Отговори
# 61 590
  • София
Хора, кокорчо ни навестява тези дни тук. Или неговия дух🤣🤣🤣
Данс, Данс, Данс ... дас данс... Таз песен си пее....

# 61 591
Да излязат така наречени лидери на уж" демократичната общност" и да се разграничат, но и това не смеят, много от последователите им са от жълтите.

# 61 592
Според мен спонсорите са били наясно със склонността на Калушев към малки момчета, но както много други негови познати, роднини и пр. не са видели проблем в това. Спомнете си изказванията за децата в медии и социални мрежи на различни спелеолози, на негови познати от 90-те години - знаело се е отдавна, хората са говорили, а София не е голям град.

# 61 593
  • my own world....
За мен - търсене на отговорност от Ралица Асенова е приоритет.
След това да се завършат проверките в Космос и да си понасят наказателна,  а не само админитравна отговорност директор и учители.
И постепенно да се вадят виновните със заметените сигнали и вся остальная сволочь

# 61 594
Това е от старите брифинги. Не знам защо се говореше за три самоубийства в хижата.

"По оръжията, намерени на местопроизшествието, е открито ДНК на тримата починали. По ръцете на двама от тях са установени барутни частици, а по дрехите – капсулни микроследи."

# 61 595
Няма ли как да сезираме Прокуратурата, ако тя сама не се сезира, защото нещата вече излизат от контрол! РА и сие трябва да бъдат спрени, защото нанасят огромни щети на обществото! Не им стига, че затриха децата! Тайс, къде си!? Спешно трябва да се направи нещо!!!

Прокуратурата е напълно компетентна да се самосезира сама. Всъщност, ако има престъпление, досега да се е самосезирала. Ако няма желание, вашият сигнал ще потъне на купа с къщи за тъщи, барселони и т.н.

# 61 596
Валерия Велева се оттегли от инициативния комитет ( не мисля, че изобщо имаше там място, ама е все тая, щото не са ми по сърце), но застава зад публикацията си.

Боклук е тая, пак не е разбрала защо се възмутиха хората.

П.п. Наистина нямаше нужда Бенатова да завира телефон в лицето на Майсторова, но това си е лично мое мнение.

# 61 597
  • при Arctic Monkeys
Няма ли как да сезираме Прокуратурата, ако тя сама не се сезира, защото нещата вече излизат от контрол! РА и сие трябва да бъдат спрени, защото нанасят огромни щети на обществото! Не им стига, че затриха децата! Тайс, къде си!? Спешно трябва да се направи нещо!!!

Прокуратурата е напълно компетентна да се самосезира сама. Всъщност, ако има престъпление, досега да се е самосезирала. Ако няма желание, вашият сигнал ще потъне на купа с къщи за тъщи, барселони и т.н.
Ако не се сезира, ще се намери кой.

# 61 598
Аз също смятам, че спонсорите не са знаели какво се случва зад стените на втория етаж.
И да не са знаели, са финансирали, легитимирали и въоръжили Калушев и групата му, срещу определени услуги, част от които, разбрахме, са били магии... И това са хора, които имат претенции, че са по-по-най, и искат да управляват държавата...
Много е просто, не гласувайте за тях, не им удовлетворявайте претенциите.
Пак да повторя - по чие време Калушев и баща му се вихрят безнаказано? По чие време и с чии шефове са смачкани сигнали и разследвания в ГДБОП и прокуратура?

# 61 599
Напротив, голяма нужда имаше, Майсторова много добре е знаела всичко и нека и видят всички наглата физиономия.

# 61 600
Sviken, приемам, че имаме разлики в заключенията. Ти не приемаш моите, а аз твоите. По това няма да споря, нека последната дума е твоята.
“Цитат
За Радев - председателят на Балканка и до него (респ.до неговата администрация) е подавал сигнали срещу “Агенцията” на Калушев. Без реакция.
Откъде е тази информация?”

Интервюто на председателя на Балканка за Дарик. Надявам се, че помня правилно медията. За всеки случай провери, ако искаш. Мисля, че е подавал сигнали в продължение на няколко години към всякакви институции и при различни правителства. Реално беше разочарован от бездействието на всички.

# 61 601
Напротив, пазели са си папката ИК до подходящия момент. На никого не му е пукало за децата. Виж, че и сега не обявяват сносно фактите, оставят да изтичат подходящите документи. /без да съм догледала последната пресконференция/

# 61 602
Моля за линк към цялата прес-конференция.
Само части виждам.

# 61 603
Ще познаеш феновете в темата по "критичното мислене" и "много ми е неприятно да го кажа, ама е трябвало гинекологичен преглед за момичето".
Също така смениха стилистиката, станаха емоционални (или се напрегнаха) - въпросителен знак, последван от удивителен. Преди публикуването на експертизата се придържаха към по-официални, доказателствено издържани постове.

# 61 604
  • София
Моля за линк към цялата прес-конференция.
Само части виждам.

https://www.youtube.com/watch?v=K07c0Vslnmg

Общи условия

Активация на акаунт