Отговори
# 60 750
Лъжат си жълтите, опитват се и те като ламата си да манипулират, явно той е оставил своите нелечими следи във всяко жълто сърце.

# 60 751
  • в страната на чудесата
Явно сръбската или вселенската мафия е закъсняла…
Впрочем методите на сексуално подчинение са добре известни и при възрастни и при хетеросексуални, вкл. в дисфункционални семейства…
На мен този случай ми прилича (като генеза) на случая Брейвик. Възможно е самият Лама да е преживял насилие като дете.
На брифинга казаха, че калушев е очаквал да го чака полиция на Петрохан.

# 60 752
https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/23560461

Според 24 Калушев направо е изнасилил момчето, заради което е трябвало да напусне френската. Твърди се също (от свидетел), че Калушев всъщност изобщо не е бил близък с майка си, но с баща си - много. Свидетелят твърди, че е виждал снимки на двамата Калушеви в компанията на голи момчета. Може би това са снимките, за които бяха изтекли намеци сред жълтите медии след парламентарното изслушване напролет.

Както говорихме вчера, Николай е бил хетеросексуален... Ако Ралица не го беше дала на Калушев, сега щеше да е жив, да има съвсем нормална връзка. Вероятно и Александър.

Родителите на останалите деца трябва да вдигнат паметник на Валери.

Кирил Борисов от 24 часа в БНТ - https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/23561415

Последна редакция: вт, 15 сеп 2026, 08:41 от EmmaT

# 60 753
  • Варна
Явно сръбската или вселенската мафия е закъсняла…
Впрочем методите на сексуално подчинение са добре известни и при възрастни и при хетеросексуални, вкл. в дисфункционални семейства…
На мен този случай ми прилича (като генеза) на случая Брейвик. Възможно е самият Лама да е преживял насилие като дете.
На брифинга казаха, че калушев е очаквал да го чака полиция на Петрохан.
Казаха е нещо като да е истина ли, понеже това не е факт, а лична интерпретация на РЙ? Че нали на хижата са били останалите, нали ще му кажат ако има полиция? Откъде е тази информация на РЙ, пак по картинка ли? А не е ли възможно да кажем, да са имали среща с някой по друга причина и затова да не са се прибрали и да са бързали за Околчица или тази версия по не върви? Значи със същата вероятност и драматичен тон виждате ли проблем да се съобщи това на брифинга?

# 60 754
  • при Arctic Monkeys
Спомнете си и случката, преразказана от негов познат от 90-те, когато е изнасилил момче от провинцията и то след това се разболява/полудява.
Ивка, ще потвърдите ли, че не сте ʼпедагогʼ? Нищо лично, чисто любопитство.

# 60 755
Спомнете си и случката, преразказана от негов познат от 90-те, когато е изнасилил момче от провинцията и то след това се разболява/полудява.

Спомняме си. Още колко ли живота е съсипал - 10 годишното дете преди 35 г., Деян, Валери, Леон, двамата сина на Ралица, Александър, имаше един Кьониг от будисткия форум...
И благодарната майка Ралица му вдига паметник.

# 60 756
  • при Arctic Monkeys
Туй за добро утро.

# 60 757
Защо зам-директор? Направо директор да го правят, иначе как ще опъва кабелите Simple Smile

# 60 758
Ето така се обясняват неща от такъв характер на масовата публика ,с професиоанализъм и такт.Ако бяха пуснали този човек вместо пенявещия се нещата щяха да бъдат мноого по-добре за тях.

# 60 759
  • София
Ето така се обясняват неща от такъв характер на масовата публика ,с професиоанализъм и такт.Ако бяха пуснали този човек вместо пенявещия се нещата щяха да бъдат мноого по-добре за тях.
Ми не съм съгласна. Ситуацията с клакьорите на брифинга беше овладяна единствено благодарение на действията на Росен Йорданов. Тази клика начело с Йончев беше там само, за да провали брифинга. Е, не успяха.

# 60 760
  • my own world....
Да, и аз съм на мнение, че при комуникация с двете родителки и владко йончев трябва психиатър!
Росен Йорданов е известен с това,че се "пали". Това не означава, че не говори с факти.

Аз не мисля, че ще чуем позиция на ЯМ. Изолде пък изобщо изчезна, а можеше да внесе накратко яснота.

Нали правилно чух в цялата дандания, че се чакат резултати за гъби и др?

Последна редакция: вт, 15 сеп 2026, 08:20 от Lady_A

# 60 761
Брифинга беше цирк, да, но пък сектата си е Туин Пийкс. Надявам се самоличността на момичето и семейството й да останат тайна. Болния мозък вече е мъртъв,  но луди все още го следват и ще му подражават. Доста тъжно.
Приветствам търсене на истината от близките и разбирам, че им е много тежко. Но реакциите им са извратени и определено очаквам от тях лоши неща.

# 60 762
Ако бяха пуснали този човек вместо пенявещия се нещата щяха да бъдат мноого по-добре за тях.
Ако ги нямаше жълтите, да. Но в тази обстановка, тези професионалисти щяха да бъдат изядени от тях и пресконференцията да бъде провалена. Йорданов я спаси.

# 60 763
Опитаха да обвинят момичето, че е внедрена агентка на ДАНС и ГДБОП...
След вчерашния брифинг ще се смахнат още повече.

# 60 764
Ламата със сигурност е имал и други жертви в земния си път, които няма да се появят от срам,със сигурност са деца, а децата мълчат. Този човек е бил болен и то тежко психично болен. Децата ги е превръщал в кукли по свой вкус- дългокоси, женствени и гладко избръснати, сигурно е изпитвал изключителна наслада дори само да ги гледа и докосва. За анонимната мис и Ивка - дано и двете не работите с хора и животни, дори и с растения. Миската е от сектата- използва същите изрази - “свободни съчинения “и “ Всичко е лъжа”  за труда на толкова специалисти застанали с имената и лицата си, е като не ви изнася друго не можете да измислите , сектанти побъркани. .Безполезно е да им се обяснява нещо -същи Софийки и Ралички- брейнуош .

Общи условия

Активация на акаунт