Отговори
# 62 295
Нещото, което не мога и аз да разбера е наистина какво е търсел  Деян в Гинци. Той работил ли е нещо ? Той е пропуснат  и в експертизата , но най- вероятно защото не е пряко замесен. Някой има ли предположения и инфо ?

# 62 296
За булка, но ще я отвлича ли, какво ще я прави. Щом момичето не иска, би трябвало да бие отбой.  Бил е много предпазлив, връщал е деца, ако поискат, предлагал е на родители да си ги вземат. Общо взето е играел на сигурно, след като индоктринира детето.
А тук най безцеремонно такива неща, които няма как да се възприемат от момиче, че и жена,   по друг начин освен като брутално насилие.

Моментно ли е изперкал, друсан ли е бил...

# 62 297
  • София
Оня художник с картините, които никой не желае да притежава и без пари да му ги дават...и той обвинява политическата мафия и бб Laughing  Изцъклен след брифинга, на въпроса кой ги уби "децата", той отговаря -"политическо убийство е това...от политическата мафия  в лицето на не знаете ли кои..на борисов мафията.."
И тоя е изветрел, ама айде от годините, но има и млади изветрелници, които вярват в същите опорки и откровени тъпотии..

# 62 298
  • my own world....
Twisted,пропуснат е според мен, защото се е съгласил да разкаже всичко срещу това да не бъде изнасяно нищо за него..

# 62 299
Нещо важно да отбележим за пръв път.
Четвъртото нещо, търсено на хижата, НЕ Е гилза, а проектил - изстреляният куршум, оловото.
Открит е чак април месец.

Браво, значи все пак прокуратурата излъга. Значи са убити, и педофилия няма

/Sarcasm
Всичките мистерии са такива.

# 62 300
Ако януари 2025 ДАНС внася в прокуратурата сигнал, това не съвпада ли с пристигането на Деян ?
Какво е правил тоз плъшок в  Гинци ?
Някаква информация откъм ролята на Деян Илиев не се ли чу? Изтупайте си информаторите, хора!

Информатори нямам, но моето предположение е, че след всички сигнали и проверки, Калушев е усетил, че напрежението около групата ескалира.
Привикал е Деян от Мексико, за да му е очи и уши в селото и да слухти и предупреждава.
А защо Деян би се съгласил да се върне, тук вече бих заложила на компромати от съвместния му живот с Калушев.
Затова и при първа възможност е еднопосочно към Мексико.

# 62 301
Цитатът не е мой пост, аз писах нещо подобно преди един два дни, но неволно си " откраднала" чуждо мнение.
Моето мнение беше, че са разпитани с бащата, докато лама е в неизвестност с два патлака и двама млади мъже, какво да каже човекът. Напълно адекватни показания с оглед ситуацията.

Извинявай! 🌷🤗
Редактирах го, но всъщност нямам представа как се е случило, като това са два различни поста - твоят и другият. 🤔
Странни неща се случват днес във форума....

Нещото, което не мога и аз да разбера е наистина какво е търсел  Деян в Гинци. Той работил ли е нещо ? Той е пропуснат  и в експертизата , но най- вероятно защото не е пряко замесен. Някой има ли предположения и инфо ?

Инфо нямам, предположения съм правила и преди. Живял е половината си живот с Калушев. С оглед на случилото се с тримата от запаса, мислите ли, че Деян изобщо някога се откъсвал напълно от Калушев? Аз не мисля. Пламен е пример точно за същото:  изпокарат се, изгонят го, мине малко време, блудният син се завърне и те си го прикоткат. Само че Деян си е позволил и жена да има до себе си. Е, как да го приберат. Затова е бил само слуга от далече. Калушев дори за близък слуга не го е приел.

# 62 302
Мен ме притеснява едно нещо, според мен шанса "деца да бъдат давани на Лама" е много миниатюрно минимален. Калушев явно е бил корифей скрито и възвишено да си държи школата Роук от началото на 90те(при положение, че е бил такъв архизлодей), така че някой да го повтори просто клони към никакъв. Притеснява ме, че след този случай много хора ще заклеймяват будизма(По света има между 350 и 500 милиона души, които изповядват будизма), ще заклеймяват всичко на Кастанеда, ще заклеймяват "Осъзнатото сънуване", барабар с всичко тайнствено (Remote viewing - 23 years overall, beginning in 1972 and ending in 1995.) като нещо мръсно и гадно. Доста тревожно според мен.

# 62 303
Нещото, което не мога и аз да разбера е наистина какво е търсел  Деян в Гинци. Той работил ли е нещо ? Той е пропуснат  и в експертизата , но най- вероятно защото не е пряко замесен. Някой има ли предположения и инфо ?

Да, аз имам хипотеза. Деян е бил принуден да се домъкне заедно с останалите след като на Калушев му е припарило под г*за в Мексико. Той не е можел да си позволи риска Деян да остане в Мексико и да бъде натиснат да се разприказва. Освен това, Деян е живеел от 16 годишен с ламата, бил е жертва на п*фила, и буквално не е имал идея как да се справя с живота извън сектата. Бил е зависим, така че лесно се е подчинил да се махне от Мексико.

# 62 304
Е, та ще я отвлича ли, какво ще я прави. Щом момичето не иска, би трябвало да бие отбой.  Бил е много предпазлив, връщал е деца, ако поискат, предлагал е на родители да си ги вземат. Общо взето е играел на сигурно, след като индоктринира детето.
А тук най брутално такива неща, които няма как да се възприемат от момичето  по друг начин освен като брутално насилие.

Бих спекулирала по-скоро, че е изтървал контрола. Още повече това се случва пред момчетата, за които той е авторитет. Предполагам, че и без употреба на гъби може да се стигне до извращения.

# 62 305
  • при Arctic Monkeys
Не се тревожете, шокк, светът ще оцелее без будизъм и без дон хуан. Ако това ви е най-тревожното от казуса, завиждам ви. Имаме си религия, не го мислете толкоз.

# 62 306
  • София
Twisted,пропуснат е според мен, защото се е съгласил да разкаже всичко срещу това да не бъде изнасяно нищо за него..

Разказал е, имат подробна информация за Мексико. Да не мислите, че Ралица им я е дала?

# 62 307
  • my own world....
Сив плъх, те се връщат 4-5 години по-рано, Деян през това време си живурка в Мексико. Дай друга хипотеза...
Между другото в страницата на Деян нямаше публично видимо нищо будистко. Имаше джунгла, животни и нечии картини (не негови) и Лола

# 62 308
Бащата на момичето изглежда наистина има общо с ПП-ДБ. В такъв случай тезата за омаскаряване на партията не издиша ли, след като една от жертвите е дъщеря на човек, свързан с тях?

# 62 309
Е, та ще я отвлича ли, какво ще я прави. Щом момичето не иска, би трябвало да бие отбой.  Бил е много предпазлив, връщал е деца, ако поискат, предлагал е на родители да си ги вземат. Общо взето е играел на сигурно, след като индоктринира детето.
А тук най брутално такива неща, които няма как да се възприемат от момичето  по друг начин освен като брутално насилие.

Разчитал е че чрез срама после след случилото се ще я манипулира да си мълчи и да се подчинява.
Скрит текст:
В подбни на тази ситуации (за конкретния случай не знам каква е фактологията), но може да има и заснети видео материали с цел изнудване, жертвата да не се оплаче.

Общи условия

Активация на акаунт