Отговори
# 64 815
Потвърдена на брифинга. Минали, и занулени. Ама жълтите чакаха шест милиона налични, съдейки по подвикванията им

# 64 816
Ралица чака наследство, в това съм убедена. Обаче няма да й се получи.

# 64 817
Стана домоуправител на изгорялата хижа.
Майсторова дори не и прехвърли идеална част.
Уж майка на внука 🫥

# 64 818
  • при Arctic Monkeys
Ралица иска старата да и остави хижата и да се вихри там, като възстанови мястото като духовен център, което ще го направи отново с чужди пари. Майсторова няма да и я подари, със сигурност.

# 64 819
Събраха се две хиени, да делят трохите след като лъвът изяде всичко

# 64 820
Не им стига, че децата им са насилвани и убити по тяхна вина. Държат да ретравмират и оцелелите жертви, като не ги оставят да си продължат живота намира, ами непрекъснато ги споменават и подлагат думите им на съмнение.

# 64 821
  • София
Някъде във фейсбук бях видяла стар пост на Иво Калушев в някаква група за пещерняци, където искаше хората да съберат пари за самолетен билет за Яни Макулев до Мексико.

https://www.facebook.com/groups/220454448052507/posts/9717820529 … 739/?locale=bg_BG

но мисля, че имаше още 1. Калушев я затваря, като пише, че сумата вече е събрана

# 64 822
  • Stockholm
Значи ще се влачи с години този случай. А Макулев знае ли, че си играе с огъня. С ексхумацията могат да излязат още неприятни неща и в крайна сметка и на него да му се потърси отговорност, което всъщност заслужава.

# 64 823
Някъде във фейсбук бях видяла стар пост на Иво Калушев в някаква група за пещерняци, където искаше хората да съберат пари за самолетен билет за Яни Макулев до Мексико.

https://www.facebook.com/groups/220454448052507/posts/9717820529 … 739/?locale=bg_BG
леле, колко е нагла тази твар Калушев. Събира пари, за да си докара приятеля на гости, за да го гмурка с екипировката, закупена му от София Андреева. И за да го приюти в имота, купен от същата.Че и държи арогантен, надменен, обиден тон, докато си изисква спонсорство от пещерната общност. Целият свят му е длъжен да спонсорира хобитата на сектата му.
А за ексхумацията: от февруари до сега, тялото не е ли твърде разградено вече? Какво изобщо все още може да се проверява на този етап?

# 64 824
  • при Arctic Monkeys
Хубав материал на цанов за педофили. Трябва да започне да се говори, крайно време е! Не да се правим, че не съществуват такива неща.
Колко са много, колко много! Това наистина е епидемия.

# 64 825
Аз пък съм убедена, че РА ще получи хижата, ще направи центъра с дарения и ще доразвие дейността на калушев. Нищоправене. Макулев дори да му дадат къщата в Българи не мисля, че ше я вземе.

# 64 826
Аз пък съм убедена, че РА ще получи хижата, ще направи центъра с дарения и ще доразвие дейността на калушев. Нищоправене. Макулев дори да му дадат къщата в Българи не мисля, че ше я вземе.
Аз пък прогнозирам, че никой на никоя нищо няма да даде. Тази прослойка са надменни зверове и са свикнали само да се възползват. Те само получават  не раздават.
А и хижата , според мен, трябва да се изгражда от основи. Това са адски много пари, освен инвеститор, няма кой да я купи и поддържа. В момента на майката на убиеца и дойде неочаквана помощ от родителите на жертвите.
Това уродливо образувание ще се саморазпадне.
Довечера колко ли ненормалници ще се съберат?

# 64 827

но мисля, че имаше още 1. Калушев я затваря, като пише, че сумата вече е събрана
когато става въпрос за пари, случайности няма.

# 64 828
  • София
Очаквах да го има и това - ЯМ ще ги съди за по-големия син.

# 64 829
  • Stockholm
Ето откъде се е научила Ралица да събира пари чрез Фейсбук. Това си е било явно стара практика на Педоламата за джобни. Опасни паразити.

Общи условия

Активация на акаунт