Отговори
# 63 075
За бащата на момичето иде реч. Приживе паметник трябва да му направят. Спасител на потенциални жертви е той. Десетки, кой знае още колко щяха да бъдет зомбирани  и психически унищожени. Капана, който е поставил на Калуша е брилянтен. Изработил го е по-добре от многото структури в полицията, дето ако бяха те, оня щеше да се измъкне и впоследствие и да съди бащата. Щото такава е реалността за нашата полицейска и съдебна система.
Е, чак пък толкова! Нека погледнем истината. Той я набутва в ръцете на Калушев. Нямал е никакво намерение на уведомява когото и да било (полицията имам пред вид). Провървяло му е и е отървал детето си. Това е. Ако Калушев не се беше утрепал сам, нещата щяха да продължат. И нови деца щяха да бъдат доставени от РА и АВ. Не съдя никого, но нека сме обективни.

# 63 076
Е, вярно че и той има вина. Търсил е алтернатива за детето си. Избрал е грешна за съжаление. И не е ли по-същественото, че в последствие е свършил онова, което е трябвало. Колко биха действали така хладнокръвно?

# 63 077
Скрит текст:
От вчера се каня и все се замотвам, а не обичам да пиша преди да съм изчела всички. Но много пишете и не успявам.

Бащата хич не ми е симпатичен.

https://podtepeto.com/aktualno/kak-deistvat-zoo-naglite-v-plovdiv/

Играе го хитрец, една и съща стратегия за толкова години "ох, ще ги изпързалям, щото съм по-умен". Голям късмет е изкарал, а не че е умен.

Той също е бил от силно зомбираните. Никой няма да си даде суицидната дъщеря на чичовци в гората. Пишман герой и той. Или майката му е наритала гъза, или случайно е реагирал правилно. Не ми е светъл образ.

Детето е победителят.
Линкът не отваря, но намерих статията. И сега не трябва да го харесваме, защото иска да осветли престъпниците и да прекъсне схемата!?

Ако и на други не се отваря линка, пишете в Гугъл -  Как действат зоо Наглите в Пловдив?

Не мисля, че идеята е да харесваме или да не харесваме бащата.
За мен статията показва, че явно той умее да блъфира и не го прави за пръв път в ситуацията с дъщеря си.
Понеже доста хора се учудиха на поведението и действията му.

# 63 078
На мен този материал ми дава определена информация в посока принадлежност и влияние още през 2012 г. - нали се сещате, че никой няма да седне да пише за кучето на Ралица или Макулев.
Бащата не е случаен и тук Калушев определено е настъпил най-яката мотика. Предполагам, че от бързане да задържи Николай в сектата, не е имал време да търси и избира някое дете от бедно и уязвимо на натиск семейство.
Общо взето проблемите за Калушев идват от вземането на деца от неслучайни семейства - Валери, момичето. Донякъде и Л., при когото е подценил възможностите и решимостта на бабата и дядото.

# 63 079
Е, вярно че и той има вина. Търсил е алтернатива за детето си. Избрал е грешна за съжаление. И не е ли по-същественото, че в последствие е свършил онова, което е трябвало. Колко биха действали така хладнокръвно?
Е, да де. Правилно е постъпил за да отърве детето си. Но не е предприел нищо за да предотврати нови деяния на Калушев.

# 63 080
Ама той е единствено баща. Не е изпълнителен и правораздавателен орган.

Последна редакция: нд, 20 сеп 2026, 21:19 от kriakla

# 63 081
Той също е бил от силно зомбираните. Никой няма да си даде суицидната дъщеря на чичовци в гората. Пишман герой и той. Или майката му е наритала гъза, или случайно е реагирал правилно. Не ми е светъл образ.

Детето е победителят.

А да не мислите, че майката е много в час пък.

Последна редакция: нд, 20 сеп 2026, 10:45 от Mimci

# 63 082
Цанов е качил видео за действаща в момента  секта
https://youtu.be/az9E3JAZgkk?is=U9KtL5l5FZ9y1cc9

# 63 083
Ама той е единствено баща. Не е изпълнителен и правораздавателен орган.
Влизаме в безсмислен спор. Разговорът тръгна от вашата реплика за паметник на бащата. Ами те, правораздателните органи, боб ли да хвърлят къде и кога има престъпление? Нали някой трябва да ги сезира. Или гнева и обвиненията са към тях по презумпция, нищо че родителите и засегнатите не съдействат.

Последна редакция: нд, 20 сеп 2026, 10:19 от Musy1234

# 63 084
Днес попаднах на някаква статия, че след раздялата на родителите на Т. тя се премества в София при баща си.
Майката си е сменила фамилията 2014 г. и 2016 г. Т. има братче.
Тоест Т. е била съвсем мъничка, като са се разделили родителите.
Изключително странно ми е, че баща ѝ я е отглеждал. Дори да се е случило по-късно, не веднага след раздялата - тя е отишла в друг град, в съвсем нова среда.
Просто умът ми не побира какво може да наложи това. Отгледала съм две деца и не мога да си представя някое от тях да го отглежда баща му.

# 63 085
Добре де ...ясно е ,че не е случаен и той е от редиците на ПП-ДБ интелектуалци -как тогава сега като излязоха тези подробности на тези хора не им пука за него? Продължават с опорките ....

# 63 086
Nightshade, като не си била в такава ситуация, няма как да го разбереш. Достатъчно е самото дете да се обиди на майка си, че има нов мъж, и само да пожелае да иде при бащата. Без нито грам  други изстъпления. Бащата също е пълноправен родител и всеки съд ще прати детето при него при желание от самото дете. Майката няма как насила да го задържи. Не казвам, че това е тяхната ситуация, а давам един възможен вариант.

# 63 087
Днес попаднах на някаква статия, че след раздялата на родителите на Т. тя се премества в София при баща си.
Майката си е сменила фамилията 2014 г. и 2016 г. Т. има братче.
Тоест Т. е била съвсем мъничка, като са се разделили родителите.
Изключително странно ми е, че баща ѝ я е отглеждал. Дори да се е случило по-късно, не веднага след раздялата - тя е отишла в друг град, в съвсем нова среда.
Просто умът ми не побира какво може да наложи това. Отгледала съм две деца и не мога да си представя някое от тях да го отглежда баща му. Такава промяна със сигурност може да отключи проблеми в поведението.
Което е реално нещо съвсем нормално, но някои майки не само са си представяли, а са ги дали на чужди мъже. Имах съученичка, която заедно със сестра си след развода с майката живееха при бащата, защото имаше много повече финансова възможност и те предпочитаха при него, ходила съм у тях милиони пъти, нормални жени станаха и бащата също е нормален човек.

# 63 088
Nightshade, като не си била в такава ситуация, няма как да го разбереш. Достатъчно е самото дете да се обиди на майка си, че има нов мъж, и само да пожелае да иде при бащата. Без нито грам  други изстъпления.
Имала съм и имам нов мъж. Имала съм и имам също така силна връзка с децата си. Пак казвам, не мога да си представя да съм ок детето ми (под 10 г възраст в случая) да отиде в друг град. Колкото и да ми се сърди.

# 63 089
По въпроса защо съпартийците на бащата са се обърнали против него - и там имат няколко синода, в случая компрометираните спонсори и политици с тролските ферми са в калушевия синод.

Общи условия

Активация на акаунт