Отговори
# 60 525
  • София
В училище Космос са на държавна хранилка. За да обучават фиктивно деца и да им издават фалшиви удостоверения за завършен клас. Казаха го днес на брифинга.

# 60 526
Пускайте нова....

# 60 527
По Нова доцент Велинов - участвал в експертизата

# 60 528
Този случай вече е влязъл и в световната криминалистика, но сме първенци с майка, построила паметник на насилника на собственото й дете. Това почти като Стокхолмски синдром.

Ралицата е особен клиничен случай. Почти я съжалявам.

Преди няколко месеца спрях да чета темата,че беше станало  непоносимо. Върнах се днес, за да кажа ' I told you so!", гледам,  ми то същото.
Дето се вика, нищо не очаквах, и пак се разочаровах.

# 60 529
Добре ,де ...помогнете ми да осмисля нещо...вие как го разбирате това с момичето? Като сексуално посегатвлство към нея от Николай ли? Калушев няма интерес към никакви момичета ,само момчета ...Правилно ли  разбирам ситуацията?

Не знам какво се е случило, но според коментираното назад и написаното от Ла Фарина, момичето е изнасилено с вибратор от Калушев. Не помня дали е било пред всички.

Йорданов твърдеше, че другите от групата, с изключение може би на Ивей донякъде, не са били изобщо в течение на педофилия.. Не вярвам да се случи нещо подобно пред всички просто ей така...

Под "всички" имам предвид Калушев, Николай и Александър. Тримата от запаса не са били там (в Българи), за да се е случило и пред тях.

# 60 530
Обаче самите експерти не са убедителни в това. Защо е това застраховане със 100 %. Да не ги съдят ли, да не ги опровергаят ли други доказателства? Защо е тази несигурност? Ако това е вярна интерпретация, защото аз брифинги не съм го гледала.
" Съдебномедицинското изследване не може категорично да установи дали е имало полов акт, тъй като при определени условия биологичните следи се разграждат много бързо. Това обясни съдебният медик, коментирайки резултатите от извършените експертизи.

По думите му наличието на семенна течност трудно може да бъде доказано, ако изследването не бъде направено в първите часове след евентуален полов акт с еякулация.

При прегледите не са установени пресни травматични увреждания. При две от изследваните лица обаче е констатиран зеещ анален сфинктер и изглаждане на гънките на места. Експертът подчерта, че тази находка сама по себе си не е категорично доказателство за извършвани анални полови сношения. В същото време при изследваните не са установени заболявания или други патологични изменения, които биха могли да обяснят състоянието. Прегледът на наличната медицинска документация също не е дал данни за подобни заболявания.

Според съдебния медик установената находка би могла да бъде резултат от травматични увреждания, натрупвани във времето. При подобен процес мускулатурата на сфинктера може постепенно да се отпусне, а характерните гънки да се изгладят, без към момента на прегледа да има пресни травми.

Експертът отново уточни, че медицинската находка не позволява със 100% сигурност да се заключи, че причината са анални полови сношения."

# 60 531
Сив плъх, почти на 100% попадение имаш в хипотезата! Само дето момичето е било за НЗ.  Което не променя драстично концепцията на изродщините, случили се в сектата!

Сивият плъх предположи, че или Алекс, или Ники, даже в това не е сбъркал.

# 60 532
А доказателства за педофилия има много - да си чел темата, писано е многократно включително и днес.
Не разбираш ли колко смешно звучат тези две изречения заедно? А и аз с нищо не те провокирам, просто те помолих да дадеш експертизата и медицинската аутопсия (или дигитални отпечатъци или каквито и да е криминални отпечатъци), доказващи, че Калушев е педофил (или въобще хомосексуалист) и ти не успя. Както останалите, вярващи на свободни съчинения, ти реши да се довериш на шепа идиоти пропагандисти, вместо реално да помислиш по въпроса малко.

Подкрепям и мисля, че е излишно да се отговаря на активизиралия се Sviken.
Това е смешно. Пиша в темата от самото й създаване. И задавам нормални въпроси, на които очаквам отговор, но не на базата 'една жена каза'. Просто сега нашите управляващи решиха да отворят тази тема отново, за да замажат глупостите на Йотова, помилваща наркотрафиканти.
+100000000
Благодаря Ви за смисления пост. Царят е гол (гола).

# 60 533
След тоз брифинг имам чувството, че ако някой има нужда от полиция, полицаите ще дойдат и ще му кажат да изчака психолога...

# 60 534
Черешки, не се връзвайте на очевидни провокации на някои активизирали се днес профили. Целта им е да заключат темата.
Каквото и да правят, дори да заключат темата, НЕ МОГАТ ДА ПРОМЕНЯТ ФАКТИТЕ! А те бяха казани днес! Истината е, като водата!

# 60 535
Подкрепям и мисля, че е излишно да се отговаря на активизиралия се Sviken.
Черешки, не се връзвайте на очевидни провокации на някои активизирали се днес профили. Целта им е да заключат темата.

И аз подкрепям! Щом чак почнаха да се регистрират днес, за да провокират, ясни са нещата.

Черешки, 🍒 я малко внимание, моля! Стегнете редиците!  Вие можете! Дръжте печено и не поддавайте на провокации! Игнор! 💪 🍒🤗

Каквото и да правят, дори да заключат темата, НЕ МОГАТ ДА ПРОМЕНЯТ ФАКТИТЕ! А те бяха казани днес! Истината е, като водата!

И тоя лаф НЕ е на Калушев! Поредната му лъжа, да се прави на много остроумен и велик!

# 60 536
До днес се спореше, че Калушев не е убил момчетата и не се е самоубил, а всички са били жертва на външен извършител/и. Спореше се, че Калушев не бил педофил и не е блудствал с момчетата в хижата. Момичето беше наричано саркастично “насилена девица”.
Днес все едно никой никога не е водил такива спорове, няма учудени от информацията от брифинга. Централна тема някак стана поведението на Росен Йорданов.
Моят извод е, че наистина изненадани днес няма, включително майките и Йончев. Тогава защо бяха цирковете в темата?

# 60 537
Според мен Ралица си измисля това, което представя за цитати на Калушев Simple Smile
Измислени цитати, мазни ИИ генерирани снимки и клипчета, агнешки глави и очи... Но жълтите я поощряват, явно търсенето определя предлагането.

# 60 538
  • софия
Днешната пресконференция направи поредни противоречия между официално издадени вече документи и "нови" прозрения на разследващите - https://offnews.bg/temida/lazhite-na-prokuraturata-oprovergani-s … menti-874651.html
На кое да вярваме в крайна сметка? Уж все професионалисти изготвят и разказват.

# 60 539
  • София
По Нова доцент Велинов - участвал в експертизата
И четиримата експерти - психолог, сексолог , психиатър и теолог са на едно мнение относно заключенията на четворната експертиза. Няма различия в заключенията им. Противоречия не е имало. Това каза психиатърът вещо лице.
Емоционално и психологическо насилие над децата. Тежка нарцистична психопатия. Става дума за педофилия - децата са манипулирани, за да приемат сексуалната връзка с насилника.

Общи условия

Активация на акаунт