Отговори
# 61 605
# 61 606
  • Сф
Няма нищо лошо в религията, учи на морални ценности най- малкото. Това, че разни откачалки гравитират около религиозни групи е отделен въпрос. Непознаването и също води до залитания. Например моето дете е в училище, където изучават традиционни ценности и религия в някаква степен. Положителното е много повече от евентуални издънки на някой или някъде по подобни признати общества. Тук в случая освен ДС основата ми се струва ,че наистина е секта ,толкова хора с различен статут при тоя. Щом и директорката е ходила редовно.. за ВТерзиев помня някой писа тук,че се увличал от будизъм. Бащата на момичето и той..кои и колко ли са другите от сектата ме интересува ? Така мога да си обясня защо са дарявали. Обиколили света,  образовани , никакъв критичен поглед към сектата. Свещенна простота!
Набързо прехвърлих експертизата. Ще чета пак. Полезно ми беше в частта с педофилите, те са сред нас ,трудно е да се набедят. Чудех се и кое е това 2ро училище, щото сменната е 4та работническа. После се сетих и за другото вечерно на пазара в 13 то, май то беше второ. Но това беше дупката на дупките по онова време. Като те изгонят от 3та сменна и отиваш там. Направо на хероин си ходеха примерно. Ако стигнат до там. Възможно е просто бащата да е подсигурил дипломата оттам. Защото там как да кажа ,никой не завършваше, отдаден на пороците си. Просто пълни аутсаудери и психични бяха там опитващи се да завършат. Това ми говори много за личността на ИК. Още от тийн си е бил мега зле и то при все връзките на баща си. После таткото и пари е налял явно от някоя фирмичка да продължи безметежното съществуване на Калушев в нищоправене.
Ех, ако не го бяха поддържали финансово още отначало нямаше да стигне далеч.. Елитарна гнилоч обединена от собствен религиозно - шамански култ. Няма да се отрекат от него защитниците, промити са мозъците. Искам да чуя пак Терзиев как ПАК би дарил...много задушевни техните отношения с групата в замяна на? Гъбки, чайче, снимки , страсти, отвъден живот в рая ? На какво?
Позор!

# 61 607
ДАНС означава държавна агенция за НАЦИОНАЛНА сигурност, и доколкото знам, не й е работата да се занимава с педофили, ппеерасти, гурута, перверзници, шамани и откачалки. За тая работа си има полиция,прокуратура, ДАЗД... Освен, ако не е имало сигнал в ДАНС, че Терзиев се кани да си приватизира ТЕЦ София чрез Калушев, или че същият притежава ядрени ракети в тунела под хижата, или че внася рекордни количества дрога от Мексико, или че готви държавен преврат по заръка на Путин, или че е откраднал левовете за унищожаване в БНБ, или че готви атентат, или че от някое министерство на сглобката му м
превеждат милиони държавни средства без основание ... Все неща, касаещи националната сигурност. Това все едно да обвиняват ДАНС, че не са неутрализирали навреме някой евангелистки пастор, че е злоупотребявал с деца в някоя забутана ромска махала, в която външни хора не се допускат.

# 61 608
Моля за линк към цялата прес-конференция.
Само части виждам.
По добре изнесената експертиза прочети.

# 61 609
И аз мисля, че са знаели тримата придворни, точно затова покорно и изпълняват заръката.

Затова и всичко изглежда толкова непланирано, хаотично и нескопосано, щото спусъкът от Българе дава спешност на нещата. Затвор или самоубийство. При самоубийството умираш "невинен" за себе си. За другото ще изгниеш. За калушев и двата варианта са означавали край на соаретата му с деца. Гнус пълна.

Велева е напуснала инициативния комитет.

Искам оставката на Терзиев аз. Или поне публична позиция с оглед новите разкрития. Да не се ппави на умряла лисица.

# 61 610
Само да Ви кажа, че Терзиев е нямало как да приватизира Топлофикация. Еднолично. Поне това да му спестим като подозрение.

# 61 611
# 61 612
ДАНС означава държавна агенция за НАЦИОНАЛНА сигурност, и доколкото знам, не й е работата да се занимава с педофили, ппеерасти, гурута, перверзници, шамани и откачалки.
Можеше ли да напишеш нещо по-грешно от това? Точно работа на ДАНС е да се занимава защо НПО група притежава стратегическа граница на България и как може тази група да се сдобие с цял арсенал от оръжия и специални привилегии. Прокуратурата се занимава с разследванието, но ДАНС е тази, която трябва да установи нарушение и да алармира за това. Тук не става въпрос за някакъв битов скандал, а за група, която е имала огромно политическо влияние поне в последните 10 години, да не кажа много повече.

# 61 613
Сетих се още какво искам: РЕГИСТЪР на педофилите! Извинявайте, фенове на пепедебе, това Е необходимост!
Кой мислиш, че трябва да направи такъв РЕГИСТЪР?

Първо законодателят - НС. Нататък не съм сигурна в ресора на кое министерство е правилно: дали на Правосъдието, дали на Здравеопазването.

Последна редакция: ср, 16 сеп 2026, 15:34 от Mama xxl

# 61 614
Терзиев направо ми опротивя, даже намирам някаква прилика с ламата в излъчването - едни такива загладени, леко смотани и на пръв поглед благи физиономии, а зад тях се крият изключително нагли, безсрамни и безскрупулни индивиди.

# 61 615
  • my own world....
Сетих се още какво искам: РЕГИСТЪР на педофилите! Извинявайте, фенове на пепедебе, това Е необходимост!
МВР ще го поддържа, но държа да е публичен, както в Щатите и Южна Корея.

# 61 616
  • София
Григор Лилов дали сега ще измисли и пише  нещо, някоя нова конспирация? След тунала, левовете в БНБ, много подробен беше.

# 61 617
  • София
Само да вметна, че ако в момента имаше регистър на педофилите, Калушев нямаше да фигурира вътре докато беше жив. Пак до работата на институциите опираме, ама...

# 61 618
Регистър има. Даже сега чета, че февруари-март е имало обсъждане да стане публичен. Ако не ме лъже паметта, май служебното правителство беше тогава.

# 61 619
Да излязат така наречени лидери на уж" демократичната общност" и да се разграничат, но и това не смеят, много от последователите им са от жълтите.
Не е вярно, ама не са ти в балона, явно.

И кой го блокира, та плюеш политически?

Общи условия

Активация на акаунт