Отговори
# 63 165
Тя цялата работа е много странна. Ама като гледам колко хора приемат всичко, което се е случило, за нормално, възможно е. Хомо дружинка в горите тилилейски. В днешно време ще предизвика само леко пикантни клюки. Ама е имало и деца. Как на никой, който ги е познавал не му е светнало нещо? Иначе ясно защо са били и табелите "Стреля се без предупреждение", и бариерите.
И тези 3-ма нещастници от долния етаж! Никой не може да ме убеди, че не са знаели нищо. Щадят роднините им. Напразно. Вика им ламата на Дечо и Пламен " Я вие, на бариерата!" И те тичат. И ламата с двете момчета, голи, "по сомове" (извинете за простащината) се разхождат из територията. (Имаше го това в експертизата). И после - не знаели! Айде, бе! Пък Ивей направо използвал високата си юридическа експертиза за да пази ламата от писмените сигнали. Ама и той не знаел.
Сигурно е гадно за роднините, но истината трябва да излезе!

В експертизата, като я чета, не намирам някого да щадят. Какви характеристики са им организирали на всички жертви на ламата, че и на майките! По-скоро нямат доказателства. Не би трябвало да пишат неща, за които няма доказателства.

# 63 166
  • при Arctic Monkeys
Ами аз вчера цитирах, но ме изтриха, не знам защо. Калушев е жив през медиите и хората, които твърдят, че е невинен. Срам.

# 63 167
  • Stockholm
Интересна е и хронологията на последните комуникации на Калушев. Според всички медийни публикации, прощалният смс към майка му е в 19:50. Но също така, според Д.П., и той получава съобщение в 19:50.
Скрит текст:
След като срещата ни приключи, няма и 15 минути по-късно Калушев започна да ми звъни и да ми пише по Сигнал. Молеше ме за разговор, питаше ме какво била излъгала Tea, как всички били съкрушени и съсипани. Аз му отговорих, че няма какво да коментираме в момента, той продължи с подканите за разговор, на което аз отговорих, че след като излязат резултатите от детектор на лъжата ще разберем какво е излъгала тя и какво е направил той. След това прекратих всякаква комуникация с тях. Последното ми съобщение към Калушев е в 09:37 мин в неделя на същия ден. След този момент той продължи да пише, но аз не му отговарях. Впоследствие, малко по-късно около 10:20 часа Ивей ми звъня два пъти по телефона, като аз не отговорих на обажданията. Последното съобщение на Калушев към мен е в 19:50 часа на същия ден. Повече не съм си писал или говорил с който и да е от тях. На следващия ден разбрах, че трима от групата на Калушев са намерени мъртви в хижата.
От камерите се вижда, че 20:04 ч.започва пожарът от мазето на хижата.
Какво е писал ИК на бащата в 19:50? Дали и към него е било нещо прощално? Нещо обвинително? Защото не се връзва все още да му се моли, а в същият момент да е взел категорично решение и да си казва сбогом с майка си?

Да, интересно. Освен това пожарът е подготвян часове преди това. Решението е взел, но е опитал за последен път. Не получава отговор на момента и решава окончателно, пращайки смс-а на майка си.

# 63 168
То пожар може и без самоубийство - за прикриване на следи например. И впоследствие да се добави и друго решение

# 63 169
На Гюров и на него не му харесала пресконференцията, ще бранят като партизани партията.

# 63 170
Аз продължавам да твърдя, че Невена Стаева и Ралица Асенова трябва да се подведат под наказателна отговорност; първата за съпричастност/съучастие в пдф мережа, втората с неглижиране на детето си и съучастие/подстрекаване в пдф мрежа.
За мен и двете са вменяеми и могат да бъдат съдени категорично на база доказателства и свидетелства.

# 63 171
  • София
Нов епизод при Л. Жечев, добре обобщава нещата!!!
https://www.youtube.com/watch?v=jBeITiHm1qc

# 63 172
След всичките тези месеци има ли едно поне мъъънинко доказателство, че килъри са  ги убили - напълно сериозно питам. Има ли доказателства , че не е педофил. Има ли доказателства , че не той ги е убил - поне мънинки. Защо никой не се появи от тези защитници и да покаже и докаже кой ги е изтрепал или поне да има съмнения за някой.

# 63 173
  • София
След всичките тези месеци има ли едно поне мъъънинко доказателство, че килъри са  ги убили - напълно сериозно питам. Има ли доказателства , че не е педофил. Има ли доказателства , че не той ги е убил - поне мънинки. Защо никой не се появи от тези защитници и да покаже и докаже кой ги е изтрепал или поне да има съмнения за някой.
Няма абсолютно никакви доказателства,  но имат огрооомни усти, с които само могат да плюят по разследващите и да си измислят плиткоумни версии....

Супер банално е вече, когато хванат някой политик в издънка, да се оправдава, че било политическа атака 👿

# 63 174
  • в пералнята
Ама те нямат и някаква минимаааално реалистична теория или обяснение.
Само съмнения в основната версия. Аз бих изслушала адекватни коментари, ама тунели, убийци влезли 3 пъти през Сърбия..

За децата също бих изслушала тяхната версия, но то никой не иска да каже нищо на моята квадратна глава 🙂‍↕️

# 63 175
  • при Arctic Monkeys
А ще има ли някой, който ще се признае, че се е издънил. Политическа атака, те наистина ни имат за малоумни и май,  че сме такива.

Последна редакция: нд, 20 сеп 2026, 18:59 от karmacoma

# 63 176
Аз продължавам да твърдя, че Невена Стаева и Ралица Асенова трябва да се подведат под наказателна отговорност; първата за съпричастност/съучастие в пдф мережа, втората с неглижиране на детето си и съучастие/подстрекаване в пдф мрежа.
За мен и двете са вменяеми и могат да бъдат съдени категорично на база доказателства и свидетелства.

Има ли някой, който мисли, че Невена е намерена и разпитвана, защото аз не смятам така!?

# 63 177
Аз съм убедена, че е намерена.
Не мисля и че се е крила всъщност.
Нали във фейсбука си беше публикувала нещо много кратко за "сбогуване" с групата след случая. Едва ли е било трудно да се свържат с нея.

# 63 178
От подробната експертиза попаднах на следното:

Скрит текст:
Четвъртия важен фактор, който с времето започва да придобива все по-ключово значение за фаталния развой на събитията можем да обозначим образно като „проблемът Николай Златков – младши“. Той има две измерения – от една страна неговата хетеросексуална ориентация, а от друга, неспособността му да се справя успешно, на нивото на Невена Стаева, с вербуването на нови сексуални жертви за Калушев. След напускането на групата на Н., която е играела важна роля в камуфлирането на истинската същност на Ивайло Калушев пред родителите и близките на потенциалните му жертви, а също така и в утвърждаването на неговия мистичен ореол, с тази задача постепенно е бил натоварен Николай Златков (това става особено видно от записите на интервюта с деца за „Роук“ през 2019г. и чатовете с потенциални жертви). Той е започнал да осъществява първоначалните срещи и да посредничи при контактите с потенциалните жертви, за което има предостатъчно доказателства – телефонни чатове, аудио записи и показания на свидетели. Той е играел ролята на „приятелски настроен връстник“, на добронамерен батко или ментор и на положителен пример за подрастващите, които е набелязал неговия „лама“ при селекцията на деца за скаутски лагери, при включването им към курсове по алпинизъм, бойни спортове или когато е трябвало да бъдат убеждавани да се присъединят директно към тяхната сектантска общност.

Доколкото разбирам това става малко преди или по време на Ковид пандемията. Има ли данни и показания в действителност за такива привлечени деца през този период? Доколкото знам Леон не постъпва в групата, чрез Роук.

# 63 179
Съпротивата:  "Да те видим дали имаш ⚽🏀 да се изправиш срещу майките на България! Тебе майка не те ли е раждала? От епруветка ли си от пъкъла ли си пръкнат?
⚠️ ВНИМАВАЙ КАКВО СИ ПОЖЕЛАВАШ... ЧЕ ДА НЕ ВЗЕМЕ ДА ТИ СЕ СЛУЧИ! ⏳🔥
Росен Йорданов реши да се изправи срещу всички Ангели на Петрохан – Ангелите на съпротивата, които защитават жертвите и се борят срещу медийните манипулации, срещу канибалите-експерти с компрометиран морал и тежък конфликт на интереси.
Росене, много внимавай срещу кого се изправяш! Да не се окаже накрая твърде малка устата ти за лъжицата, която толкова лакомо искаш да лапнеш! 🥄🛑
Паметник има и той ШЕ ОСТАНЕ! За да помним и никога да не забравяме кои бяха главорезите и кои – техните съучастници.
Още не е късно да промениш отношението си. Още не е късно да спреш с манипулациите и да застанеш на страната на истината и чистата справедливост! ⚖️
А дотогава... просто бъди здрав, за да успееш да издържиш на лошите битови условия в затвора! ⛓️🏢
ПРОТЕСТА ще се състои на 28 септември 2026, град София пред Съдебната палата от 18 ч. Там сме!

Общи условия

Активация на акаунт