Отговори
# 61 770
Ако на 10.02.2026 бяха публикували показанията на бащата на момичето, нямаше да прочета и един ред повече за този комплексиран изрод педофил, заобиколил се от някакви измислени мижитурки, кланящи му се по цял ден и вдигащи някаква верига, моля ви се!
Превърнаха в герои шайка посредствени аутсайдери! Единия шизофреник, другия без пишка, а третия бил толкова умен, че по цял ден командвал останалите двама.....дали са измели и измили чиниите.....
Тоя народ тотал е изтрещял!
Коментарите са мерзки и унизителни!
Към златното слънчице Теа, това крехко дете, единственото споделило и самоспасило се!
Аз съм жена и майка!  Срам ме е какви неща чета!
Разбира се " Викинга 'Ралица много добре знае, че атаката е най-добрата защита. Затова така яростно напада всички....
За мен прокуратурата трябва да се самосезира и да я разследва като каква е съветвала и препоръчвала  Ламата и на други деца.... за сводничеството на нейното и превръщането му в чудовище не съм аз тази, която на тази земя бих я съдила, но за чуждите.....за въвеждането им в заблуждение.....това ТРЯБВА да има последствия!
ОТВРАТ

# 61 771
"Дори и да допуснем, че ИК е педофил" - как се нарича това явление?

Шок🙂

# 61 772
дори и да допуснем, че е педофил ИК
Брей, голяма щедрост. Да допуснем вика. Ей така, не е много вероятно, но в интерес на спора, нали?

Нямате срам, ей. Дано и деца да нямате, че направо не ми се мисли...

Последна редакция: ср, 16 сеп 2026, 22:16 от The One True King

# 61 773
Видяхме я Миролюба да снима от един метър 80 годишната Майсторова(която е майката на Калушев, забележете тя не е педофил), Ам чакайте разследващата журналистка Бенатова не трябва ли да търси сензация от разследващите, както правят всички нейни колеги навън, а не да търси физиономията на 80 годишна майка(дори и да допуснем, че е педофил ИК) Хайде нема нужда.
Тя е ПРИКРИВАЛА педофил, а жертвите му е канела на неделен обяд, като добра и мила баба. А всъщност е вещица.

# 61 774
Не ми стана ясно от пресконференцията, не мога да изчета последните страници дали е коментирано, интересно ми е да разбера как Ивей и Пламен са били склонени да се самоубият. Доколкото разбрах, само Дечо не е знаел, че предстои ликвидиране. Съобщиха, че те са били с нисш ранг и не са знаели за нещата, които са се случвали, тогава как така са убедени да подпалят хижата и да сложат край на всичко?
Прочетете експертизата и показанията на бащата на насилваното момиченце и ще ви стане ясно.

# 61 775
СМ цял живот е избягвала да чуе и види, това което чува сега, в смисъл прави каквото искаш, не искам да го знам. Но дълбоко в себе си е била наясно, включително смятам , че е водила разговори на тази тема с ИК след сигналите за малкия Л. ("...не е Л., момиче е в твоя чест") като вероятно го е съветвала да не се обгражда само с момчета. Като контекста не е бил педофилия, тя се е правила, че вярва на идеите за обучение в алтернативна среда и т.н. Според експертизата е изопачила някои неща при разпитите, с цел да запази репутацията и егото. Характерът й е изписан на лицето.

# 61 776
Учебник по психиатрия може да се напише на база на тоя случай, страшна работа... Обхваща всички отклонения, даже и неоткрити досега такива.

# 61 777
Смятате ли, че Майсторова не е била наясно с отклоненията при сина и?

Значи, той живее в хижа само с мъже, отглежда чужди малолетни деца, срещу него има подаден сигнал от роднини на едно от тези деца.
Дори да приемем (с много усилие), че не е била сигурна преди сигнала за Леон, след него не знам какво лично мен може да ме убеди, че не и е светнало.

# 61 778
Видяхме я Миролюба да снима от един метър 80 годишната Майсторова(която е майката на Калушев, забележете тя не е педофил), Ам чакайте разследващата журналистка Бенатова не трябва ли да търси сензация от разследващите, както правят всички нейни колеги навън, а не да търси физиономията на 80 годишна майка(дори и да допуснем, че е педофил ИК) Хайде нема нужда.
О, има нужда, има. Тя е отгледала и формирала това чудовище, тя се бута в светлините на прожекторите.Fuck around and find out, дето се вика.

Не, няма нужда. Няма нужда и останалите да се превръщат в чудовища. Това не беше ОК. Майсторова с държането на царицата майка ще си отнесе. Нямаше нужда Бенатова наистина да застава на метър от нея. Можеше да я снима и по отдалече. Беше си провокация.

# 61 779
  • при Arctic Monkeys
Учебник по психиатрия може да се напише на база на тоя случай, страшна работа... Обхваща всички отклонения, даже и неоткрити досега такива.
Единствен паметник на педофил.
Майсторова е много наясно. Поведението и е отвратително.
Тъпо е за възрастните родители на тези от хижата.

# 61 780
Аз все още чета експертизата и си мисля... за възможна причина ЯМ да повярва на официалната версия. Може би най-накрая ХМ е споделил повече за живота му с групата през онези два месеца.

# 61 781
Кой казва, че ЯМ е повярвал на официалната версия?

# 61 782

Има материал и за учебник по социална психопатология.

# 61 783
Искате да кажете, че не е знаела, защо синът и се е наложило да напусне престижното си училище? И не се е сещала, какви са тия "внуци", дето и ги води? Да, бе. Може да е всякаква, но не е тъпа.

# 61 784
  • my own world....
То се видя и Майсторова що за маминка е била. Никаква. Тя е от типа хора, които им е важно как изглежда тя в социума и й е дошло дюшеш синчето да е свряно в джунглите или планините. Все пак странничък е бил. Не че е имала връзка с него, принудена по роднинска линия...

Общи условия

Активация на акаунт