Калушев и Златков?

Не само сексуални. Насилници.

# 60 520
  • София
Пука му на Йорданов за твоето мнение, както и за на другите, подкрепящи сектата.

# 60 521
Този случай вече е влязъл и в световната криминалистика, но сме първенци с майка, построила паметник на насилника на собственото й дете. Това почти като Стокхолмски синдром.

# 60 522
Черешки, не се връзвайте на очевидни провокации на някои активизирали се днес профили. Целта им е да заключат темата.

# 60 523
Пука му на Йорданов за твоето мнение, както и за на другите, подкрепящи сектата.
Дреме ми какво му пука на Йорданов, той е просто една политическа пионка, за която всеки човек с две мозъчни гънки знае от много отдавна. Също като Дачков. Аз те питах теб какви доказателства имаш за твърденията си и ти не излезе с нищо освен "Дачков така ми каза". Само че "Дачков ми каза така" не е сериозен аргумент.

# 60 524
И все пак...все си мисля, че можеше да  открият по рано кемпера...Не  отрекоха за течната кръв в ботуши...Завоалираха...

Общи условия

Активация на акаунт