Отговори
# 62 415
Не, вероятно някои са за легализиране на психотропните гъби. Постовете миришат на това.

Последна редакция: чт, 17 сеп 2026, 23:18 от anmasu

# 62 416
Днес прочетох една статия (не я запазих) за това, че Ина Лулчева и още една адвокатка, като представители на Майсторова и сестрата на Ивей смятат да заведат дело пред европейската комисия за правата на човека.
Ралица я няма никаква.. тя адвокат няма ли?
Затова ли винаги натъртва "адвокатите на нас близките".

Ралица е бедна като църковна мишка, как да плати на адвокат, но ми се струва, че ще й трябва

# 62 417
Направо се забавлявам на напористите "Черешки" които се надяват, че темата ще спре и въпросите ще спрат, защото "било много гнусно" и всеки който искал подробности(може да включим премиера, който има пост, че трябва да се стигне до дъното), бил тъпанар който защитавал Лама. Grinning Сори, нот сори. В информационната епоха сте.
Душко, аз от вчера те чакам да ми отговориш на редица въпроси,  които ти зададох. Тебе обаче те тресе логореята и каканижеш само някакви несвързани слова. Последно, диалог ли търсиш, или просто си тролиш?

# 62 418
Тя темата е пораснала с има няма 200 страници от както беше брифинга и грозните новини. Това какво ви говори? Не тролвам, напротив интересно ми е за фактите и точно за нещата, имам право да се съмнявам и нещата които ми стават съмнителни са все повече. Хич не си мисля, че ИК е бил херовим, имало е "нещо гнило в Дания" и в организацията, ама защо така беше поднесена информацията? Не трябваше ли просто като прости разследващи да бъдат оправдателни пред роднините и да им обясняват до откат, докато те разберат тези страхотни факти? За чий им е тази война която спретнаха? Върха беше последната пресконференция. Конкретно ако искате въпроси, това с "подреждането на труповете" преди да се самоубие Ивей, как ви звучи? Много недостоверно(Не съвпада с изстрелите дадени като шум от записите на мин.пресконференция, пък и защо да ги реди?) Как така сега разбраха след 8 месеца, че Дечо го бил убил някой, не се самоубил защото не бил в състояние(обгорялите неща) това един опитен криминалист след като види трупа не го ли разбира за десетки минути? Да изчакаме експертизите, да видим.

# 62 419
  • София
В какъв смисъл оправдателни?

# 62 420
  • Варна
elix, това за престъпленията е повече от ясно. Натоварващо е много. Имам предвид отношенията между хората тук. Много се натъжих тези дни, понеже аз обичах форума и за мен беше уютно място. Последната година се наложи много да променя живота си, но винаги съм намирала тук приятни моменти със съфорумци.От едно известно време не е така именно заради отношенията в темата. Влизам тук - борби , заплахи, подигравки . Не знам, може да съм засегнала и аз някой. Но ми идва в повече наистина всичко.

# 62 421
  • my own world....
Аз лично с ивка не искам и не мога да се обединя... Сори.

# 62 422

“Простите разследващи” да оправдаят пред близките Калушев, че не е бил педофил, не е застрелял момчетата и не е подтикнал тримата на Петрохан към палеж и самоубийства и убийство на Дечо. Т.е. просто да ги излъжат, че има външни за групата убийци.

# 62 423
Относно 4те изстрела, на първите брифинги, казаха че смятат, че това може да са те.
Аз лично не съм чула някой, някъде да потвърждава със сигурност те ли са или не.
То до голяма степен е и невъзможно да се потвърди, без записите.

Относно тях, в крайна сметка какво казаха за тях, защото аз наистина малко се обърках от частичните гледания и четения?
Не знам защо ми се причу, че Йорданов каза, че има непълни или неясни записи?

# 62 424
В смисъл вместо да водят война и да казват какви били от ден 1, просто да им излагат факти, да разговарят с тях и да ги "смажат с безспорните факти"? Да покажат съчувствие, че и те са били излъгани като кмета на София и просто да им кажат "ето това е, какво можем да направим" ? Да оправдават събитията с факти, това значи оправдателни, за какво им беше на прокуратура и разследващи да водят войната с близките след 157 страници фактология? Да чупят стойки и да натякват, нима не чакахме това всички ? Да запушат устите дори и трудно на всички с факти? Какво получихме? Йорданов с физиономийки и подмятания и по гербаджийски натяквания и фалшиво самочувствие да ги дразни(това с физиономийте още от дневен ред с Шикерова ми направи впечатление), вместо да ги затапват с факти и търпение..еми те са създателите на жълтите сърца.. да си знаете само Wink

Последна редакция: чт, 17 сеп 2026, 23:23 от Shockkk

# 62 425
  • при Arctic Monkeys
Аз не желая около мен да има жълти сърца. Излиза, че нашето общество е болно, много. Винаги съм си обичала страната, каквото и да се е случвало за тези ненормални години преход и винаги съм била оптимист За първи път се ужасявам какво реално се случва в главите на хората и ме хваща страх.

# 62 426
Досега темата не беше заради трагедия, ама това, че не е проявено съчувствие към родителите, и че кметът е излъган, цели право в емоциите.

# 62 427
Що за кмет си, та чак и на столица, ако така лесно могат да те излъжат? А и той не казва, че е излъган, напротив, пак би им дарил.

# 62 428
Ами да, логично е криминалистите да проявят съчувствие и да затапят с факти родителите, дори и трудно.. дори и да отнеме време. Какво спечелиха с това алфа тип отношение крещящо "Абе чувате ли какво ви казвам, какво питате" + физиономийте ? Разследващите не трябва ли да са безпристрастни(гнусно не гнусно) ? Това не е ли липса на професионализъм?

# 62 429
  • София
Аз не желая около мен да има жълти сърца. Излиза, че нашето общество е болно, много. Винаги съм си обичала страната, каквото и да се е случвало за тези ненормални години преход и винаги съм била оптимист За първи път се ужасявам какво реално се случва в главите на хората и ме хваща страх.

Само да вметна, прехода не е основния проблем. Както се вижда ясно от темата на темата, Калушев син е извършил първото си престъпление преди прехода, заметено е от могъщия му баща, силна фигура от преди прехода и е замитано и до днес от същите хора, които държаха властта ПРЕДИ прехода, но не я изпуснаха и по време на него. Така че, отворете си очите.

Общи условия

Активация на акаунт