Отговори
# 61 905
За Ник Рей се твърди от хора, които са го проучили, че е някакъв фалшив профил, посочил университет, където е завършил, но в който не са и чували за него и изцяло ползващ ии за съчиненията си. Снимките му, личните, са до една дело на ии, ако ги поразгледате!
Ник Рей е всъщност професор!
Ами оказа се, че не е! След официално запитване да университета.

# 61 906
Аха, точно обикновената гражданка Иванова (примерно) няма как да не знае кога ДАНС, кога местното районно, кога АЗД и кога останалите "репресивни" инструменти на кочината ще отидат да тормозят добрия чичко Калушев Simple Smile

Представям си каква ревност е изгаряла жените около Калушев, че някоя друга му е била полезна без да дава биологичното си дете.

# 61 907
  • София
Не е прецизно за теб? Специалист ли си в някоя от областите, чиито специалисти са правили експертизата? Поне в една? Иначе няма никакво значение дали за теб е такава или не.
Да, лесно е да се прави анализ, след като знаеш вече какво се е случило. И всичко се натаманява според крайния резултат.
Напр. се критикува това, че хора на 50 не са се отчитали на мама и тате всяка седмица. Или че са се изолирали от "правилното" общество.
Впрочем, имаше някакъв криминалист Савов (не зная дали действащ, бивш или нещо друго), който твърди, че е постановка. Но отбор Ягодка нямат вяра на експерти, ако не защитават тяхната теза.

За още "несхваналите", подесетвам - разделям пдф историята на Калушев от (само)убийствата

Последна редакция: чт, 17 сеп 2026, 11:20 от Cuckoo

# 61 908
  • София
Бащата има запис. Подозирам, че скоро ще го чуем и него...

След този пост, вече съм сигурна, че теча на експертизата не е от прокуратурата, а точно от жълтите. Те имат документа. Шернали да го с жълтурите, може и някой лев да са изкарали за каузата си.

# 61 909
  • София
Отвратително, жертвите виновни, нямало доказателства, хората, които пишат за пдф, били тролове...
Да припомним и гостуването на един гуру в МОСВ, по времето на Сандов /гурото е облечен в жълто между другото/ кой ли го е намерил и поканил в министерството?!
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 17 сеп 2026, 11:14 от milka22

# 61 910
Всичко ще изкарат накрая и ще стане още по-гнусно, но явно няма как. Някой хора държат да гледат гаври и оргии с малолетни. И пак ще кажат, че всичко е изфабрикувано и мафията ги е убила. Безнадеждно е.

# 61 911
Мъртвец няма как да бъде изправен в съда, за да му повдигнат обвинения, сладури. Ама можете да се обърнете към съдебен спор.
Това е много удобно извинение. Ами Деян? Той е бил част от тази група и е имал що-годе някакви знания какво е ставало в нея. Родната прокуратура си го пусна да си ходи в Мексико. Ами всички от ДАНС и МВР, които са потулвали сигнали и са им дали цял арсенал от оръжия? Все има виновни по веригата. Дори и да не са знаели какво прави Калушев, със сигурност има много въпроси, които да се задават как подобна група може да окупира важна за България граница? Това не активира ли малко неврони в твоя мозък? Отделно, прокуратурата може да докаже как са стигнали до тези заключения, но не го прави. Нали всички сме наясно, че Калушев не е бил някакъв призрак. Имал е телефон, лаптопи, други вещи и т.н.

# 61 912
  • при Arctic Monkeys
За Ник Рей се твърди от хора, които са го проучили, че е някакъв фалшив профил, посочил университет, където е завършил, но в който не са и чували за него и изцяло ползващ ии за съчиненията си. Снимките му, личните, са до една дело на ии, ако ги поразгледате!
Ник Рей е всъщност професор!
От кой университет? НБУ, или някой онлайн.
Ивей също беше адвокат, участвал в делото с Росатом. Ама друг път.
Ламата също има една страница титили.

# 61 913
Simple Smile Ивей дори беше осъдил България по делото с Росатом. Оттам бяха и митичните милиони хонорар.

Рано или късно някой ще събере всички лъжи, които се пробутваха от тролските фабрики в опит петроханците да бъдат канонизирани.

# 61 914
  • София
Кой бил предупредил ламата за сигнала за Л.? Майката, много ясно.

Хахха, тоя Сандов верно ли е поканил Садгуру в министерството? Майко мила! Сега, аз съм изключително паранаична относно всякакви авторитети, недолюбвам специално източните учения и избягвам всякакви гурута, но този гуру го знам Simple Smile от километри му личи, че е изключително комерсиален, неуважителен към хората, които му дават парите си да слушат глупостите му, надменен. Гледала съм няколко видеа с идеята да разбера защо аджеба го боготворят. Не разбрах Simple Smile

# 61 915
  • София
Айде. Започна се със замерянето с л@йна по момичето и бащата. Прилагам цитат от някакъв си жалък фейсбук инфлуенсър поклоник на педофили, Ник Рей:
Скрит текст:
На 17 февруари bTV публикува откъси от „показанията на семейството“ - момичето се върнало на 30 януари „супер доволно“, посещенията при групата били като „лагер“, няма споменаване на сексуален инцидент, паника, опит за спешно прибиране или двучасов кризисен разговор.

На 21 февруари „168 часа“ цитира думи на момичето в същия дух („За мен там беше като на лагер“). Няма нищо за насилие или конфликт.

В публикувания през септември текст на експертизата изрично е посочен разпит на бащата от 19 май 2026 г. След това са изложени вече напълно различни подробности: сексуален натиск на 28 януари, паническа атака, телефонно обаждане на 29 януари, тръгване на бащата към морето, двучасов разговор с Калушев на 30 януари и последващ конфликт с Николай.

Бащата е арх. Драгомир Методиев Портев, човек от средата на Асен Асенов и официален представител на ПП–ДБ в Пловдив.

-------

КАК СЕ ПРОДУЦИРА ЕКСПЕРТИЗА

Щом герберският трол-психолог Росен може да съчинява криминални трилъри по цветни картинки и инструкции, продавайки тази бутафория като 157 страници „независима експертиза“, то и аз ще си позволя една интерпретация в същия жанр. С тази разлика, че моята стъпва на желязната логика на старите, неръждаеми милиционерски похвати.

Месецът е май 2026 г. Еуфорията от февруари е изчезнала. Прокуратурата гледа балистиката от Околчица и Петрохан, газовете, ъглите, липсата на барут, и осъзнава катастрофата. Убийствата не могат да бъдат изпрани и представени като самоубийства чисто физически. Нужен им е нов мотив, с който да затворят устите на всички.

Нужен им е сюжет.

Привикват бащата на разпит. Същият баща, който преди три месеца спокойно обясняваше, че дъщеря му се е върнала от с. Българи "супер доволна". Затварят го в стерилния кабинет, срещу него сяда следователят, от онези с школовка, още от учебниците на ДС. И разговорът престава да бъде "снемане на показания" и се превръща в изнудване:

- „Слушай ме много внимателно. Онова, за което говори през февруари, приключи. Имаме проблем и този проблем ще стане твой. Дъщеря ти е прекарала дни в лагер с мъже, които се оказаха въоръжени психопати, и вече са мъртви. Разбираш ли какво означава това за теб в съда? Ти си безотговорен родител, който умишлено е изложил непълнолетно лице на тежък риск за живота. Имаме пълното и законно основание утре сутринта да сезираме Агенцията за социално подпомагане и 'Закрила на детето'. Ще те влачим по институциите. Ще те разпънем по съдилищата, докато не ти отнемем родителските права и детето не замине в институционална грижа.

Ти ще бъдеш разкостен в медиите като чудовище... Освен, ако не пренапишем малко ролята ти. Освен ако ти не си бил 'заблуденият'. Даваме ти спасителен пояс, ще запишем, че онзи лудият педофил (Калушев) те е измамил. Че са искали 'менкане', дъщеря ти е изпаднала в паника и ти героично си отишъл да я измъкнеш от този ад. Ако подпишеш този спомен, ти запазваш семейството си и въпросът със Социалните отпада на мига.“

За един нормален човек, изправен пред смазващата мощ на държавния левиатан и ужаса, че могат да вземат детето му, поставянето на подпис под "новия" сценарий е рефлекс за оцеляване.

Но ДС школата никога не разчита само на една бухалка. Когато искат да зашият свидетеля така, че никога да не се отметне, добавят и икономическата примка. Следователят подбутва още една папка:

- „Между другото, групата на тези момчета има странни финанси. Въоръжаване, имоти, потоци. Знаеш как е, след смъртта някой трябва да опере пешкира за 'организирана престъпна група' и пране на пари. Имаме няколко празни места в графата 'съучастник' и 'логистик'. Как са фирмите ти? Искаш ли НАП и икономическа полиция да започнат 5-годишна ревизия на всичко около теб и родата ти? Искаш ли да те вържем към делото като обвиняем и да ти запорираме живота?

Схемата е проста. Дай ни този конкретен педофилски мотив. Подпиши протокола. Дай материал на психолозите ни да съшият своя шедьовър за медиите. И от потенциален заподозрян за пране на пари и немарлив родител, ти се превръщаш в героичен, недосегаем, защитен свидетел на обвинението.“

В стаята става тихо. Чува се само шумът от химикалката върху листа.

Точно така се генерира онази „достоверност“, с която троловете-експерти после шестват по студията и съчиняват 157-странични холивудски сюжети за онемялата и затъпяла публика. Тази история я пишат живите сценаристи, рекетирайки живи хора с най-милото им, а не убитите.
Нямам думи просто. Нямам думи. Гавра с момиче, което геройски се е измъкнало на косъм от секта изнасилвачи. И някакви промити жълтури подлагат думите му на съмнение, понеже не им изнася. Гнус, гнус, гнус, гнус. И това отвратително словоблудство има хиляди лайкове и  подкрепящи коментари...Нямам думи.
Този Ник Рей не е от сега неадекватен.
Много тъпо, че изтекоха имената на детето и бащата, трябваше да ги заличат преди да пускат експертизи и т.н.
Сега всеки конспиратор ще се гаври с тях.

# 61 916
  • София
За още "несхваналите", подесетвам - разделям пдф историята на Калушев от (само)убийствата
И да ги разделиш (не е ясно защо трябва да го правиш, след като двете са неразривно свързани), пак ще стигнаш до нулеви данни и доказателства за каквато и да е външна намеса.   100 пъти се каза.

# 61 917
  • Сф
Тоя Асен Асенов и той е на другия бряг, нали?
Терзиев на кой ли етаж е спал? Всичкото това пазене от външния свят, тайните чатове през сигнал, вплетеното лого, знак на педофилите  в мрежата много ме притесняват. Това ,което е намерено е фрапантно и досега, но това което е изгорено и изтрито трябва да е още по - зле тогава. Също тия другите мъже в хижата като отшелници ги изкараха и то при парадирането на голия Калушев и децата по двора. Не ми се вярва.. дано не съм права, но логиката към тая педер@ска секта натам ме води, Епщайн пасти да яде..
Имаше външни експерти от чужбина, нали? Искам всичко до дъно да се разкрие, защото има живи хора, които трябва да бъдат обвинени със сигурност. Мрежата е прекалено голяма
и опасна с доста мащабни вреди и пострадали, като добавим и институционални лица, направо кошмар за територията на бг.
Чакам още факти аз, не приказки по психология и психиатрия. Кой,.кога, какво,  защо- последствия и съд. А дано!

# 61 918
  • София
Това е твоето тълкуване, моето не е такова. Разделям ги по това, че вярвам на първото и не съвсем - на второто.

Това не е въпрос на твоето тълкуване или твоето вярване, а на материално разследване. Всеки, който твърди, че има външна намеса, трябва да представи доказателства за тезата си. Иначе може да си вярваш и че хутите са ги избили, това нищо не значи в материалния свят.

# 61 919
В разказчето на Ник Рей липсва двучасовия запис на разговора с Калушев.  
Същият е с научна кариера, колкото титлите на ИК. Аз такъв професор, който по цял ден да виси във фейсбук за да пише историйки, друг не съм виждала. Професорче с псевдонимче.
Чукча - писател.
Пишете професор Николай Райчев в Гугъл и ще ви излязат и снимки и къде работи.
Изключително ерудиран, вероятно повече от половината списващи тук, взети заедно.
Струва си човек първо да го прочете.

Общи условия

Активация на акаунт