Отговори
# 62 175
Още една доза Росен Йорданов. Тук поне никой не крещи и се чува още по- ясно какво говори!  https://www.youtube.com/watch?v=aiV85iJYehs
И аз точно го изслушах. Давам резюме на ключови неща, които нямаше на брийфинга или които ги разказа  в повече детайл сега:
Скрит текст:
Калушев връща електронни устройства на фабрични настройки при началото на самоубийстваната акция
Още 4 терабайта информация предстоят да се декриптират
Нощните шкафчета са били пълни с лубриканти и анални душове
Течът на експертизата не е от прокуратурата. Когато е отишло при колегите в ГДНП, тогава е изтекло.
Твърдо отрича, някой от мъртвите да е от ДАНС/ченге.
Никъде няма никакво ДНК на външни хора.
Имало е свидетели, които сега са възрастни, но някога са били деца. И заради това им е било трудно да свидетелстват, понеже ги е било срам от това, което им се е случвало, когато са били деца. Така че разказите на жертви от първо лице не са само ВА и ТП.
Някакво момче, което се е опитвало да грумва, Калушев го е лъгал, че е шампион по Таекуондо. Слава богу, майка му е била адекватна и не е оставило детето с Калуше
Парите на София Андреева са го опиянили тежко и тогава е ескалирал в окултизма. В Мексико е правил Месмерически сеанси. Викали са духовете на строителя на египетските пирамиди. Страшни представления, за да демонстрира, че има свръхестествени способности.
Местната общност в Мексико е забелязала, че е съмнително близък с момченцата. Нарастващата параноя е най-вероятно истинската причина да се разкарат, а не, че изведнъж е почнал да му пречи влажният климат.
С времето е нараствал страха му, параноята. Обвинил е в Мексико някакъв световноизвестен спелеолог, който им гостува, че е агент на ФБР и го разследва
Намерили са цели сценарии кой какво да казва в полицията за Л.
Потвърждава записа над 2 часа между бащата и Калушев. Разговорът е изключително циничен. Калушев се опитва да убеди бащата, че детето е наркоман, алкохолик, лъжец. Че е изнасилвано в минали животи. Че близки са го изнасилили. Че друго дете го е дефлорирало. Груба намеса, арогантно поведение, трудно да се слуша. Отвратително.
След това има още 1 записан разговор с Николай Златков, който буквално се опитва да възпроизвежда Калушев. Първо с добро, после със заплахи, как не са случайна организация.
НАСТОЯВАМ последните 2 разговора да се пуснат на Ралица, Стела и София!

# 62 176
Обаче при хипотетично наличие на жена там в сектата като  партньорка на някой от мъжете, щеше да има деца родени направо там и нищо друго невидели от външния свят...

# 62 177
В мен възникна следния въпрос - защо се е налагало бащата да  блъфира твърдейки, че е пратил сигнал където трябва при положение, че дъщеря му вече си е била вкъщи както и багажа и. Принципно какво е блъф и кога и защо се ползва.
Защото в противен случай е имало опасност да се опитат да ги елиминират физически.
Кой кого да елиминира? Бащата и детето са си вкъщи.  Идва Николай с багажа. Говорят и бащата блъфира. Николай дори не е бил въоръжен както стана ясно от същата експертиза..че не си бил взел оръжието. Бащата на разговора с Николай довел и дъщеря си та седнали и в колата му..толкова го е било страх от елиминация...

# 62 178
В мен възникна следния въпрос - защо се е налагало бащата да  блъфира твърдейки, че е пратил сигнал където трябва при положение, че дъщеря му вече си е била вкъщи както и багажа и. Принципно какво е блъф и кога и защо се ползва.

Примерно защото е имало 2-3 потенциално въоръжени луди пред вратата му?

# 62 179
Просветлете ме. Как имаш писмена комуникация в чатове без дата? Гледам експертизата и се чудя.
Дори и скрийншоти да са, имат си метаданни.

# 62 180
  • софия
Съжалявам, не че не искам кажа по-конкретно, но нямам душа да гледам.
Тогава и тук се писа, чудехме се защо точно този разговор, който изваден от контекст нищо не значи. Е, значел е. Тогава е започнал да подготвя останалите за края.

Явно съм пропуснала, но Вие вече вярвате, че са се самоубили ли?

Скрит текст:
Е, накарали го били да излъже.. Нали има запис на двучасовия разговор в караваната, след като връщат момичето?
Според Ник Рей и други жълтури, записът е AI Wink Ние се шегувахме, че ако на жълтите им покажеш запис от акта, те ще кажат, че е AI. Ама то верно взе, че стана.
А не бе. Снимки, видео, записи, всичко е аи. Какво ли ще излезе от необработените още терабайти, какво?

Всичко е ИИ, децата са пияници и наркомани и лъжат, а родителите са родители на годината. Само сводницата и педофилът са прави и казват истината. А, и майката на педофила, която лъже като дърта катунарка.
"Ние" не приемаме нищо, докато не се даде ясно обяснение с доказателства за случилото се.
Специално на Петрохан в момента съм шокирана от новата версия кой как и с какво е стрелял.

Последна редакция: чт, 17 сеп 2026, 17:48 от zvаnchе

# 62 181
  • при Arctic Monkeys
Какъв криминолог е Иван Савов? Има право да изготвя графологични експертизи и толкова. На сайта му пише това -   Притежава редица сертификати от завършени международни обучения по криминалистика в сферата на техническото изследване на документи и ценни книги.
Вече като прочета международни сертификати и ми става лошо. Той твърди, че има сръбски килъри. Ако някой знае повече за него, да каже.

# 62 182
  • Glasgow
Обаче при хипотетично наличие на жена там в сектата като  партньорка на някой от мъжете, щеше да има деца родени направо там и нищо друго невидели от външния свят...
те и другите не са видели много, милите😢Горките деца

# 62 183
  • София
Уф, чета коментари във ФБ, че Ралица и тя била жертва горката, ужас.

# 62 184
А майката на момичето как се е съгласила, това ми се губи. Имаме общи познати с бащата от Пловдив, от алтернативния типаж са, фрийлансъри, био еко и т.н, като нищо са смятали че го пращат на лагер.
Момичето е обработвано зад гърба на бащата от Николай, Ралица и Албена, за да го набутат в сектата. Калушев го е психясал много бързо с неговите методи, още в началото и му е поставил ултиматум. То е изнудило бащата, за да бъде при тях в хижата, а той най-вероятно е изпитвал силен страх да й откаже след суицидния опит.

При случката в Българе предполагам, че също е бил в силен страх и паника за живота на детето си и е действал интуитивно с мисълта да я измъкне жива. В такава ситуация логика не се търси, адреналинът е много висок, мозъкът работи на друг режим.
Цялата експертиза е пълна с такива думички като във вашия пост, болнднатите.
Ако ги нямаше тези думички, щяхте да врещите " откъде знаете, не са обследвани като живи, как така сте на 100 процента сигурни."

# 62 185
  • София
На бащата не знам колко му е акъла да си пусне детето само с тези мъже и то не един път. В темата ми се струва, че има голям напън да се отсеят добри и лоши. Аз досега от всички замесени възрастни  един нормален не съм видяла .

И колко му е акъла да се върне... Чудно ми е самообладанието ли, чак непукизъм не е, но спокойствието му....
Как ще разчита, че преценката на  дъщеря му е вярна, че са се успокоили нещата,  не знам...
За мен бащата е постъпил по възможно най- адекватния начин за момента. Макар и самият той да е бил, да речем, с алтернативни вярвания, е знаел много добре, че онези са още по- хахави, че и въоръжени. Детето му е при тях. Абсолютно най- разумното е да се прави на умряла лисица, докато не му върнат детето. Само той си знае какво самообладание, нерви и воля му е коствало. .
Много ми е чудно, наистина. На умряла лисица може да се прави и като отиде там, а да тръгнеш и да се върнеш от половината път не е правене на  умряла лисица.
 Само, че докато му върнат детето може да има ескалиране. Звъниш на службите докато пристигнеш, но на всяка цена отиваш там. Това е разумното за мен. Дъщеря му все пак е 13 годишна., не 23г. примерно.

# 62 186
  • София
А майката на момичето как се е съгласила, това ми се губи. Имаме общи познати с бащата от Пловдив, от алтернативния типаж са, фрийлансъри, био еко и т.н, като нищо са смятали че го пращат на лагер.
Момичето е обработвано зад гърба на бащата от Николай, Ралица и Албена, за да го набутат в сектата. Калушев го е психясал много бързо с неговите методи, още в началото и му е поставил ултиматум. То е изнудило бащата, за да бъде при тях в хижата, а той най-вероятно е изпитвал силен страх да й откаже след суицидния опит.

При случката в Българе предполагам, че също е бил в силен страх и паника за живота на детето си и е действал интуитивно с мисълта да я измъкне жива. В такава ситуация логика не се търси, адреналинът е много висок, мозъкът работи на друг режим.
Цялата експертиза е пълна с такива думички като във вашия пост, болнднатите.
Даже не знам тая смешка дали да я коментирам.
Ти нещо за това как се изготвят експертизи в криминалистиката дали са чувала? Да си слушала случайно, когато хората обясняваха как се правят и че експертите не са свидетели на случката, а работят с вероятности с различна тежест и степен.

# 62 187
Какъв криминолог е Иван Савов? Има право да изготвя графологични експертизи и толкова. На сайта му пише това -   Притежава редица сертификати от завършени международни обучения по криминалистика в сферата на техническото изследване на документи и ценни книги.
Вече като прочета международни сертификати и ми става лошо. Той твърди, че има сръбски килъри. Ако някой знае повече за него, да каже.
Даскал е в 93 СУ. По-рано го бях проучвала и писах подробно за него. Тип самозванец , който по някаква линия обикаля студията. Важно е да имаш гости, които очевидно никой не проучва.

# 62 188
Всички са маскари, наркомани, пияници и т.н
Само чичо Педо, вещицата Стела, сводницата Ралица и сина и са целите в бяло!!! Само това бяло да не се окаже един вълшебен прашец!

# 62 189
  • Варна
В мен възникна следния въпрос - защо се е налагало бащата да  блъфира твърдейки, че е пратил сигнал където трябва при положение, че дъщеря му вече си е била вкъщи както и багажа и. Принципно какво е блъф и кога и защо се ползва.
Защото в противен случай е имало опасност да се опитат да ги елиминират физически.
Кой кого да елиминира? Бащата и детето са си вкъщи.  Идва Николай с багажа. Говорят и бащата блъфира. Николай дори не е бил въоръжен както стана ясно от същата експертиза..че не си бил взел оръжието. Бащата на разговора с Николай довел и дъщеря си та седнали и в колата му..толкова го е било страх от елиминация...
И не само това, ами пратил насилника на дъщеря му да се спасява, абсолютно 1:1 от експертизата.В същият разговор му показвал и снимки на вибратори /?!| докато дъщеря му стояла на задната седалка. И ако бащата го е било страх от хипотетично стоящи пред вратата му въоръжени мъже не би следвало да изнася пред когото и да било от тях информацията, която знае, а да си действа по каналния ред.

Общи условия

Активация на акаунт