Отговори
# 64 365
Не знам това гледахте ли го? На мен този бивш полицай ми е много симпатичен . И казва интересни неща.

https://youtu.be/ooWcedcrukk?is=afg7rcNaGmkHT7Q7

# 64 366
Тези, които странно за мен продължавате да не вярвате на стотици (най-вероятно ) разследващи , защо търсите логика в абсолютно промити мозъци - сектанти и в един педофил построил всичко това ?!?
Сектите са много страшно нещо и има хиляди потресаващи случаи със сектанти по целия свят!
Всичко е обяснено за параноята на Калушев през всички години и тя е обяснима, от там идват всички последвали събития.
На нас ни е показана много малка част от това, което са чули, видяли от камери и телефони, свидетели и на място. Има ли още такива, които вярват че някой друг ги убил ???
Това и в света го няма някой да убива 6 човека по този начин, да ги разделя на две места, пък да гори хижа ама труповете да ги остави отпред, ама да изгори за сметка на това животните вместо да заличи хората....
Още имам съмнения относно имотите до границите и оръжията. Бил е перфектен за използване и натиск, ако са го надушили за всичките му извратени дейности - от кой нямам идея и дали изобщо е така....

# 64 367
След като прочетох поста за целият този арсенал, тактически ножове, бронежилетки, индустриалния дрон, като прибавим и шейните... "Ловни карабини в калибър .308 Winchester (7.62x51mm NATO) и .30-06 Springfield: Иззети са дългоцевни карабини с нарезни цеви, снабдени с тежки мачови цеви за прецизна стрелба (sniper/tactical конфигурация). Този тип калибри притежават изключително висока кинетична енергия (над 3500 Джаула) и правят масивни разкъсно-контузни рани с ефект на „минус-тъкан“ при близък изстрел."
Тези неща за камуфлаж на педофил-а с егото ли са били? Или се е готвил да си защитава педофилията от армия? По-скоро ми изглежда като подготовка, или център за извършване на други дейности. Нищо чудно, ако е бил педофил да е използван или да е имало идея да бъде използван и държан именно за други цели. Там за това, че Ивей не можел да борави с оръжия(не е бил в казарма) ама имал точно този целият арсенал за справяне с въоръжени групи(просто за камуфлаж, или да си играел).
Толкоз да бил експерт по оръжия, ножове и тактики тоз Ивей, че на Лама не му се откъснали от сърцето едно кимоно и една катана да му купи, да не тренира завалата чисто гол самурайските техники с пръчка като първолак. Дечо полусляп, Пламен го мързи да гледа, специални отряди ще обучават. Абе вие чувате ли се вече.

# 64 368
За тримата мъже- имало ясни доказателства, че не са имали намерение да се самоубиват, имали са близки планове, напр Дечо е щял да има интервю за работа с работник. Та, тези мъже доста хахави няма спор, хал хабер си нямат, че ще се мре, но по команда на злото, в рамките на 24 ч са убедени да го направят, а точно Пламен, който пет пари не е давал за хижата, дори е бил гонене от комуната, е застрелял Дечо и после себе си. Едно от доказателствата, за силната субординация е лист в кухнята, където пише Ламата е винаги прави, винаги трябва да се слуша.
Още, Дечо влязал в сектата, защото по рождение имал малък член.

Последна редакция: сб, 26 сеп 2026, 12:37 от llo.

# 64 369
За Деян никой не е казвал, че е в Мексико според последните изказвания на брифинга. Казаха, че имат връзка с него, както и че не е отговарял докато комуникацията не е минала през адвокат.
Другото интересно е как телефоните уж били с фабрични настройки едните, другите криптирани и още чакат да ги разкодират в Щатите, но изтъкват чатове в експертизата.
За гилзата открита март също не стана ясно защо бе толкова важна и каква е общата бройка.
Мисля, че съвсем умишлено Николова, Папалезов и другите се 'скриха' зад театъра на Йорданов, за да не им се задават въпроси, чии отговори не знаят, или не желаят да коментират.
Съвсем умишлено бяха подбрали и 'публиката', за да се осъществи циркът наречен пресконференция.
Според мен трябваше да не се прекъсва брифинга от въпроси, да изяснят всичко ясно и конкретно (което явно не могат) и в отделен брифинг, или след приключването на изнасянето на данни да направят като искат беседа с журналисти и да отговарят на въпроси.

# 64 370
Schockk, и какво са направили, като не са можели повече да издържат на кочината?

# 64 371
  • Stockholm
Не вярвайте на Росен Йорданов и екип,  вярвайте на бузов, музов, лилов, ралици, алдинки и тем подобни... Те са много компетентни и всичко им е ясно.. Откъде накъде ще се вярва на стотици експерти работещи по случая..
Всъщност, разделението не е между “нашите” и “вашите” и между тези, които се спрягат като два полюса. Особено, ако човек разчита и на собствените си възможности да бъде критичен и разсъждава. Мислех, че точно крайното вярване и доверие е темата се осъждаше като опасно. Мисленето не е прерогатив само на тези, на които “трябва” да се вярва, независимо в кой полюс са.
Проблемът е, че тези, които не вярват в официалната версия, нямат своя алтернативна версия или не смеят да я споделят. И поради това не може да се получи конструктивен диалог. Само да се посочват с пръст неща, без собствена обяснителни теза е повърхностно и деструктивни.
Глупости, преди няколко поста си споделих алтернативната версия. Според мен може да е имало някаква дейност за която са били подготвяни(или са извършвали към момента), оттам е и страха от разкриване(едва ли е от бащата на момичето само).. ако е имало такива неща които твърди експертизата, те може да са били държани с този коз, който ги е държал може да ги е задължил да изпълняват нещо/или да ги е подготвял за нещо. Там вече всичко си идва на мястото(НАКЗТ-то като прикритие, бойният арсенал, високотехнологичния дрон,обвиненията от ден 1, търсенето на кемпера, всички странни неща).
Значи според теб инцидентът с момичето не е мотив и причина, по- скоро говориш за " неща" , които не разбирам какво означават. Но предполагам , че държавата е замесена или военни организации? Идваме ли си на думата за участието на  Килъри JoyИли нещо още по- сериозно Joy
Ми той Калушев си го пише в СМС-а "момичето не е причината, ами капката която преля чашата" и посочва причината "Не може да издържат на Кочината". Нали на СМС-а трябваше да му вярваме?
Не виждам ясен отговор на въпроса ми. Бягаш от него, защото ти е неудобно от абсурдността на конспирацията ти и дори не смееш да я напишеш черно на бяло. С това приключвам този чаршаф.

# 64 372
Аз съм споделяла доста хипотези, вкл иманярство. Няма нищо срамно да се чуди човек. В момента смятам че има неизяснени неща, но те няма да бъдат изяснени. Ще останат завинаги скрити. Вероятно и близките ги знаят, но може би са още по-гнусни и не държат да ги осветлят. Говорят се общи неща и от близките, и от политиците. И двете страни не загатват повече. Та няма да разберем друго.

# 64 373
Schockk, и какво са направили, като не са можели повече да издържат на кочината?
Ми евентуално са се самоубили, пренесли са се в друг свят според тях(нали Калушев е вярвал в прераждането и е правил регресивни сеанси да връща в минали животи, това ми изглежда правдоподобно). Аз не отхвърлям категорично това, даже си мисля, че е много вероятно(не отхвърлям и убийства, затова разследващите трябва да се поизпотят и да докажат всичко с факти, не разни истории и експертизи на психолози).
Силсто, хич не ми е "абсурдна конспирацията", досега не е доказано точно какво има на няколкото терабайта информация, за какво са им били чертежите там за Топлофикация София, нито всички хора които са били в хижата..

# 64 374
Интересно за Калушев и компания кога държавата става кочина. Когато не са успели да прилапат кинтите с НПО-то ли? Според мен, паралелно с цялата гадост на педофилията има и нишка на злоупотреба с финансови средства. Тези организации, регистрирани за да точат европейски и бюджетни пари, не са случайни. Лично за мен това е по-интересната част от разследването. И кои хора ще изплуват като покровители и организатори на това. Първият е Сандов. А другите? Това също представлява обществена опасност. А съчетаването с педофилия прави нещата направо гнусни.

# 64 375
Напишете преференциален  седуктивен педофил  и ще ви излезне едно към едно профила на Бай Педо Калуш, та той е по учебник. Приемете  , че има болни хора и някои се раждат болни.

# 64 376
  • София
Припомних си и  експерта по национална сигурност  Галина Гайдарова при Велизар Енчев.
Много правдоподобно ми звучи, че са били клетка на ДС и как е създадена - с легенда, със спонсори за техниката и тн.

https://www.youtube.com/watch?v=YOuimINiqas

Връщането от Мексико не е било /само/ по здравословни причини, според мен. Имайки предвид ДС баща, купуване на хижа на стратегическо място и др. неща последствие.

Багажът, натоварен в кемпера какво съдържа...?

И не се учудвам, че на Ралица са й говорили за Ники в минало време след като промениха датата на смъртта им.

Благодаря за отговора, Amon_Ra, за gps-ите!

# 64 377
Тези, които странно за мен продължавате да не вярвате на стотици (най-вероятно ) разследващи , защо търсите логика в абсолютно промити мозъци - сектанти и в един педофил построил всичко това ?!?
Сектите са много страшно нещо и има хиляди потресаващи случаи със сектанти по целия свят!
Всичко е обяснено за параноята на Калушев през всички години и тя е обяснима, от там идват всички последвали събития.
На нас ни е показана много малка част от това, което са чули, видяли от камери и телефони, свидетели и на място. Има ли още такива, които вярват че някой друг ги убил ???
Това и в света го няма някой да убива 6 човека по този начин, да ги разделя на две места, пък да гори хижа ама труповете да ги остави отпред, ама да изгори за сметка на това животните вместо да заличи хората....
Още имам съмнения относно имотите до границите и оръжията. Бил е перфектен за използване и натиск, ако са го надушили за всичките му извратени дейности - от кой нямам идея и дали изобщо е така....
Точно защото е толкова малка част от представянето, че е обяснимо да има въпроси. Но и това, което е представено поставя само по себе си въпроси.

Аз нямам проблем с хора, които приемат една или друга версия, това е техен избор и имат право да се изразяват. Никой не спирам да го прави, напротив, смятам, че всяко мнение може да бъде полезно извън тези с открити нападки, вменяване на лични качества и отношения и винаги съм призовавала да се обсъжда с един добър тон, но не и да се нападаме. Ако някой смята, че всичко му е изяснено и трябва да се предприемат действия - има начини за това в реала. Профили и групи не следя. Нямам нищо против никой потребител и уважавам мнението на всеки, отделил време да го сподели, но нека взаимно поддържаме атмосфера на диалог и уважение.

Интересно, защо париъе са превеждани на сметката на роба.

# 64 378
Някой питаше с каква цел ни споделиха на пресконференцията за ритането на кучетата.  Ами това беше един от аргументите на невярващите в официалната версия - че е невъзможно хора, грижещи се за кучета да ги изгорят живи. И сега хоп! вече имаме контра аргумент - как са ги ритали значи са способни и да ги изгорят. Ето затова ни го споделиха. И ето такива неща на мен са ми подозрителни и правят тая експертиза да изглежда не като изнасяне на факти какво се е случило, каква е била дейността на тези хора,  ами  точка по точка да бори съмненията във версията, която бе оповестена от първия ден, а именно Калушев е долен педофил и убиец и това е. Точка. За друго изобщо няма какво да питате, това не ви ли стига? И след това пуснаха в ход троловете да бият по главата, да обиждат и осмиват  всеки дръзнал да попита за нещо друго или да се усъмни в нещо.
Земята също е плоска, защото не можеш да я видиш като кълбо. Много хора с право се съмняват в официалната версия за формата на Земята, при това с основание!
 Наистина много неудобни въпроси задавате
 Валери в интервюто си говори как шест месеца е бил затворник, пазен от човек на Калушев като наказание. Ами много добър човек е Калушев, не може да изрита или изгори куче, ох забравих, Валери беше лъжец.
 Калушев използвал деца като носни кърпи, задоволявайки нагона си, но не можел да ритне куче? Ама, моля ви се, съмнявайте се на воля, само себе си излагате

Последна редакция: сб, 26 сеп 2026, 12:52 от Априлски душ

# 64 379
Йес, връщаме се към преводачката Гайдарова. Ама защо с толкова старо интервю, ново няма ли? Няма, няма и да има. Някои хора поне се усетиха, че ситуацията е такава, каквато е. Иван Бакалов също се спря, или поне аз не съм срещала други негови интервюта (не че на интервюто в БНР беше адекватно подготвен, но това е друга тема) и статии.

Последна редакция: сб, 26 сеп 2026, 13:09 от anmasu

Общи условия

Активация на акаунт