Отговори
# 63 225
Тъй - окончателно да се разбули фалшивата сълзлива пропаганда на петроханския админ Валичу Ичу относно "майката на Ивей" - жълтата г-жа Евгения Късовска.

Криминалните психолози говореха за някакъв пациент в психиатрично отделение, който се вихрел в СМ с всякакви безумия. Дали не е този?

През цялото време мислех, че говорят за Григор Лилов. Той беше първият с версиите. И много задълба.
Психологът каза кой е, само че забравих.
Иначе първият пост на Лилов ходих да проверявам, фактите за дигиталните следи бяха точни, интерпретацията вероятно не.

# 63 226
А имаше една леко пълна ,руса жена цялата в бяло ,между 40 и 50 години-тя коя е ?

# 63 227
На тези плащат ли им или се излагат безплатно?! Кармата ще е жестока, направо земетресения, катаклизми и природни бедствия ще застигнат България за де затриха ламата 🫣
Не ги интересували сметките в САЩ, кажете ни  кой ги уби…

# 63 228
  • в пералнята
И аз мислех, че е майката на Ивей...
Имаше една русо с джуки, която стоеше зад ВЙ, мисля че това е шефката на съпротивата. Тази valitchy itchy или както се пише.

# 63 229
А имаше една леко пълна ,руса жена цялата в бяло ,между 40 и 50 години-тя коя е ?
                                                                                                                                                 https://www.facebook.com/svetoslava.kirilova13?comment_id=Y29tbW … yODk2NzM3OQ%3D%3D

# 63 230
Излиза ми сега изказване на Крис Картър (който за успокоение на защитниците е завършил криминална психология) и казва, че понякога няма обяснение и хората могат да вършат най- различни неща без явна причина; казва го в контекста на реална ситуация)
И пак коментарите "Има пиърсинги и татуси, значи не става "
Господ да слезе , ако не искаш да повярваш няма.

# 63 231
  • при Arctic Monkeys
Психозата взема застрашителни размери. Това е ужасно и някой от управлявящите следва да вземе някакви мерки. Предвид и изборите, някои съвсем полудяха.

# 63 232
Какви мерки да вземе? Може би биха могли да се докладват профили, които използват език на омраза, или закани срещу определени лица. За друго не знам. Не е незаконно да не вярваш в официална версия и дори в действителността.. Пълно е с хора, които не вярват в ковида, кацането на луната , промяната в климата , имат алтернативни виждания по геополитическите ситуации, смятат, че светът се управлява от рептили и и т. н.  И никой не им пречи да крякат необезпокоявано.

# 63 233
  • при Arctic Monkeys
Едно е да вярвяш в снежния човек, друго е опитен и авторитетен адвокат да излезе и да каже, че експертизата по казус с шест трупа, педофилия е финансови безобразия е лъжлива и ще съди държавата. Това пеят и цялата демонкратична общност. Тук има национални интереси, толкова ли не се разбира това. Като тази държава е такъв провал, какво изобщо правят някои хора нея? Че то това е истинско наказило.

Последна редакция: пн, 21 сеп 2026, 12:34 от Модератор Никол

# 63 234
Цялата работа стана заради политическия цирк. На игралите го се сърдете за героизирането.
При видимо нарушаване на всички принципи на правова държава,  няма как да се сърдиш на хората.

# 63 235
Notamama, +1

Аз не мога да разбера позицията на Яни М.
Нали беше писал, че има пълно доверие в институциите, а после ( не помня тук или някъде из фейса) че подкрепял Ралица.
Малко изтървах от темата в последно време, но гледам да наваксам.

# 63 236
Иван Савов, криминалистът, и той ли е жълтур. Продължава да се вихри из медиите с твърдения за външна намеса. Интервютата са потресаващи с нелепите му твърдения. Но този е ИМЕ, непрекъснато е из националните медии като коментатор при криминални случаи.

# 63 237
За Ралица съм 100% убедена, че очаква от Майсторова имагинерното наследство, което според нея Калушев е обещал на Николай и Алекс. Както и вярвам, че ще остане излъгана в тези си очаквания.

Нямам идея Макулеви дърпат ли тази струна. Дано им е останала капка здрав разум, но едва ли.

# 63 238
  • при Arctic Monkeys
Иван Савов не е криминалист. Има права да изготвя графологични експертизи, което не го прави криминолог. Хубаво е че е този казус, за да разберем за Бузов и Савов.

# 63 239
Notamama, +1

Аз не мога да разбера позицията на Яни М.
Нали беше писал, че има пълно доверие в институциите, а после ( не помня тук или някъде из фейса) че подкрепял Ралица.

Внимава защото е уязвим от повдигане на обвинение.

Общи условия

Активация на акаунт