Отговори
# 63 240
Мама ххл - мисля, че двамата админа Валичу Ичу и Вал Пандов може да са една и съща шизо-персона Simple Smile
Първото пише като жена, а Пандов е някъв реален мъж рокаджия, дето май това му е псевдонима, има такава тениска. Чак пациент в психиатрия не е, но видимо има тежки жълти калцификации, дето вика Софка Simple Smile

# 63 241
Тъй - окончателно да се разбули фалшивата сълзлива пропаганда на петроханския админ Валичу Ичу относно "майката на Ивей" - жълтата г-жа Евгения Късовска.

Криминалните психолози говореха за някакъв пациент в психиатрично отделение, който се вихрел в СМ с всякакви безумия. Дали не е този?

През цялото време мислех, че говорят за Григор Лилов. Той беше първият с версиите. И много задълба.

# 63 242
По скоро ридае, че набеждават Калушев.
Чух я да пита накрая "вие познавахте ли го Иво?" и реших, че е леля на ИК, тук казахте, че е майката на Ивей, във фб четох и аз, че държала икона. Коя е тази жена и каква се пада на загиналите?

# 63 243
По скоро ридае, че набеждават Калушев.
Чух я да пита накрая "вие познавахте ли го Иво?" и реших, че е леля на ИК, тук казахте, че е майката на Ивей, във фб четох и аз, че държала икона. Коя е тази жена и каква се пада на загиналите?
Някаква фенка на жълтата компания била.

# 63 244
Елизабет, фенка. С умение да реве и разчувства. Едно време са наемали оплаквачки да покажат скръбта. Другите двете се хилиха и блещиха.

# 63 245
Тя толкова горко плачеше на брифинга, пък майката на убития се хилеше като невменяема... Като-то е за благозвучие. И аз мислех, че е близка роднина или майка на някого, пък тя им била просто позната..

Скандално е Владо Йончев колко души е вкарал на този брифинг. Трябвало е наистина да ги проверяват на входа.
Държа да кажа, че не се подигравам на мъката на жената, за когото и да е плакала. Но не й е било там мястото.
Честно казано, подозирам, че са я вкарали там с все жълтата й одежда, за да се направи внушение, че е майка на някого от петроханската тройка. Както и тук се заблудихме, че е майката на Ивей.
пещерняците наистина страдат за АМ защото са го познавали като дете, но това не оправдава жълто сърцата им лудост подета от РА.

# 63 246
  • София
Мерна ми се някъде мнение/въпрос  Дечо не знае, че ще се самоубиват пък и той казва за мен беше чест...

Д-р Венелина Владимирова: В спора Петрохан преминахме границата - не просто отхвърляш версията на другите, а те стават враг и им лепиш етикет https://www.24chasa.bg/mneniya/article/23586764?fbclid=IwY2xjawU … iP2N1rnkySmPGo8eQ

# 63 247
Вие добре ли сте да поствате актуални снимки на жълтата леля която била на брифинга? Достигате нови висоти.

Общи условия

Активация на акаунт