Отговори
# 62 205
Съжалявам, не че не искам кажа по-конкретно, но нямам душа да гледам.
Тогава и тук се писа, чудехме се защо точно този разговор, който изваден от контекст нищо не значи. Е, значел е. Тогава е започнал да подготвя останалите за края.

Явно съм пропуснала, но Вие вече вярвате, че са се самоубили ли?

Скрит текст:
Е, накарали го били да излъже.. Нали има запис на двучасовия разговор в караваната, след като връщат момичето?
Според Ник Рей и други жълтури, записът е AI Wink Ние се шегувахме, че ако на жълтите им покажеш запис от акта, те ще кажат, че е AI. Ама то верно взе, че стана.
А не бе. Снимки, видео, записи, всичко е аи. Какво ли ще излезе от необработените още терабайти, какво?

Всичко е ИИ, децата са пияници и наркомани и лъжат, а родителите са родители на годината. Само сводницата и педофилът са прави и казват истината. А, и майката на педофила, която лъже като дърта катунарка.
"Ние" не приемаме нищо, докато не се даде ясно обяснение с доказателства за случилото се.
Специално на Петрохан в момента съм шокирана от новата версия кой, как и с какво е стрелял.

Под Вие имах предвид Вас като личност, не вие в множествено число.

# 62 206
  • София
Сега се замислих нещо: дали РА не искаше да изгори трупа на НЗ, за да заличи всякавки телесни доказателства за това, в което го е превърнала.
И невъзможност за аутопсия.

Тя пишеше, че е искала друга церемония, дали се включва кремация...

# 62 207
roberta_brava, хазартното, според мен, е да си на стотици км от ситуацията, в която знаеш, че е детето ти и да не отидеш, а да тръгнеш и да се върнеш. Не са хиляди километрите.

Моля да си отравиш поста, не е коректен.
Не е коректен спрямо кого?
И, ако беше отишъл там, какво- те са трима и са въоръжени, дъщеря му е при тях. Да извика полицията? Нали още като видят бурканите, шансът да я гръмне е огромен. С такива като Калушев единственият шанс е да се правиш, че си на негова страна, докато не вземеш детето си.
Направо ми е нелепо, че трябва да обяснявам толкова елементарни неща на уж зрели възрастни.

# 62 208
Поведението на бащата от начало до край е странно. Първо праща многократно само 13 г. момиче с възрастни мъже, които не познава добре. Проявява завидно самообладание, след като му е казала какво се е случило в Българе. Нямам съмнение, че момичето е тригер на събитията. Не казвам, че някой от двамата лъже, по-скоро не е всичко.
Да, така мисля и аз като теб с това изключение,че се съм сигурна,че момичето е тригер. Да стои бащата вкъщи и да казва, че дъщеря му държи нещата под контрол след като му се е обадила по телефона с разказа си е не просто откачено, ами даже и дума не мога да намеря. Бетер Ралица. Тук не говорим за незнание какво се случва като я е пратил на хижа. Тук говорим са сексуално похищение описано му от дъщеря му.
Ако бащата не се беше държал така, сега труповете щяха да са плюс един. Елементарно е.
https://www.facebook.com/share/1CwbDGKxzX/

# 62 209
Сега се замислих нещо: дали РА не искаше да изгори трупа на НЗ, за да заличи всякавки телесни доказателства за това, в което го е превърнала.

Може и така да е. Понеже тя играе ролята на викинг, синът и е герой, а той се оказа жертва на дългогодишна сексуала злоупотреба.
И се питам дали е знаела това.
Само  есхумация може да докаже евентуално съществени оспорени факти.
Но в случая има и всевъзможни други доказателствени източници.
Та прие ли, че детето и е експлоатирано, или още твърди, че не е вярно.

# 62 210
  • София
roberta_brava, хазартното, според мен, е да си на стотици км от ситуацията, в която знаеш, че е детето ти и да не отидеш, а да тръгнеш и да се върнеш. Не са хиляди километрите.

Моля да си отравиш поста, не е коректен.
Не е коректен спрямо кого?
И, ако беше отишъл там, какво- те са трима и са въоръжени, дъщеря му е при тях. Да извика полицията? Нали още като видят бурканите, шансът да я гръмне е огромен. С такива като Калушев единственият шанс е да се правиш, че си на негова страна, докато не вземеш детето си.
Направо ми е нелепо, че трябва да обяснявам толкова елементарни неща на уж зрели възрастни.

Не е коректен постът ти защото си напъхала мнението си в цитата.

И на мен ми е нелепо да давам варианти, но ги има, не е само този, който си споменала, но както и да е....

# 62 211
Какво има да се обсъжда бащата, за нас ясно, че момиче или момче не бихме го дали на педофила, но се вижда, че той е използвал друг вид хора.

# 62 212
  • София
Напълно възможно бащата да не е повярвал веднага, а сега да се срамува да признае. Възможно е през частот времето да е търсил други методи да реши проблема, може да е търсил Асенов, да е търсил информация, да е търсил адвокат, или някакви свои "важни" познати. Това няма отношение и значение ЗА Калушев, а в това дело фокусът е какво е станало с него. Страничните действия, убеждения, намерения, мисли, чувства на бащата нямат пряко значение за разследването и дори да ги е споделил (едва ли), те и в публичното пространство нямат място. Важно е кои от действията и думите му пряко за засегнали Калушев и Ники и как са допринесли за развоя на събтията. Останалото са клюкини. То и на мен ми е "странна" една част от поведението му, ама има ли нормални в тая история изобщо?!

# 62 213
Лично мнение, подчертавам!
Бащата е мухльо. Точно по тази причина е "клякал" и преди, когато дъщеря му му е казала, че иска да ходи на хижата. Той я усещал, че лъже, ама я пуснал. Сега му се обадила - тръгнал. Пак му се обадила - спрял и се върнал. Както писах назад, аз бих кастрирала Калушев без упойка, ако беше причинил това на мое дете, а той му седи в кемпера и си гука с него. Това е моето обяснение.

# 62 214
  • Glasgow
Май само бабата и дядото на Л. са нормални от всички 🤐

# 62 215
  • София

Може и така да е. Понеже тя играе ролята на викинг, синът и е герой, а той се оказа жертва на дългогодишна сексуала злоупотреба.
И се питам дали е знаела това.

По - рано днес писах, че в темата се натъртваше на това, че не е знаела много неща за живота им и не са я осведомявали, та може и да не е знаела. Пък и в експертизата нали пише за всеки, който е посещавал хижата е имало сценарий, декор, главни действащи лица, миманс и тн. Та като нищо може и да не е знаела.

# 62 216
Криминалистът Иван Савов с 21 години опит като вещо лице, към края говори и за други два много интересни случая, изгледайте до края:
https://youtu.be/-YshmxYzBME?si=whbSD7naijwWV9lc
Пуснах днес Савов, не знам дали това интервю или друго, и спрях записа в момента, в който разясни напоително, че нищо ново не съобщили на пкф. Несериозен човек с афинитет към медийно внимание. Оставете всичко друго, за пръв път на официален брифинг се съобщи за педофилия и сексуални престъпления. На предишните темата беше напълно избягвана. За пръв път съобщиха мотиви  - системни и финален тригър. Той обаче нищо ново не бил чул - сигурно защото не прави разлика между спекулациите, които текоха с месеци навсякъде, вкл. и при нас тук, и официално изнесена информация на база събрани и анализирани с експертизи доказателства.

# 62 217
  • my own world....
Къде е Невена? Дали не е тя защитения свидетел?

# 62 218
Погъделичкаха публиката където трябва - под пъпа. Мадамите са влюбени в Росен - невероятно, но факт. Привижда им се смел мъж, защитник на традиционния модел. Един бог знае защо... А забравиха от кои е...”
Това е моят коментар, цитат, с който бих могла да реагирам, четейки за патоса, с който се посреща поредната медийна изява на народният герой Р. Йорданов.
Подкрепям. Неслучайно дамите влюбени в Иво Калушев са поне стократно повече от тези в прехваления Росен. Каква му беше специалността на втория - нещо там психология на труда. Ами да ходи да анализира Бригадирското движение - работници, работнички, Ленински съботници. От друга страна Иво е притежавал над 30 годишна безспорна експертиза като тесен специалист в разширяване на детски отвори единствено с лечебна цел - за отпушване и изчистване на стари травми от сексуално насилие в предишни животи. С гъделичкане точно където трябва - под опашката. Благотворни сеанси с неизмерима кармична добавена стойност. Колко хора умеят това у нас, да не кажа и в световен мащаб? Изобщо няма място за сравнение между двамата.

# 62 219
На мен ми е странно как 35 години Калушев примамва малки момченца и никой, никой, освен татко не вдява какво върши той?

Последна редакция: чт, 17 сеп 2026, 19:47 от sigma

Общи условия

Активация на акаунт