Отговори
# 63 180
  • в страната на чудесата
Няма значение вече ТЕ какво мислят.
Нито един от обвързаните политици не се е произнесъл, че няма пдф
Един каза, че е укоримо, друг каза, че ако е така, е безобразие.

# 63 181
Значи има записи , в които ИК рита куче , както и НЗ, който му подражава ама лудото Ленче (РА) все още обяснява как си разменяли рисунки и нищо друго. Аз също съм изумена колко хора , не само не повярваха на Валери , ами сега и момичето си измислило.
Много ми и мъчно най-вече за Алекс, който явно е опитвал до последно да оцелее в тази токсична среда. Като затворник и било милото дете.
Как можаха да пуснат онзи другия да избяга , явно сее договорил да свидетелства в замяна да излезе от страната
 Друго обяснение нямам.

# 63 182
  • my own world....
Обявени са и други - " Ники иска да пътува" нали е издал скоростно лиценз на училището.. аз и там искам да излязат данни от проверката...и без това този плъхоподобен човечец винаги ми е оставял чувство за нечистоплътност...сглобкаджия...
И се надявам и проверка в КОС да има и да излезе кой аджеба е позволил толкова оръжия накуп и как НЗ е взел разрешително...

# 63 183
Една от най-умопомрачените фенки е някоя си Евгения Късовска. Та, тази изглежда е педагог в 152 Детска Градина "Люляче",  Люлин 1, София. Или поне миналата година е била!

Педагагог?! ... В Детска Градина!!??  
Евгения Късовска е май жената в жълто на пресконференцията. Според мен не е майка на Йвей както смятат тук и другаде. Родителите на Ивей са възрастни и са смазани след смъртта на сина си, дори и на улицата ги е срам да излезнат.
Тази Евгения е май ( подчертавам) от пещерната общност. Въобще не предполагах, че има толкова Пещерни хора в бг. Ген е явно.

Последна редакция: нд, 20 сеп 2026, 21:21 от mauigirl

# 63 184
Обявени са и други - " Ники иска да пътува" нали е издал скоростно лиценз на училището.. аз и там искам да излязат данни от проверката...и без това този плъхоподобен човечец винаги ми е оставял чувство за нечистоплътност...сглобкаджия...
И се надявам и проверка в КОС да има и да излезе кой аджеба е позволил толкова оръжия накуп и как НЗ е взел разрешително...

Да, тях също, слагам ги към служебно отговорните с чадъра.

# 63 185
  • Stockholm
Една от най-умопомрачените фенки е някоя си Евгения Късовска. Та, тази изглежда е педагог в 152 Детска Градина "Люляче",  Люлин 1, София. Или поне миналата година е била!

Евгения Късовска е май жената в жълто на пресконференцията. Според мен не е майка на Йвей както смятат тук и другаде. Родиделите на Ивей са възрастни и са смазани след смъртта на сина си, дори и на улицата ги е срам да излезнат.
Тази Евгения е май ( подчертавам) от пещерната общност. Въобще не предполагах, че има толкова Пещерни хора в бг. Ген е явно.
Да, погледнах ѝ профила във ФБ. Голяма заблуда, мислехме си, че е майката на Ивей, а тя била най-активната сподвижница на кукувицата Ралица. А защо се скъса от рев на брифинга може и тя самата да не знае.

# 63 186
Една от най-умопомрачените фенки е някоя си Евгения Късовска. Та, тази изглежда е педагог в 152 Детска Градина "Люляче",  Люлин 1, София. Или поне миналата година е била!

Евгения Късовска е май жената в жълто на пресконференцията. Според мен не е майка на Йвей както смятат тук и другаде. Родиделите на Ивей са възрастни и са смазани след смъртта на сина си, дори и на улицата ги е срам да излезнат.

Да, тя е жената в жълто И да, работила е в детска градина. Има нейни снимки във Фб

# 63 187

И аз така мисля. Късовска има в профила си точно записа от телефона на жената в жълто, точно от нейната позиция - от ниско (беше седнала) и зад гърба на Ралица.

# 63 188
  • при Arctic Monkeys
Гледайте Любо Жечев, отново адекватен по темата. Сандов е потрес и тотално нагъл човек. И това е бивш министър.

# 63 189
Само да намекна, че външна причина за смъртта на групата се търси и заради подозрения и в други престъпления. Просто защото финансите не отговарят интензитета на известните дарения. Така и не разбрах защо това се вижда като "защита". Разбира се, може и да няма неизяснени незаконни дейности, а просто да са дарявали и други, пък ние да не знаем.
Наличието на филми може и да отговаря на такава допълнителна дейност, разбира се.

# 63 190
  • в страната на чудесата
Какви филми?
Качвани в даркнет ли

# 63 191
Ами аз така разбирам [че индиректно се подразбира такава дейност], макар, че не се казва директно в експертизата или аз не видях да го пише черно на бяло.
/само теория, ако помня правилно, сивият плъх също имаше такава теория/

# 63 192
Гледайте Любо Жечев, отново адекватен по темата. Сандов е потрес и тотално нагъл човек. И това е бивш министър.
Любо Жечев се доказа като безкомпромисен и обективен. Страхотно е новото му видео. И аз го препоръчвам. Голямо евала, че продължава да е твърд и директен в позицията си, въпреки нападките на хилядите умопомрачени конспиратори. Не си поплюва и освен, че назовава всичко свързано със сектата и психопатския и' лидер с истинските си имена, не спестява и остра критика към всички неадекватни политици, ухажвали финансово и бюрократично тази секта, които демонстрират нулево разкаяние в момента.

# 63 193
  • в пералнята
4 терабайта са си доста. Дано да успеят да ти разкодират, според мен там ще излязат много отговори.

# 63 194
  • при Arctic Monkeys
Пак ли ще търсим външни убийци. Е как пък не ви омръзна. Хубаво е поне, че за природазащитата се мълчи, че там големи усилия се хвърлиха също

Общи условия

Активация на акаунт